Mozem tou vymenou nieco poskodit/odpalit ?
Vymena satelitov na Logitech Z906
Vymena satelitov na Logitech Z906
Zdravim. Chcel by som na skusku vymenit predne satelity na mojich repro. Mame doma 70w Jamo s impedanciou 8hmov. Satelity u Logitech maju vraj 67w (urcite
) ale neviem zistit impedanciu.
Re: Vymena satelitov na Logitech Z906
Pokial maj pôvodne repro(výstup zo zosilňovača) nižšiu alebo rovnakú impedanciu, nemalo by sa stať nic. Tiež som pár krat takto z nudy v minulosti experimentoval a bez následkov. 
-
Ryan Giggs
VIP
Keby si sa pozrel do manualu, tak zistis ihned aku impedanciu to ma. Tie repro maju 4 ohmy. To znamena ze tam mozes pripojit akekolvek repro ktore ma 4 alebo viac ohmov. Takze to Jamo tam mozes pripojit kludne. Otazka je len ci si s nimi ten zosilovac poradi.
kludne ich vymen bude to fungovat,aj zvuk bude ovela lepsi
Dakujem, ked sa budem nudit, tak to vyskusam. Ryan manual som hned spolu zo skatulou vyhodil. Myslel som si ze na oficialnych strankach budu nejake blizsie informacie, no neboli.
Ale aj keby boli tak by som nevedel, ci ich mozem pripojit alebo nie. Teraz uz viem, ze tam mozem zapojit repraky s impedanciou 4ohmy a viac, vdaka.
EDIT: Tak ako je to teda? Mozem tam zapojit bedne s nizsou impedanciou, alebo vyssou? Lebo Yogi120 tvrdi opak.
EDIT: Tak ako je to teda? Mozem tam zapojit bedne s nizsou impedanciou, alebo vyssou? Lebo Yogi120 tvrdi opak.
-
Ryan Giggs
VIP
Manual najdes na nete, ze si ho vyhodil nie je preto vyhovorka.
Yogi to poplietol. Repro nesmie mat impedanciu nizsiu ako vystup zosilovaca.
Vyssia byt moze.
Yogi to poplietol. Repro nesmie mat impedanciu nizsiu ako vystup zosilovaca.
Vyssia byt moze.
Dobre dakujem.
Prečítajte si ešte raz, čo som napísal. .. POKIAĽ MAJU PÔVODNÉ REPRO NIŽŠIU (logicky od "novych"reprákov , čiže tie budú mať teda vyššiu impedanciu !) NEMALO BY SA STAŤ NIČ..
Som to asi zložito napísal
... Čiže áno. Nové repráky môžeš kľudne zapojiť, ak majú vyššiu impedanciu. . Stane sa jedine to, že budú hrať slabšie, nakoľko zosík nepodá taký výkon ako pri pôvodných 4 ohmových reprákoch.
Som to asi zložito napísal
... Čiže áno. Nové repráky môžeš kľudne zapojiť, ak majú vyššiu impedanciu. . Stane sa jedine to, že budú hrať slabšie, nakoľko zosík nepodá taký výkon ako pri pôvodných 4 ohmových reprákoch.
Prave som to vyskusal a funguje to. Hralo to o cosi lepsie, no skusal som len hudbu. Niekedy mozno pomenim repraky, vdaka za rady.