Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
ebay.co.uk tam nájdeš všetko, vo všetkých materiáloch a všetkých farbách a v super cenách
. Takéto veci kupujem zásadne z ebay.
ja mam presne toto : http://www.hertie.de/Handytasche/Bugatt ... z_p1018536
kupoval som ho ale v kamennom obchode vyslo ma nieco na 20 eur (a ano je pre Desire X ale presne sedi aj na iphone 4s)
Na telefone mam len na zadnej strane priehladnu foliu.
Pouzival som kedysi aj klasicke puzdro ako si tu dal odkazy ale tie neboli az tak vyhovujuce ako toto.
kupoval som ho ale v kamennom obchode vyslo ma nieco na 20 eur (a ano je pre Desire X ale presne sedi aj na iphone 4s)
Na telefone mam len na zadnej strane priehladnu foliu.
Pouzival som kedysi aj klasicke puzdro ako si tu dal odkazy ale tie neboli az tak vyhovujuce ako toto.
to ti nelezie na nervy zakaždým to z toho obalu vyťahovať?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Shwollo ebay má toho plno, aj lepšie ceny ako pozerám, snáď aj kvalita bude tá istá ale asi áno...
ob3l1x ja by som chcel práve niečo, čo nemusím stále vyberať ako z toho čo si dal link (tak kým som to odoslal ešte ma aj shwollo predbehol)
...uf vážne neviem ktoré
ob3l1x ja by som chcel práve niečo, čo nemusím stále vyberať ako z toho čo si dal link (tak kým som to odoslal ešte ma aj shwollo predbehol)
...uf vážne neviem ktoré
napr. na silikónovom obale nemajú čo pokaziť.DanielDevil napísal:Shwollo ebay má toho plno, aj lepšie ceny ako pozerám, snáď aj kvalita bude tá istá ale asi áno...
ja som asi dva roky používal niečo takéto. Každá mi vydržala asi rok.
teraz mám toto konkrétne biely ale tá biela vydržala asi mesiac
...toľko, čo sa týka kvality
-
DanielDevil
Addict
tak favorit 1 http://www.ebay.co.uk/itm/ULTRA-SLIM-CR ... 2c7fc8b2b2
favorit 2 http://www.ebay.co.uk/itm/HARD-SLIM-CRY ... 41663a5c40
favorit 3 http://www.ebay.co.uk/itm/WORLDS-THINNE ... 43c1663f78
//tak po tom hliníkovom som pozeral aj ja, dobre vedieť že sú oničom
to prvé čo si dával sa mi páči
favorit 2 http://www.ebay.co.uk/itm/HARD-SLIM-CRY ... 41663a5c40
favorit 3 http://www.ebay.co.uk/itm/WORLDS-THINNE ... 43c1663f78
//tak po tom hliníkovom som pozeral aj ja, dobre vedieť že sú oničom
to prvé čo si dával sa mi páči
na iných farbách to možno nebude až tak vidno... napr. na čiernej
. Ale nevýhoda je, že sú dosť hrubé.
osobne by som bral ten posledný hlavne preto, lebo je silikónový - lepšie stlmí náraz a máš chránený celý obvod telefónu a aj zadnú časť.
ten prvý, čo som dával je kombinácia gumy (či niečo také) po obvode - a v strede je plat
osobne by som bral ten posledný hlavne preto, lebo je silikónový - lepšie stlmí náraz a máš chránený celý obvod telefónu a aj zadnú časť.
ten prvý, čo som dával je kombinácia gumy (či niečo také) po obvode - a v strede je plat
-
DanielDevil
Addict
zistil som že nemám prachy na paypal-e tak som nakoniec zobral tento http://www.ipshop.sk/ochranny-kryt-obal ... klqmtqshs2
Cenovo by to s dopravou vyšlo skoro to isté cez PP a hlavne to príde skôr, možno už v piatok, ďakujem za rady
Cenovo by to s dopravou vyšlo skoro to isté cez PP a hlavne to príde skôr, možno už v piatok, ďakujem za rady
Ten je fajn. Mal som niečo podobné, no veľa tie covery nevydržia, môj po prvom páde na zem nevydržal a praskol.. 
