pc sa nezapne
pc sa nezapne
ahojte prosim co najskor o radu: rano este comp fungoval a teraz vecer uz nie.Vsetky komponenty su kvalitne a nie stare,doska Asus Formula a pod. Neviem v com moze byt chyba,lebo doska normalne svieti,nezapne sa, ale nia nepipa ani nic. Co s tym,kde moze byt chyba?
dakujem
dakujem
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pc sa nezapne
Vetráky sa roztočia?
Thommas
praveze nie,preto netusim co robit. Tlacidla power a reset na doske normalne svietia ale na nic nereaguje. Myslim ze v pripade chybnych komponentov by mala pipat ale nevydava ziaden zvuk,nic. Zdroj som opakovane vypol a zapol.
ten pocitac je pre mna velmi dolezity..
tak co som zatial skusil:
vybral pamate,skusil iny zdroj,vybral baterku a znovu vlozil
praveze nie,preto netusim co robit. Tlacidla power a reset na doske normalne svietia ale na nic nereaguje. Myslim ze v pripade chybnych komponentov by mala pipat ale nevydava ziaden zvuk,nic. Zdroj som opakovane vypol a zapol.
tak co som zatial skusil:
vybral pamate,skusil iny zdroj,vybral baterku a znovu vlozil
-
Thommas
Addict
Odpoj káble od spínania a zoskratuj ich na sekundu niečím kovovým (tie 2 piny).
skusil som iny zdroj a nic,doska svieti a nic.nebude teda zla doska? v tom pripade dnes nevydrzi asi nic,drahy MB a aj tak smejd
Popozeraj kondiky na doske.
kondiky vyzeraju ok. Doska je v zaruke,zoberiem ju do alzy nech sa nanu pozru
Skúsil si reset biosu ?Skús vybrať na chvíľku baterku na doske.
ano baterku som vybral,pisal som. Teraz som odpojil od od dosky uplne vsetko aj ventilatory a nic.Svieti ale nic sa ani nehne.
Aj RAM,aj grafiku či to nebrzdí ona.Mne už odišiel ,aj keď iba raz aj procesor,ale vyzerá to na dosku.Mal som prípad že tiež mi nereagovala doska a ako poslednú možnosť som vybral procesor a založil späť a doska nabehla.V čom bol problém neviem ale PC funguje doteraz.
-
typek61
Darca
skus vyresetovat bios cez piny
reset cez piny na doske-nic.vyskusal som iba cistu dosku zdroj a procak-nic
Tak zrejme doska.
Doska je na 99 perc. KO mal som podobny problem s Gigabyte, tiez v zaruke z Alzy, vymene bez problemov za akt. model co bol podobny romu co som mal
-
Yos
Professional
Ahojte, trosku to ozivim, nakolko sa mi vcera vecer znicoho nic vypol PC. Nechapal som, zapnem ho a nic.
Pri starte 1x dlho zapipal a 3x kratko. Mam dosku P5Q PRO, kde udavaju, ze sa jedna o chybu grafiky. Grafika je GTX760, kupovana koncom oktobra. Zial nemam zatial moznost ju vyskusat inde, ale pochybujem ze znicoho nic odide po 6 mesiacoch.
Problem c.2, ked som dnes zapol PC, stym, ze som vsetky komponenty povyberal a zapojil opatovne do dosky, tak pri zapnuty to takisto zapipalo, ale fany sa zapli na maximum a pipanie sa opakovalo po urcitej dobe. Vyskusal som vymenit grafiku za starsiu, ktoru som mal doma a robi mi to iste. Nemoze byt v tomto pripade problem niekde inde ako u grafiky?
Pri starte 1x dlho zapipal a 3x kratko. Mam dosku P5Q PRO, kde udavaju, ze sa jedna o chybu grafiky. Grafika je GTX760, kupovana koncom oktobra. Zial nemam zatial moznost ju vyskusat inde, ale pochybujem ze znicoho nic odide po 6 mesiacoch.
Problem c.2, ked som dnes zapol PC, stym, ze som vsetky komponenty povyberal a zapojil opatovne do dosky, tak pri zapnuty to takisto zapipalo, ale fany sa zapli na maximum a pipanie sa opakovalo po urcitej dobe. Vyskusal som vymenit grafiku za starsiu, ktoru som mal doma a robi mi to iste. Nemoze byt v tomto pripade problem niekde inde ako u grafiky?
-
hrban
Addict
možno zdroj nedá dosť štavy aby uživilo grafiku, možno je doska dead.
Mne toto robil eurocase zdroj po dvoch rokoch
Mne toto robil eurocase zdroj po dvoch rokoch
-
CristianoRonaldo
Amateur
a čo grafická
myslím že to bude grafická
-
hrban
Addict
skúšal aj druhú GK a tiež to nenabehlo, takže GK to asi nebude
-
CristianoRonaldo
Amateur
Ja by som ti poradil ešte že pojednom všetko odpajať .... GK odpojíš , zapneš pc ked nejde tak neni to s Gk ....... atd
-
Yos
Professional
Dnes vecer skusim, dostalo sa mi do ruk novej dosky so zdrojom, tak to tam poskusim postupne pozapajat.