”Mudre” hodinky
”Mudre” hodinky
Ahojte,potreboval by som poradit ohladom hodiniek.V poslednej dobe mam v skole dost pisomiek a prestavam to zvladat.Uvazujem na kupou hodiniek kde by som si ukladal tahaky.Vedeli by ste mi nejake odporucit?Cenovo tak do 200e,samozrejme nemusia stat tolko ide mi hlavne o ten pisany text a nejake nudzove tlacidla na blokovanie alebo zmazanie v pripade odhalenia.Na nete som nasiel par kuskov ale neviem si vybrat.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ”Mudre” hodinky
v podstate všetky čo som na nete našiel sú mierne obdoby týchto: http://www.najtahak.sk
každopádne tá cena je predražená, nedávno som ich videl na zlavomate za 80 (čo je imho stále zbytočne veľa). A keď to prestávaš zvládať, mal by si prehodnotiť či na tú školu patríš a neprestúpiť na nejakú ľahšiu
každopádne tá cena je predražená, nedávno som ich videl na zlavomate za 80 (čo je imho stále zbytočne veľa). A keď to prestávaš zvládať, mal by si prehodnotiť či na tú školu patríš a neprestúpiť na nejakú ľahšiu
..a za ušetrených 200€ si môžeš kúpiť niečo užitočnejšie!audiotrack napísal:A keď to prestávaš zvládať, mal by si prehodnotiť či na tú školu patríš a neprestúpiť na nejakú ľahšiu
Skolu zvladam ale vstavam o piatej a doma som tiez okolo piatej,potom sa do vecera ucim a potom rovno spat.Tie hodinky by mi pomohli urobit si volno aspon raz za cas.A dakujem za radu.
-
audiotrack
VIP
presne rovnako som fungoval ja, keďže som na strednú dochádzal. A skončil som ju s vyznamenaním. Takže nie, nezvládaš to a vyhovárať sa na to že od piatej do nejakej desiatej kedy ideš spať (teda za 5 hodín) sa nedá naučiť nie je argument, ale len podčiarknutie neschopnostiLezim napísal:Skolu zvladam ale vstavam o piatej a doma som tiez okolo piatej,potom sa do vecera ucim a potom rovno spat.Tie hodinky by mi pomohli urobit si volno aspon raz za cas.A dakujem za radu.
ale kľudne si kúp hodinky, čím viac to flákaš, tým väčšia šanca že nebudeme mať o pár rokov ďalšieho "titulovaného inžiniera". Pracovnú silu nám tiež treba
pripadne sa tahakmi a opisovanim dostane cez vysoku skolu a bude to titulovany inzinier, pripadne magister
-
audiotrack
VIP
možno po prvé štátnice, tam skončíbeardie napísal:pripadne sa tahakmi a opisovanim dostane cez vysoku skolu a bude to titulovany inzinier, pripadne magister
Je jedno či sa učí alebo nie... Ja keby som sa mal vrátiť do školských lavíc, už by som nebol taký blbec že som sa učil jak idiot...audiotrack napísal:ale kľudne si kúp hodinky, čím viac to flákaš, tým väčšia šanca že nebudeme mať o pár rokov ďalšieho "titulovaného inžiniera". Pracovnú silu nám tiež treba
Na základnej škole som mal každý rok čisté jedničky na vysvedčení! Od 1. ročníka do 9. ročníka čisté 1! (dobre raz v 7. ročníku som mal dvojku zo slovenčiny, aj to učiteľ povedal, že nikomu nedá jedničku)... Na strednej jedničky, dvojky a z matiky stále trojka. Zmaturoval som na dve jedničky a dve dvojky. A výsledok? Nezamestnaný... Vysokú školu sme si z finančných dôvodov nemohli dovoliť a skús sa tu zamestnať na východe Slovenska v hladovej doline...
A moji spolužiaci čo sa učili na trojky, štvorky sú na tom ešte lepšie ako ja...
Lebo v dnešnej dobe rozhoduje to, aké máš kontakty a koľko máš peňazí... Môžeš sa učiť koľko chceš, ale keď raz nemáš peniaze...