Ja dávam prednosť TPU púzdram od JEKODu.. sú príjemnejšie na dotyk a mám pocit, že sú aj trochu pevnejšie ako množstvo ostatných púzdier, ktoré bežne kúpite v každom mobilshope alebo na nete. Navyše v každom balení je aj fólia na displej. Mám ho na HTC ONE S aj na terajšom iPhone 4S.. a môžem túto značku len doporučiť. 
-
DanielDevil
Addict
fóliu na displej som mal aj ja, dnes mi prišlo (objednával som v stredu o 16tej, štvrtok bol sviatok, dnes ráno už na pošte), som spokojný, aj keď je pravda že nemám s čím porovnať, takže ak toto doslúži, nabudúce vyskúšam ten JEKOD 
[OT]
Dnes som mal možnosť po STRAŠNE dlhom čase vyskúšať iPhone, naposledy som mal v ruke 3G a to bolo dosť dávno. Bolo to v časoch, keď Androidy či Symbiany boli skutočne strašne zasekané, a Apple produkty sa mi javili ako neskutočne plynulé a vymakané. Dnes som ale skúsil iPhone 4 s najnovším iOS (7? Neviem, nevyznám sa), a bol som prekvapený, že každý prechod, a každá animácia nie je ani z ďaleka taká plynulá, ako by som očakával. Môj Nexus 4, ktorý už má vyše roka a pol, a je cenovo dostupný je podstatne plynulejší. Nehovorím, že ten iPhone bol pomalý, to určite nie, všetko išlo bez odozvy, ale nepôsobil tak plynulo, čo ma prekvapilo. Kamarát hovorí, že je to práve kvôli iOS, že je všeobecne známe, že na 4-ke sa odzrkadlil výkon, a nejde to tak plynulo ako na novších, a že starý iOS fičal lepšie. Moja otázka znie, prečo potom Apple rozosiela aktualizácie aj na zariadenia, ktorým to moc neprospieva?
Na druhej strane, kamarát má 5s, a to je špica, ale vadil by mi malý rozmer. (Som rozmaznaný
)
Dnes som mal možnosť po STRAŠNE dlhom čase vyskúšať iPhone, naposledy som mal v ruke 3G a to bolo dosť dávno. Bolo to v časoch, keď Androidy či Symbiany boli skutočne strašne zasekané, a Apple produkty sa mi javili ako neskutočne plynulé a vymakané. Dnes som ale skúsil iPhone 4 s najnovším iOS (7? Neviem, nevyznám sa), a bol som prekvapený, že každý prechod, a každá animácia nie je ani z ďaleka taká plynulá, ako by som očakával. Môj Nexus 4, ktorý už má vyše roka a pol, a je cenovo dostupný je podstatne plynulejší. Nehovorím, že ten iPhone bol pomalý, to určite nie, všetko išlo bez odozvy, ale nepôsobil tak plynulo, čo ma prekvapilo. Kamarát hovorí, že je to práve kvôli iOS, že je všeobecne známe, že na 4-ke sa odzrkadlil výkon, a nejde to tak plynulo ako na novších, a že starý iOS fičal lepšie. Moja otázka znie, prečo potom Apple rozosiela aktualizácie aj na zariadenia, ktorým to moc neprospieva?
