Poradte mi pri kúpe PS3
Poradte mi pri kúpe PS3
Zdravím , idem si kúpiť konzolu Playstation 3 a potrebujem poradiť aký je rozdiel medzi 12 gigovou a 500 gigovou ? Známy mi raz vravel že je to jedno lebo pamäť tej hry je na tom CD tak ak mám hry ktoré dokopy zaberajú viac ako 12 giga a mám 12 gigovú verziu PS3 tak sa mi to tam všetko zmestí lebo je pamäť tej hry na CD a nie v PS3 ?
Re: Poradte mi pri kúpe PS3
1. niektoré hry tipu GTA potrebuješ najprv hru nainštalovať do konzoly a až ptm ju môžeš hrať inštalácia má približne 10GB
neviem všetky hry ktoré sa takto inštalujú,
2. hru si môžeš s "CD" nainštalovať do konzoly tím pádom bude rýchlejšie načítavať a tak dalej
3. dalšie ak hrávaš online a stahuješ rôzne datadisky alebo DLC veci do hier to tiež sa ukladá na disk , a niekedy je to dosť velké číslo
4. filmy, hudba a podobne
osobne si myslím že 12GB je dosť málo a v skutočnosti to bude nejakých 9GB volného miesto ked zapneš konzolu
zdá sa mi že GTA by sa tam ani nenainštalovalo kvôli updatom a tak dalej,
samozrejme dá sa to riešiť cez externý disk
ja mám 60GB xbox hrávam 3hry a mám volné 15GB (pre predstavu)
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2014, 14:55)
osobne by som do 12GB konzoly nešiel, jedine stím že by som si kupil externy disk ale to by som zvážil podla ceny konzoly
neviem všetky hry ktoré sa takto inštalujú,
2. hru si môžeš s "CD" nainštalovať do konzoly tím pádom bude rýchlejšie načítavať a tak dalej
3. dalšie ak hrávaš online a stahuješ rôzne datadisky alebo DLC veci do hier to tiež sa ukladá na disk , a niekedy je to dosť velké číslo
4. filmy, hudba a podobne
osobne si myslím že 12GB je dosť málo a v skutočnosti to bude nejakých 9GB volného miesto ked zapneš konzolu
zdá sa mi že GTA by sa tam ani nenainštalovalo kvôli updatom a tak dalej,
samozrejme dá sa to riešiť cez externý disk
ja mám 60GB xbox hrávam 3hry a mám volné 15GB (pre predstavu)
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2014, 14:55)
osobne by som do 12GB konzoly nešiel, jedine stím že by som si kupil externy disk ale to by som zvážil podla ceny konzoly
gta5 ide aj na 12gb ale novsi update nevojde takze uz bez mp
a externy hdd na ps3 tazko, jedine na upravenej konzole ktora spusta kopie hier
a externy hdd na ps3 tazko, jedine na upravenej konzole ktora spusta kopie hier
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
2. bod od "emtek"-a je bullshit, na nechipnutej konzole si nemozes kazdu hru nainstalovat, instalaciu vyzaduju iba tie co to potrebuju, inak si to ako v XBOXe nemozes nainstalovat
Ja odporucam kupit konzolu z bazosu "starsiu" slimku, ktore mali 120/250/320 gb disky co je podla mna akurat
Ja odporucam kupit konzolu z bazosu "starsiu" slimku, ktore mali 120/250/320 gb disky co je podla mna akurat
ok tak potom sry za druhy bod nemal xbox este dlho, ale napr. forza horizon , forza motorsport nevyzadovala nainstalovat a dala sa dobrovolneaviceN napísal:2. bod od "emtek"-a je bullshit, na nechipnutej konzole si nemozes kazdu hru nainstalovat, instalaciu vyzaduju iba tie co to potrebuju, inak si to ako v XBOXe nemozes nainstalovat
a nemam chipnuty xbox
-
aviceN
Guru
zle si ma pochopil
na xboxe to funguje tak, ze si mozes kazdu hru nainstalovat na disk, vtedy ti staci disk v mechanike na spustenie a viac sa netoci v mechanke, na playku sa instaluju hry iba ktore to potrebuju a ty sam si nemozes nainstalovat ktorukolvek hru 
jáj jasné hej zle som ta pochopil
-
kukiak
Addict
pripadne si vyrataj ci sa ti neoplati kupit 12GB a do toho nejaky 2,5" HDD na vymenu, ak ti to stacit nebude.. Ja hravam fifu,nhl a podobne hry a s miestom problem nemam.. Jedine pri GTA, ale ten som hral len single, takze mi to slo.
Ja som si kúpil za 12GB Super Slim verziu, rámček na HDD za 3€ z Číny a 2,5'' HDD už problém nie je.
-
PhYs0c
King
pripojom sa do tejto temy zvazujem kupu ps3 160gb verzia 5 hier 2 wireless ovladaceza £120 ..oplati sa to? pravdepodobne bez zaruky
-
aviceN
Guru
kukni bazos, ceny sa tam pohybuju podobne a nemusis zjavne platit tolke postovne z anglicka. a mozno najdes za rovnaku cenu este aj v zaruke
-
PhYs0c
King
prave co som tam ja videl tak ceny sa mi zdali vyssie na bazosi..v anglicku uz som takze postovne ma netankuje
Zdravím.Viem že to tu už niekto písal ale moc som tej odpovedi nerozumel.Chcel by som sa opýtať že 12GB PS3 že či sa pamäť zaplní aj tak ked si kúpim CD?
-
aviceN
Guru
Niektore hry vyzaduju instalaciu, cize je dost mozne ze sa zaplni, podla mna sa 12 GB PS3 velmi neoplati.
-
Arkaz
Addict
Neoplati lebo napr. Gta5 nerozbehne. Jedine ze by planoval hned upgrade disku na 1-2 TB a nasledny flash. Ja mam starsiu slim 320gb a idem davat 1TB disk a flash a myslim ze to bude stacit 
-
guess.whoo
Redeemer
a oplati sa to vobec este kupovat? PS4 sa da kupit od nejakych 250€..za tu 12GB haraburdu pyta cca 160 eur
-
Arkaz
Addict
Ale na ps4 nestiahnes hry 
-
guess.whoo
Redeemer
tak nestiahnes..zatial..ale kupovat zastaralu PS3 tiez nie je vyhra
Nove hry pomaly ale iste prestanu robit na stare konzole,cize nevidim dovod kupovat zastaralu konzolu