A načo je dnes vysoká škola a titul inžiniera? Aby si si tým titulom mohol vytrieť riť?
trochu stastia a vyzrebuje si 3 jednoduche otazkyaudiotrack napísal:možno po prvé štátnice, tam skončí
drzi ta nieco v tej hladovej doline?uNfEiL napísal:skús sa tu zamestnať na východe Slovenska v hladovej doline...
-
audiotrack
VIP
keby si bol fakt taký dobrý ako vravíš, tak vždy je možnosť získať prospechové štipendium. Ak nemáte peniaze, je možnosť získať aj sociálne štipendium. Školstvo je u nás bezplatné, jediné náklady sú na bývanie a cestu (a to by ti tie dve štipka z väčšej miery pokryli). Bydlisko máš písané ako KE. V košiciach vysoké školy máte, takže by si mohol bývať u rodičov a teda bývanie aj cestovanie odpadá. Na výšku si nešiel preto že ste nemali peniaze, ale preto že si nechcel (alebo si sa nedostal).
"A načo je dnes vysoká škola a titul inžiniera? Aby si si tým titulom mohol vytrieť riť?"
Samozrejme že nie, ale veľa ľudí to dnes tak chápe, preto máme nadbytok ekonómov a kadejakých politologov a pod. a nemá kto pracovať. Tých čo idú na školu lebo ich to zaujíma (a teda často ostanú na škole pracovať, alebo v nejakom výskume) je minimum. Ale neviem či je to chyba ľudí alebo školstva. Asi aj aj.
"A načo je dnes vysoká škola a titul inžiniera? Aby si si tým titulom mohol vytrieť riť?"
Samozrejme že nie, ale veľa ľudí to dnes tak chápe, preto máme nadbytok ekonómov a kadejakých politologov a pod. a nemá kto pracovať. Tých čo idú na školu lebo ich to zaujíma (a teda často ostanú na škole pracovať, alebo v nejakom výskume) je minimum. Ale neviem či je to chyba ľudí alebo školstva. Asi aj aj.
Drží, nebudem sa tu spovedať, vyjadril som len svoj názor...
Nehovorím, že som bol dobrý, len že som sa učil ako idiot.
To, že mám bydlisko KE, neznamená že som priamo z KE... Ale asi 70 km od KE. Ak ťa to tak zaujíma, tak už som na vysokej škole bol, chodil som, ale nastali rodinné problémy, ktoré tu určite rozoberať nebudem.
Na tému vysoká škola mám svoj názor... Stručne: Platíš za to vysoké peniaze (strava, cesta / bývanie / učebné pomôcky...) a skončíš s titulom, ale nezamestnáš sa nikde, pretože v dnešnej dobe od teba vyžadujú PRAX, nie TITUL. Dokonca som už X-krát počul, že radšej zamestnajú stredoškoláka ako vysokoškoláka, pretože vysokoškolák už len preto že má titul chce viac peňazí.
Btw sry za OT.
Nehovorím, že som bol dobrý, len že som sa učil ako idiot.
To, že mám bydlisko KE, neznamená že som priamo z KE... Ale asi 70 km od KE. Ak ťa to tak zaujíma, tak už som na vysokej škole bol, chodil som, ale nastali rodinné problémy, ktoré tu určite rozoberať nebudem.
Na tému vysoká škola mám svoj názor... Stručne: Platíš za to vysoké peniaze (strava, cesta / bývanie / učebné pomôcky...) a skončíš s titulom, ale nezamestnáš sa nikde, pretože v dnešnej dobe od teba vyžadujú PRAX, nie TITUL. Dokonca som už X-krát počul, že radšej zamestnajú stredoškoláka ako vysokoškoláka, pretože vysokoškolák už len preto že má titul chce viac peňazí.
Btw sry za OT.
staranie sa o clena rodiny je jedna z mala veci, ktore akceptujem pri neodchode za lepsim zivotomuNfEiL napísal:Drží
good luck
-
Corn Flake
Guru wannabe
Keď už chceš tak silno podvádzať, tak si tie hodinky kúp priamo z Číny, kde nemajú 100€ maržu. Napr. tu http://www.ibuygou.com/p-4gb_1_8_inch_w ... 4-usd.html
70 km od ke to uz je ukrajina, polsko alebo levoca, nechapem preco mas potom v profile KE, ale to je jedno, inac audio tiez si vsimam ze cim viac ludi, ostava rovno na skole a ide za doktoranta 
a nick "ležím" hovori za vsetko
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2014, 13:01)
ina nezvladnu toto aj galaxy geary? teraz su za 70€
a nick "ležím" hovori za vsetko
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2014, 13:01)
ina nezvladnu toto aj galaxy geary? teraz su za 70€
Ako sa pre boha na nebesiach dá nezvládať stredná až do takej miery, že uvažuješ o takejto kolosálnej blbosti za 200€?
