vystopovanie navigacky garmin
vystopovanie navigacky garmin
Zdravim, mam taky problem, bola mi z auta ukradnuta navigacia Garmin Nuvi 1350... chcel by som sa spytat, ci by sa dala nejak cez net vystopovat? mam od nej krabicu vsetko... seriove cisla atd... len ci by sa dala vystopovat cez net ak je zapnuta
-
CristianoRonaldo
Amateur
Re: vystopovanie navigacky garmin
Cez policiu by sa mala daťViper1121 napísal:Zdravim, mam taky problem, bola mi z auta ukradnuta navigacia Garmin Nuvi 1350... chcel by som sa spytat, ci by sa dala nejak cez net vystopovat? mam od nej krabicu vsetko... seriove cisla atd... len ci by sa dala vystopovat cez net ak je zapnuta
to mi teda vysvetli ako...CristianoRonaldo napísal:Cez policiu by sa mala dať
-
CristianoRonaldo
Amateur
no podobne ako s telefónom si myslím. Mne ked ukradly telefón tak som išiel na policiu a tam som povedal že mi ho ukradli a vypítali si odomňa seriove číslo , že ako sa to stalo a vypísal som taký list a povedali že sa ho pokúsia najsť. Vlastne ked ten čo ti to ukradol zapne tu navigaciu tak sa im to tam vyhodí že je zapnutá a že kde je tak ho vystopujú. Ale ja som mal šancu s mobilom minimálnubeardie napísal:to mi teda vysvetli ako...
zhrniem to 1 slovom: netrepCristianoRonaldo napísal:Vlastne ked ten čo ti to ukradol zapne tu navigaciu tak sa im to tam vyhodí že je zapnutá a že kde je tak ho vystopujú.
Predpokladam, ze podobnym sposobom by sa dala vystopovat aj ukradnuta chladnicka, sporak a mikrovlnka
Preto zlodeji, ked vykradnu byt, tak tieto veci nikdy neukradnu lebo nechcu riskovat, ze by ich odhalili!
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nie nie, chladničky a práčky sa nedajú vystopovať, ale podľa tohoto princípu by sa dali stiopvať rádiá a televízory a satelity
keďže sa pripájajú na vysielače/družice 
Aj chladnička sa predsa pripája do elektrickej siete.. 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no takže po peknej debate sme došli na to, že stopovať sa dá všetko, len tie svine policajné to nechcú priznať, aby mali menej roboty a mohli si šunky váľať 
no ale aby sme neboli OT
telefóny keď sa pripájajú na vysielač, tak vždy posielajú IMEI, aj keď sa volá alebo posiela SMS tak IMEI sa zas dostane na vysielač a to sa dá stopovať, preto sa telefón dá nájsť.
GPS nevysiela nič len chytá signál z pozičných satelitov a tak počíta pozíciu.
no ale aby sme neboli OT
telefóny keď sa pripájajú na vysielač, tak vždy posielajú IMEI, aj keď sa volá alebo posiela SMS tak IMEI sa zas dostane na vysielač a to sa dá stopovať, preto sa telefón dá nájsť.
GPS nevysiela nič len chytá signál z pozičných satelitov a tak počíta pozíciu.
takze ziadne celostatne patranie po stratenej navigacke alebo ako?????? 
GPS navigacia je len prijmac, nic ine. Nic teda nevysiela a nie je mozne ju lokalizovat.