koniec ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kamo91
Novice
Novice

koniec ?

Príspevok od používateľa kamo91 »

pred par mesiacmi som sa rozisiel s byvalou, bolo mi okej, lenze, odkedy ma ineho 2 tyzdne, tak mi to lame srdce a s kazdou dalsou fotkou co pridavaju ma len nicia a nedokazem sa sustredit na nic ine ako na nu a teraz zacinam citit ze ju chcem naozaj mat naveky , lenze je tak trosku neskoro.... co s tym teraz ? je sanca ze si nasla ineho len aby namna cim skor zabudla ?
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: koniec ?

Príspevok od používateľa Grim »

...a čo ťa po tom? Ak by si ju získal, rozišiel by si sa s ňou zas...ako dieťa, ktoré už prestala baviť hračka...ale keď si ju vezme niekto iný, zrazu chce iba tú jedinú hračku...
kamo91
Novice
Novice

viem ako to myslis, ale ak clovek raz prezije istu bolest, nebude ju chciet prezit znova, kazdy vztah by si to mal pretrpiet aby bol neskor silnejsi, ano ku koncu vztahu som mal velke oci, ze na svete je mnoho lepsich, ale zistujem ze nieje
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Preco ta zaujimaju jej fotky? Ked ta to nuti pozerat, tak si ji zmaz z Facebooku, Google+, Pokecu alebo kde vsade ju mas, aby si sa nemusel divat na fotky a trapit sa este viac. Zmaz fotky z mobilu, zmaz ich z pocitaca. Zahod minulost, ktoru uz nezmenis, ona si nasla ineho a je koniec. Musis to pochopit a ist dalej.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Heker: Amen. Niet co dodat. Tak to proste chodi.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Nájdi si aj ty niekoho a je po probléme.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor témy- škoda že si tu nenačrtol kvôli čomu ste sa rozišli. Ale áno, aj to je možnosť že si našla iného, aby na teba lepšie zabúdala. Heker to správne napísal, zmaž si ju od všadial a zablokuj, predsa len keby chce byť s tebou v kontakte po čase, tak si ťa nejako vyhladá. Teraz pre seba urob také veci, že začni sa čomusi venovať či už škola/práca, šport, priatelia,hobby, aby si naňu nemyslel. :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak si mesiace od rozchodu s ňou vychádzal a nemusel si na ňu myslieť, vadia ti len ich spoločné fotky čo dáva, tak si ju nemusíš mazať, iba si daj blokovať jej príspevky. Kamaráti môžete byť stále, sem tam si napísať cez chat a podobne. Ale na fotky sa nepozeraj ak sa ti na ne nepozerá dobre. A aký je dôvod, či ti chcela spraviť napriek alebo sa zaľúbila do nového je už úplne jedno
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Moja bývala si tiež pár týždňov dozadu našla nového priateľa. Dovtedy som s ňou držal kamarátsky vzťah, aj som si myslel, že som už úplne vysporiadaný s rozchodom. Vychádzali sme spolu dobre, nerobilo mi problém si s ňou zájsť pokecať na pivko, nakoľko si s ňou veľmi dobre rozumiem.
Napriek tomu ma ten fakt dosť vzal, opil som sa, vynadal jej, následne ukončila so mnou kontakt a sme obaja spokojný (volal som jej nejaký čas na to, aby som sa jej ospravedlnil). :) Teraz som o nej už pár týždňov nepočul, neriešim ju, nie sme v kontakte a cítim sa dobre. Myslím si, že keby robím to čo ty, že si pozerám jej fotky, nedajbože ešte s jej novým nabijakom, tak by ma to asi tiež poriadne ničilo.

Takže byť tebou si ju zmažem a kašlem na ňu, nič dobré od nej už nezískaš.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Presne ako pisali predomnou. Ak je to na FB, tak jednoducho odklikni, ze nechces od nej odoberat novinky a nebude sa ti zobrazovat nic co prida na FB, ani co lajkuje, nic. Ja som to tiez takto poriesil a uz ani neviem pomaly, ze byvala existuje aj ked ju v priateloch stale mam. Niekedy zo zaciatku som ale zo zvedavosti isiel na jej profil a pozrel fotky a nebol to dobry napad.
Problem ale je, ak mate vela spolocnych znamych, ktori lajkuju a komentuju jej prispevky a takto sa im asi velmi nevyhnes. Potom uz ostava len neklikat na ne alebo zablokovat si odoberanie noviniek aj od spolocnych znamych.