Na druhej strane, kamarát má 5s, a to je špica, ale vadil by mi malý rozmer. (Som rozmaznaný
-
DanielDevil
Addict
no ja neviem, pre mňa to úplne vyhovuje, všetko je hneď, mal som v ruke aj Galax S4, čo bola priama konkurencia 4S ak si dobre pamätám a ten sa mi zdal pomalší...a mne sa pre zmenu ten menší rozmer na tom páči najviac, najradšej by som bol keby väčšie ani nerobili
ale teraz sa špekuluje že nový má byť väčší, lebo trh si to žiada, škoda, ale tak ešte aspoň rok mi hádam 4S vydrží a potom kúpim 5S keď bude cenovo dostupnejší ten by mal tiež aspoň rok potiahnuť, takže 2-3 roky to nie je môj problém 
zas nemôžeš porovnávať iPhone 4 z roku 2010 a Nexus 4 z roku 2012. Ak cheš robiť porovnanie tak to rob s iPhone 5 (z roku 2012)!!Hensym napísal:[OT]
Dnes som ale skúsil iPhone 4 s najnovším iOS (7? Neviem, nevyznám sa), a bol som prekvapený, že každý prechod, a každá animácia nie je ani z ďaleka taká plynulá, ako by som očakával. Môj Nexus 4, ktorý už má vyše roka a pol, a je cenovo dostupný je podstatne plynulejší.
ale je pravda, že od iOS 7 je 4ka pomalšia. Lenže to isté môžem povedať o mojom Nexuse 7 (2012). Najnovší android a sekanie animácií je tam viditeľné ešte viac ako na iPhone 4.
Shwollo: Samozrejme, ale cenovú reláciu majú úplne rovnakú.
Nexus 7 2012 mám tiež, a áno, je to tam poznať, nejaký výraznejší multitasking a poriadne to hapruje, ale tak, ten stál doslova pár šupov a nemôžeš ho porovnávať napríklad s iPadmi, ktoré sú spravidla hi-endy a vedia rôzne čary. Inak, Nexus 7 je podľa mňa na novom Androide lepší a rýchlejší, však KitKat je dosť odľahčený. Práve to bola pointa môjho príspevku, v žiadnom prípade nie naložiť na iPhone, ale skôr poukázať na to, že aktualizovať staršie zariadenia je niekedy na škodu.
Daniel: S4 je v základe takmer určite rýchlejší, problém je ale najmä v nadstavbe, a celkovo v Androide, že ak ho používa niekto, kto "nevie", tak ho po mesiaci používania dokáže trojnásobne spomaliť. Inak, bol som fanúšikom Samsungu, ale tie ich nadstavby už nikdy.
Rozmer je samozrejme môj subjektívny názor. Mal som aj phablety, ale to nie je pre mňa. 5" ideál.
Nexus 7 2012 mám tiež, a áno, je to tam poznať, nejaký výraznejší multitasking a poriadne to hapruje, ale tak, ten stál doslova pár šupov a nemôžeš ho porovnávať napríklad s iPadmi, ktoré sú spravidla hi-endy a vedia rôzne čary. Inak, Nexus 7 je podľa mňa na novom Androide lepší a rýchlejší, však KitKat je dosť odľahčený. Práve to bola pointa môjho príspevku, v žiadnom prípade nie naložiť na iPhone, ale skôr poukázať na to, že aktualizovať staršie zariadenia je niekedy na škodu.
Daniel: S4 je v základe takmer určite rýchlejší, problém je ale najmä v nadstavbe, a celkovo v Androide, že ak ho používa niekto, kto "nevie", tak ho po mesiaci používania dokáže trojnásobne spomaliť. Inak, bol som fanúšikom Samsungu, ale tie ich nadstavby už nikdy.
Rozmer je samozrejme môj subjektívny názor. Mal som aj phablety, ale to nie je pre mňa. 5" ideál.
-
Chalesnik
Medium Professional
Ked stiahnem nejaké PDF alebo dokument poprípade fotku z netu iPhone to dáva do nejakého docasnhonulizkska a potom to vymazáva alebo sa viem k tomu nejako dostať ?
fotku ti uklada do galerie a otvorene pdf si musis ulozit cez nejaku appku
Pre majiteľov iPhone 5, ktorým prestalo fungovať horné tlačítko - Apple ich teraz bezplatne vymieňa - https://ssl.apple.com/sk/support/iphone ... akebutton/
-
Chalesnik
Medium Professional
Ked si naninstalujem Safari na widows tak mi tam ostanu zalozky a podobne veci ako v macu ?
kupovali ste niekto novú baterku? Odkiaľ? Brali ste nejakú najlacnejšiu z ebay?