Call of Duty: Advanced Warfare
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Call of Duty: Advanced Warfare
Ani tento rok CoD nezaostava a prinasa dalsiu 30 gigovu, 5 hodinovu kampan, trailer vypada famozne ako vzdy, zo zaberov mozno povedat ze sa grafika o 0,01 % zlepsila oproti predoslej "next-gen" Ghostkotine, animacie postav vypadaju byt na lepsej urovni, no..
Prve info a nabity trailer:
http://www.sector.sk/novinka/82181/call ... -vojnu.htm
Datum vydania: 4. novembra na PC, oldgen + nextgen
Prve info a nabity trailer:
http://www.sector.sk/novinka/82181/call ... -vojnu.htm
Datum vydania: 4. novembra na PC, oldgen + nextgen
Re: Call of Duty: Advanced Warfare
Kazdy rok chrlia novy a novy kus, takze ocakavam to co vzdy, nic. Aj ked blops2 aj 1 boli na PC fajn, o ostatnych sa neda ani uvazovat pre PC (okrem 4). Mozno to bude prekvapenie, ale aj tka uz tejto znacke absolutne nedoverujem a novy titul si na 99% nekupim.
Ach, kde sú tie časy CoD4:MW... Jednoznačne najlepší diel CoD série. Výborný SP, MP, ktorý ste mohli hrať hodiny a stále vás to bavilo. Dnes už je to iba žmýkanie peňazí zo značky CoD. Pre vývojárov nie je problém každý rok vymyslieť príbeh, vylepšiť o trochu grafiku a pridať nejaké novinky do hry. Veď vždy sa nájdu takí, ktorí za to bez problémov dajú 40-50€. Škoda. Posledný diel, ktorý som hral bol BlackOps2, z warezu. Ale to bol shit. Odvtedy som CoD nehral a toto tiež hrať nebudem.
-
JeffHardyy
Light Professional
Je to smutné, obhajoval som túto sériu aj pri BO 2 lebo som si obľúbil ten béčkový príbeh Masona, tak isto MW 3 Soap a Price zakončenie ale od Ghosts už vôbec nemám záujem o túto hru, som nenáročný na tie ich príbehy pár hodinové ale toto už fakt nemá zmysel pre mňa
bez gumeneho spaceyho by to nemohlo pokracovat vsakze 
-
Bad.boy
Medium Professional
Pre mna je Kevin +
Oblubil som si ho v House of Cards a tu vyzera ze hra dost podobnu ulohu 
-
Michaelo
Hardcore addict
Takze v podstate Crysis na styl CoD bez mimonov. Dakujem, neprosim.
-
maty89
Medium Expert
odpaaaaaaaad, + sci-fi prvky neznašam
Stacilo vidiet tie animacie a hned je jasne ze este stale pouzivaju ten isty srackovy Quake 3 engine z roku Krista.
A samozrejme treba okopirovat Titanfall, lebo nic nove nie su schopni vymysliet.
Asi najviac penazi z rozpoctu si zoberie Kevin Spacey.
A samozrejme treba okopirovat Titanfall, lebo nic nove nie su schopni vymysliet.
Asi najviac penazi z rozpoctu si zoberie Kevin Spacey.
-
frankocean11
Medium Star
Ja stale nechapem ludi co nenavidia cod seriu a stale a stale to musia sledovat a reagovat hatom. Skuste mi to vysvetlit

Lebo je to ta ista sracka kazdy rok. Len tak zo srandy som dnes stiahol CoD Ghost, nakolko na PS4 prebieha tento vikend demo na multak.
Hra je uplny odpad. CoD4 je od toho na mile daleko. Grafika nedokaze ist na konstantnych 60 fps a to Black Ops 1 na PC vyzeralo lepsie u mna na max detailoch. Uplne debilne spawn pointy. Proste ako keby som hral datadisk na CoD4 a to tiez po downgrade-e.
Hra je uplny odpad. CoD4 je od toho na mile daleko. Grafika nedokaze ist na konstantnych 60 fps a to Black Ops 1 na PC vyzeralo lepsie u mna na max detailoch. Uplne debilne spawn pointy. Proste ako keby som hral datadisk na CoD4 a to tiez po downgrade-e.
A co ti maju vysvetlit? Ked je ta hra uz niekolko rokov ta ista sracka a kazdy rok nam vyvojari naserviruju prelomove a ''next-gen'' video alebo trailer na zaklade ktoreho tvrdia, co vsetko vylepsia a nakoniec je to znovu to iste tak co cakas? Ze ju tu bude kazdy chvalit?adoado2 napísal:Ja stale nechapem ludi co nenavidia cod seriu a stale a stale to musia sledovat a reagovat hatom. Skuste mi to vysvetlit![]()
![]()
Lebo CoD 1,2 boli jedni z najlepsich FPS hier ake som hral. MW bolo trochu ine, ale tiez dobre, potom to zacalo upadat. Preto na tuto seriu nadavame, chceme aby sa vratila k povodnym korenom co sa vsak nestane, lebo dnes plati cim jednoduchsia hra, a cim lepsi marketing tym ma vacsi uspech.adoado2 napísal:Ja stale nechapem ludi co nenavidia cod seriu a stale a stale to musia sledovat a reagovat hatom. Skuste mi to vysvetlit![]()
![]()