Zaklad je nemat byvalu na ociach a nevediet o jej terajsom zivote. Cim menej toho o nej vies, tym lepsie pre teba.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

ktozesomja napísal:Niekedy zo zaciatku som ale zo zvedavosti isiel na jej profil a pozrel fotky a nebol to dobry napad.
Heh ja som tiež tak zo zvedavosti po istej dobe pozrel na profil svojej ex a skoro som odpadol... Vo vzťahu s mojim (vtedy ešte) najlepším kamarátom :D. Začal som sa iba hlasno smiať...
kamo91
Novice
Novice

mate pravdu, rovnako som postupoval aj ja, off na chate, zrusenie odoberania noviniek... a problemy nastali az ked som jej zacal pozerat do profilu ... tak je ten kamen urazu, najdem si inu cinnost ktora ma zabavi, na profil snad ani nepomyslim, diky
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ak ta nuti divat jej profil, tak ju zmaz alebo rovno zablokuj. Inak to nevyriesis.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

heker napísal:tak ju zmaz alebo rovno zablokuj.
Toto vyrieši tvoj problém. To ti garantujem z vlastnej skúsenosti.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Začal si ju registrovať až keď si našla iného = typický muž. Ale teraz plakať nad rozliatym mliekom je už neskoro. Kašli na ňu, myslím si, že ona je už dávno za vodou, nájdi si nejakú známosť, na kt. sa zameriaš, ktorú budeš riešiť a ani nebudeš vedieť, že bývala existuje. Alebo druhý spôsob = ako tu už odznelo, výmaz alebo blok všetkých kontaktov a máš po probléme. Občas to býva ťažké, ak k tej osobe ešte niečo cítiš, alebo len čisto zo zvedavosti, ale tebe to pozorovanie jej profilu nerobí dobre, takže myslím si, že je jasná voľba.. a na druhej strane začínať niečo, čo sa už dávno skončilo, keď ona už má aj druhého partnera, tak to mi neprijde vhodné. :)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ona sa pohla ďalej, mal by si sa aj ty. Nelipnúť na minulosti a spomienkach ale tvoriť si nové, spoznávať nových ľudí, ženy a znova sa zamilovať. Zmaž si ju, pretože ťa bude veľmi dlho brzdiť. Spolubývajúci sa už rok a pol z toho nevie dostať a riadne vidieť ako ho to ničí.. pretože si ju stále pozerá na FB, vypisuje jej a pod. Nerob rovnaké chyby a preruš s ňou kontakt. Bude ti oveľa lepšie. :-)
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Kde sú tie staré, dobré časy, keď baba po rozchode pol roka plakala do vankúša, zatiaľ čo chalan si každú noc nevedel vybrať s ktorou sa vyspí... Vôbec sa mi nepáči, že to začína byť naopak.

A k téme, prikláňam sa k názoru, že by si si mal dať facku vždy, keď čo i len pomyslíš na návštevu jej profilu. Aj keby ste sa dali znova dokopy, nefungovalo by to. Nikdy to nefunguje, vždy sa to rozpadne znova. Teda poznám jednu výnimku, ale ten vzťah je trocha o inom. Chalan dal kopačky babe, ktorá bola ďaleko mimo jeho ligu po každej stránke. Keď zistil, že nedokáže zbaliť ani len figurínu vo výklade, došiel po kolenách za svojou ex a prosil o odpustenie. Sú spolu vlastne len preto, lebo ona chce mať istotu, že ju frajer nepodvedie a on nemá na výber. To ale asi nebude váš prípad.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Jesus... čoho som sa to dožil, že už s tým ide človek na fórum... Si ujasní v hlave, že čo chceš... Chceš jej rozbiť vzťah ? Alebo o čo ti ide ? Ak ste sa raz rozišli, tak by ste sa rozišli znovu... takže sa do nej už nepleť... A ak ti vadí pozerať jej fotky, profil etc. tak si ju jednoducho vymaž alebo zablokuj a hotovo... Jej povedz, že ju máš rád ako kamarátku, ale že ti vadí pozerať na ich spoločné fotky, tak si si ju radšej vymazal... Problém solved. Zjavne si nato nevedel prísť sám, tak som ti to musel napísať stručne - 5€ poprosím, číslo účtu ti pošlem v správe :D (just kidding) peace
hoci
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hoci »

