Chce ma ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Re: Chce ma ?

Príspevok od používateľa ktozesomja »

toto robi aj mne jedna baba, ze ak sa nic nespytam tak nic neodpise .. podla mna je to taky jemny naznak toho, ze nema zaujem

Ale mozno len nema zaujem si pisat. Mozno nerada pise cez net a radsej sa vykecava osobne. Urcite by som skusil to osobne stretko ;)
otaznik23
Novice
Novice

Príspevok od používateľa otaznik23 »

Tak vacsinou mi odpise viackrat ale potom uz nie, no a neviem ci jej mam potom pisat znova, nechcem byt otravny... Je pravda ze ak by mala zaujem asi by reagovala sama... Kazdopadne to skusim osobne aj tak :-)

Este mi napadlo ci je lepsie pozvat ju osobne alebo len jej tak napisat ze ci by nesla niekde?
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Presne tak sa správa aj tá "moja". Niekoľkokrát odpíše aj keď sa nič nespýtam a potom už prestane odpisovať. Tak potom daj vedieť ako to dopadlo, sám som zvedavý, lebo niekedy by som chcel aj tú "moju" zavolať von :)

Podľa mňa to skús osobne ;)
otaznik23
Novice
Novice

Jasne idem do toho pri najblizsej prilezitosti, ktora sa sice naskytne az neskor (ale dam vediet)... Preto som mal aj ten problem ze ked mi neodpovedala (teda nepokracovala v konverzacii), ci jej mam znovu pisat ja, ako najst tu mieru?
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Tak toto by som aj ja rád vedel. Ale podľa mňa keď sama nič neodpíše, tak netreba jej zase písať. Keby chcela ďalej pokračovať v tej konverzácii, tak by niečo odpísala. Keď jej budeš stále potom písať ďalej a ďalej, tak možno ju to už bude otravovať.
otaznik23
Novice
Novice

Mas pravdu :-) To je na tom najzaujimavejsie, ze naco mi potom tolkokrat odpise stacilo zeby mi raz odpisala nejak strucne a bolo by to jasne :D, len ma potom natahuje lebo mala vzdy take dlhsie odpovede :) :D
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Tak jej nepis, ked neodpise. Pockaj s chladnou hlavou aj tri ci styri dni, mozno sa ozve aj sama.

Ked ju chces niekde zavolat von, tak urcite osobne, nie cez mail. Ved by ti ani neodpisala :D
otaznik23
Novice
Novice

dobre, Vdaka za radu :) dam vediet :)

//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 19:17)
No takže: pozvanie na kávu dopadlo úspešne :) rozhovor bol velmi prijemny zdrzali sme sa skoro 3 hodiny :-D...
I ked neviem co si o tom presne mam mysliet zatial to vyzera dobre :)
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

pozor aby to nebrala len tak kamaratsky ;)
heker
Redeemer
Redeemer

Ako to prebehlo, co dalej, kedy idete zase?
otaznik23
Novice
Novice

heker - pozvanie prebehlo v pohode, spytal som a povedala ze ano tak sme sli... samotne stretnutie no na prve stretnutie si myslim ze to prebiehalo dobre... bavili sme sa o vsetkom moznom, mali sme si co povedat, no dalej vyzera ze je tam zaujem o dalsie stretnutie... tak sa mame stretnut teraz po sviatkoch, este som nic nevymyslel ale asi nejaku prechadzku vymyslim :)

ktozesomja: no ved to, uvidime... snazil som sa eliminovat akekolvek naznaky "bratrickovania"... ale nikdy nevies
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

a pisete si od toho stretnutia viac ? Alebo ste nejak v kontakte ?
heker
Redeemer
Redeemer

No co, boli dalsie stretnutia?
Napísať odpoveď