Dark Souls II
-
xH4wK
Re: Dark Souls II
Tak som dnes zabil aj posledneho bossa.. pecka hra, este poplnim nejake vedlajsie veci, switchnem na str build z aktualneho dex swordsmana enchantnem si zbrane armor a idem na NG+ asi 
Diky hawk, akurat som si uvedomil ze mam 2 sublime bone dust nevyuzite! 
-
xH4wK
Tak som sa rozhodol ze na NG+ zatial nejdem.. je velka kopa ludi co ostava PVP na normal hre a ja som sa k nim pridal 
ked potrebujem souls na upgrady zbrani atd tak si zajdem akehokolvek bossa cez Bonfire Ascetic a mam pokoj
+ pokial chapem spravne tak Bonfire Ascetic vlastne zvysuje obtiaznost na uroven NG+ a vyssie takze nevidim osobne ist na NG+ vsetko odznova ked mozem kludne ostat na normal hre.
PS: Screen po switchnuti na STR/DEX build
Zbran je Mastodon Greatsword +10 a armor Faraam Set
ked potrebujem souls na upgrady zbrani atd tak si zajdem akehokolvek bossa cez Bonfire Ascetic a mam pokoj
+ pokial chapem spravne tak Bonfire Ascetic vlastne zvysuje obtiaznost na uroven NG+ a vyssie takze nevidim osobne ist na NG+ vsetko odznova ked mozem kludne ostat na normal hre.
PS: Screen po switchnuti na STR/DEX build
Zbran je Mastodon Greatsword +10 a armor Faraam Set
kde su tie pvp areny pls k dispozicii?
-
xH4wK
daco cathedral
len pre covenant co tam ponuka ten typek na balkone a musis za kazdu vstup zaplatit takym itemom ktory ziskavas ked pomahas ludom na bossovi (uspesny pokus samozrejme)
A inak nakoniec som fakt siel na NG+ .. ale nebudem to hrotit uz
A inak nakoniec som fakt siel na NG+ .. ale nebudem to hrotit uz
Jasne. Je to Cathedral of the Blue? Tusim ze tam by jedna mala byt. Dik za tip.
-
xH4wK
Este vam poradim... nechodte na NG+.. tam je to kompletne mrtve, dal som 5 bossov a ani pri jednom nebol summon sign, za cely cas som mal len 2x invade..
Aj som to uz odinstaloval pretoze ma nebavi hrat solo
.. chyba ze som siel na ng+ mno, ja som tusil ze vacsina hracov ostane na normal hre pretoze s bonefire ascentic to ani nema zmysel
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2014, 22:51)
Tak som to pred nejakou dobou znova nainstaloval pretoze ostatne hry nejaka nuda..
A skoncil som s dalsimi 3mi postavami + na 4 prave robim
Inak po tej dobe co to vyslo na PC uz je kopa ludi na NG+
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2014, 20:54)
DLC
http://store.steampowered.com/app/284450/
Aj som to uz odinstaloval pretoze ma nebavi hrat solo
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2014, 22:51)
Tak som to pred nejakou dobou znova nainstaloval pretoze ostatne hry nejaka nuda..
A skoncil som s dalsimi 3mi postavami + na 4 prave robim
Inak po tej dobe co to vyslo na PC uz je kopa ludi na NG+
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2014, 20:54)
DLC
http://store.steampowered.com/app/284450/