Ja som za 13 rokov strávených v škole knihu neotvoril a napriek tomu som mal prevažne jednotky a dvojky (tento polrok to už mám totálne v paži, bude trocha viac troják). Mám spolužiakov s rovnakým prístupom, len trochu...jednoduchším...myslením, ktorí sa ráno zvyknú povzbudiť špekom a cez to všetko to zvládajú. Vážne by si mal prestúpiť.
OT: Zalezi aj na aku skolu chodis. Napriklad obchodnu ti spravi kazdy so zatvorenymi ocami a rukou v riti. Potom hor sa na vysoku skolu socialnej prace a som zahojeny s titulom vsak? A potom 99% vysokoskolakov robi uplne nieco ine ako sa vyucili. Proste na vysku pojdem len z dovodu toho, ze chcem mat titul, aby som vyzeral v ociach zamestnavatela viac vzdelany, aj ked som vystudoval uplne hovno. Ale na to sa uz nepozera, tu ide proste o titul.
-
audiotrack
VIP
to sú práve tí hodinkári ^
<OT>Nedavno ma pristavil kolega co robi popri robote soc VS so smiechom na spadnutie ze tu skolu by mali zavriet to je cista opicaren, potom utrusil ze tam to dokonca nieje tajomstvo ze titul stoji 500€ a na dalsi den bol Mgr
Mal som kamosku (stripterku - bola aj v reality hnoj "Farma") naozaj zena co nepobrala moc rozumu, jej prednosti boli cisto prirodneho charakteru a ...hmmm lepsie bolo ked nehovorila lebo to sa clovek len obzeral ci sa nemsi hanbit za nu .... Ano ano presne tam mierim, slecna soc Magistra
))
Myslim ze taketo skoly podrazaju nohy tym serioznym na plnej ciare kedze vo finale si papierovo rovnako vzdelany, pricom hentaka VS ta nemoze nic dobre naucit.</OT>
K teme, kua vam zavidim taketo kadejake vylepsovaky, za mojich SŠ cias to bolo nekonecne vyhladavanie sposobov kam skryt efektivne tahak s pismom 7pt tak, aby bol citatelny a lahko zlikvidovatelny
Inac zo SŠ si hlavu nerob, nechapem ako sa mozes ucit 5 hodin denne, wat? Tolko som sa ucil raz v akademickom tyzdni a zmaturoval som mimo SJL na 1tky... J*b na to radsej si buduj dobre vztahy s ucitelmi.
Mal som kamosku (stripterku - bola aj v reality hnoj "Farma") naozaj zena co nepobrala moc rozumu, jej prednosti boli cisto prirodneho charakteru a ...hmmm lepsie bolo ked nehovorila lebo to sa clovek len obzeral ci sa nemsi hanbit za nu .... Ano ano presne tam mierim, slecna soc Magistra
Myslim ze taketo skoly podrazaju nohy tym serioznym na plnej ciare kedze vo finale si papierovo rovnako vzdelany, pricom hentaka VS ta nemoze nic dobre naucit.</OT>
K teme, kua vam zavidim taketo kadejake vylepsovaky, za mojich SŠ cias to bolo nekonecne vyhladavanie sposobov kam skryt efektivne tahak s pismom 7pt tak, aby bol citatelny a lahko zlikvidovatelny
Inac zo SŠ si hlavu nerob, nechapem ako sa mozes ucit 5 hodin denne, wat? Tolko som sa ucil raz v akademickom tyzdni a zmaturoval som mimo SJL na 1tky... J*b na to radsej si buduj dobre vztahy s ucitelmi.
-
Grim
Darca
...ako sa volá tá škola? A komu konkrétne mám dať do ruky tú obálku? Taký titul si zaplatím aj ja, to sa oplatí...