Ja som zas od r. 1986 do r. 2010 v manželstve ženatý s mojou manželkou Eliškou, bola o rok odo mňa mladšia, mali sme adoptovanú dcéru rómskeho pôvodu, pretože nemohla mať zo zdravotných dôvodov deti, čiže sex tam absolútne u nej v žiadnom prípade neexistoval, mali sme 3 - izbový byt primerane rekonštruovaný na 13. poschodí, čo sa týka 4-kolesových tátošov: v 1986 Trabant 601, v 88. detto, v 94 Škoda 100 l, v 2001 Škoda 105 l, v 2005 Škoda 120 S, v 2006 Š120l, v 2009 Felicia Combi, chodili sme na výlety, rybačky, robili sme vo veľkom závode spolu, avšak každý na iných oddeleniach . . .
No od 10/2009 sme si nejako prestávali rozumieť, keď som sa jej sem tam spýtal, že či jej chutí alebo či nechce so mnou niekde do spoločnosti ísť, tak ona len zakaždým, že hm, hm, boli to len neúplné až neutrálne odpovede, ja som už v tom čase začal chodiť za mojou novou priateľkou, ktorá bola o 10 rokov odo mňa mladšia, čím aj tak trochu moju Elišku podvádzal, trvalo to až totižto do 4/2010 až sme si spolu povedali, že už dosť, takto to ďalej nejde!!! . . .

A čo rozvod? Súčasný spoločný byt sme už totižto mali odkúpený(nebol v prenájme) lenže ja som mal šťastie s vybavovaním na súde, pretože mal som jedného šikovného - chytráka kamaráta, ktorý mi za polovičnú cenu vybavil fajného právnika, a ešte tesne pred súdom som sa s ním poza kút bavil, čím som ho chcel aj podplatiť prostredníctvom kľudne aj úverom, " Elišku vykopneme von z bytu a ja tam budzem bývať " a tak aj bolo, tak parádne menil nálady a názory, že nikto ho nemohol prebiť svojou obhajobou proti mne :smt059 f
Býval som sám z dcérou, Eliška chodila len 1x za mesiac od rodičov pozrieť na našu dcéru ale potom bohužiaľ moja škodoradosť sa mi riadne vypomstila a ľutujem to až dodnes :smt017

V 8/2010 si zobrala Eliška úver, vyplatila mi polovicu sumy z celého bytu, a nakoniec ma ona vykopla von, dokonca moje bývalé veci, ktoré som si zabudol mi "zlikvidovala" podpálila sprayom.

Lenže pozor!!! Začiatkom roka 2011 zorganizovali jednu veľkú párty v byte, oslavovali nový začiatok, taká parádna oslava, že 48h v jednom kuse vypekali zákusky, jeden na oslave bol až tak opitý, že sa vygŕcal z 13. poschodia, balkóny nižšie boli samozrejme ozvrácané a aj štátnych policajtov museli volať!!
Od 2/2011 do 7/2011 sa spoznala s vedúcim výrobného podniku, ktorý mal samozrejme veľké nehnuteľné majetky, bol to pracháč, v 8/2011 sa za neho vydala a teraz majú BMW 530i 2003 a samozrejme ten úver hneď aj vyplatila za 1/2 nášho spoločného bytu.

A ja jak taký nulový zasran sa musím teraz v práci prizerať a hanbiť ako si len spolu v tom bohatstve hrkútajú.
A najhoršie je na tom to, že naša nevlastná dcéra má už teraz 21-ročná 2-ročného syna, na ktorého ako nevlastný starý otec musím aj niečo prispievať, a žijem, ako ináč v chudobe, na to, že žijem na východe SR!
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

hoci napísal:...čiže sex tam absolútne u nej v žiadnom prípade neexistoval...
To si sa oženil so ženou, s ktorou si nemohol spávať? Alebo tie problémy nastali až po svadbe?
Napísať odpoveď