BTW. Možem sa opýtať na aký papier to kreslíš?
Viete kreslit ?
Re: Viete kreslit ?
Podľa mňa sú tie práce ozaj pekné, ale pri tom assasinovi mi aj sánka padla
-
nika147
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ezio to bola asi najväčšia babračka 
Normálny výkres, žiaden špeciálny. Neviem či má nejaké označenie alebo čo.
Normálny výkres, žiaden špeciálny. Neviem či má nejaké označenie alebo čo.
Takže výkres, ďakujem. Tie papiere sa označujú na gramy takže čím ťažší tým hrubší.
A aby som nebol OT. Myslím že na kreslenie mám talent ale nejako nemám nikdy na kreslenie náladu.
Toto je moja druhá práca čo som robil, ale nemám náladu to dorobiť tak na to len sadá prach 
A aby som nebol OT. Myslím že na kreslenie mám talent ale nejako nemám nikdy na kreslenie náladu.
-
nika147
Expert
575ka že? vyzerá super. Určite to dokonči.
Obdivujem ľudí čo vedia kresliť autá, mne vždy nejako újdu proporcie 
A ten pocit poznám. Ezio mi ležal na stole od začiatku decembra do začiatku marca. Ešte som to aj nahrávala, tak som na to vôbec nemala náladu, až keď som chcela upratať stôl som sa do toho kopla
Ono s tým videom mi výjde ešte viac práce ako so samotnou kresbou, + keď sa mi počas toho 2x vybije foťák a 2 x dojde pamäť:D Som bola dosť prekvapená že Iron mana (toho v negatíve) som spravila za 2 dni + ďalšie 2 video. Asi najrýchlejšia kresba. 
A ten pocit poznám. Ezio mi ležal na stole od začiatku decembra do začiatku marca. Ešte som to aj nahrávala, tak som na to vôbec nemala náladu, až keď som chcela upratať stôl som sa do toho kopla
Áno je to 575ka. Ďakujem ale nemyslím že to dokončím
. Mne by tie proporcie tiež asi nevyšli ale je na to jeden trik. Pérovka. To je vlastne základný obrys auta ktoré chceš nakresliť. Dáš si to pod papier na ktorom kreslíš, obkreslíš, dokreslíš detaily a potom už len tieňuješ. Tuto ich je veľa ale ja si ich robím sám.
http://perovka.rajce.idnes.cz/PEROVKY_b ... 0.blog.cz/
-
nika147
Expert
Takto cheatujem na tvárach keď sa mi s tým nechce hrať vyše hodinu
Aj tam mi trochu utekajú proporcie
Určite skúsim, už mám v pláne ďalšie video 1967 GT500 Shelby :3 To bude asi prvá ozajstná kresba auta
Určite skúsim, už mám v pláne ďalšie video 1967 GT500 Shelby :3 To bude asi prvá ozajstná kresba auta
Na to sa teším, to je jedno z mojich obľúbených aút 
Tak, toto je môj prvý portrét v živote. Pôvodne to mala by príprava na pondelkovú skúšku z matiky, no omylom som miesto príkladov začal kresliť Daenerys. Asi v polovičke som zistil, že kreslím na ubytovaciu zmluvu. PS: iba taká recesia, čierne obyčajné pero, nemám ceruzky. 
Strašne veľa vecí úplne mimo, hlavne ústa a pravé oko, ale tak čo už, rýchlovečka.
Po semestri si to chcem dať znova, ale na celú A4-ku a poriadne, ceruzkami. Držte palce.
Strašne veľa vecí úplne mimo, hlavne ústa a pravé oko, ale tak čo už, rýchlovečka.
-
nika147
Expert
To je moje uplne najviac oblubene auto. Uz mam jedneho na stene vodovkami, ale nedavala som to na deviantart lebo som to robila podla inej malby.fraqer napísal:Na to sa teším, to je jedno z mojich obľúbených aút
Ako som (si) sľúbil, Dany prekreslená ceruzkou. Prvý portrét v živote (druhý, ak počítame tú perokresbu vyššie), síce sklz skoro mesiac, ale nechcel som to dojekaziť, tak radšej pomaličky. 
Ani som nevedel ze tu takuto temu mame. S kreslenim som zacal v januari a tak teda aspon par kresieb odo mna