Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Čaute, hladám hru ktorá bola na Segu, Megaman to nebol určite a asi ani mário ale tým som si neni istý, problém je ten že neviem ako tú hru opísať. Pamätám si z nej iba to že tam bol asi 3-4 level v ladom pokrytom svete, a boss tam bola akási krasokorčuliarka. Viac si z tej hry nepamätám už to je nieakých 14 rokov čo som to hral 
Caute,hladam staru strategicku hru, asi bola z roku 2000-2005 možno aj neskor niesom si isty, zaner-sci-fi. na obalke CD bol biely robot a pozadie bolo modre.
Hra spocivala v tom, ze si obsadzoval budovy a v nich sa sami vyrabali jednotky(tanky a podobne roboticke jednotky).Špecificke jednotky boli biele roboty podobne stavbou tela kurčiat mali na sebe potiahnute modre pasiky alebo ina farba podla toho kto ich vlastnil. cielom hry bolo samozrejme znicit nepriatela tym ze obsadis jeho budovy alebo podobne. Budovy sa mi zda že sa bud obsadzovali armadou že sa tam muselo počkat určitu dobu alebo sa poslal inžinier alebo niečo podobne.Zda sa mi že mohol byt použity laser z vesmiru alebo ine sily. Suroviny bola asi energia ale to si už fakt nepametam. Hra sa vetšinou odohravala vo vesmire a v podobnom prostredi. Nejedna s o hru starcraft,Supreme comander,Ground control,Ufo afterligh,Comand and conquer,
Hra spocivala v tom, ze si obsadzoval budovy a v nich sa sami vyrabali jednotky(tanky a podobne roboticke jednotky).Špecificke jednotky boli biele roboty podobne stavbou tela kurčiat mali na sebe potiahnute modre pasiky alebo ina farba podla toho kto ich vlastnil. cielom hry bolo samozrejme znicit nepriatela tym ze obsadis jeho budovy alebo podobne. Budovy sa mi zda že sa bud obsadzovali armadou že sa tam muselo počkat určitu dobu alebo sa poslal inžinier alebo niečo podobne.Zda sa mi že mohol byt použity laser z vesmiru alebo ine sily. Suroviny bola asi energia ale to si už fakt nepametam. Hra sa vetšinou odohravala vo vesmire a v podobnom prostredi. Nejedna s o hru starcraft,Supreme comander,Ground control,Ufo afterligh,Comand and conquer,
Re:
Zo zamknutého príspevku:
http://en.wikipedia.org/wiki/Might_and_ ... _and_Honor
Pripomenulo mi to skvelú hru Might nad Magic VII For Blood and Honor z r. 1999 od 3DO, ktorá začínala takým výberom postáv a bola tam aj kartová hra, no nebola to jednoduchá skákačka ale dosť prepracované RPG. Takže asi to nie je to čo hľadáš...210695 napísal:Zdravim hladam taku starsiu hru ja sam som ju nevidel iba mam opis od kamaratky ktora to zhana pre svoje deti. Ta hra bola pre deti vraj tam na zaciatku boli na vyber viacere postavy a kricali na vas nieco v zmysle "vyber si mna"po kliknuti to boli vraj take hry ako jednoduche skakacky pexeso a podobne blbosti pre deti
viem ze mi tu asi nikto nepomoze ale za pokus nic nedam Dakujem za odpovede
![]()
Re: Re:
Nie určite to nie je to ale vdakaPripomenulo mi to skvelú hru Might nad Magic VII For Blood and Honor z r. 1999 od 3DO, ktorá začínala takým výberom postáv a bola tam aj kartová hra, no nebola to jednoduchá skákačka ale dosť prepracované RPG. Takže asi to nie je to čo hľadáš...
Ani za svet si neviem spomenut na staru hru kde som bol v skole. Chodilo sa tam na hodiny,prestavky,... zbierali sa nejake veci. Pohlad z boku. Aj pocasie sa tam menilo-
Robila sa tam tusim aj nejaka zloba.
asi 80-te roky
Robila sa tam tusim aj nejaka zloba.
asi 80-te roky
Čaute, neviete ako sa volá pokračovanie Operation Flashpoint jedničky (http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=2891) ?
Je to presne taká istá hra, ten istý gameplay, iba je to ako keby pokračovanie, pár misií naviac (ako keby DLC).
Je to presne taká istá hra, ten istý gameplay, iba je to ako keby pokračovanie, pár misií naviac (ako keby DLC).
Myslis datadisk ? Operation Flashpoint: Resistance
No jasné... na abcgames som to aj našiel, len som nevidel screenshoty tak som si nebol istý... Veľká ti vďaka.
zdravm niečo zabavne arkadove akčne na PC pre gamepad na občasne hranie/nudu?
Čaute. Hľadám takú hru. To bolo také biele auto ktoré jazdilo (aké nečakané
) po moste (teda ten most [tuším tam bol aj most] sa "objavil" trošku neskôr až keď som sa viac "prebojoval") a strieľalo nepriateľské autá. (Tie ktoré ma chceli zničiť)
Pohľad bol z hora.
Pohľad bol z hora.
Zdravím, chcem zistiť názov hry, ktorá vyšla približne v 2000-2005. Videl som iba demo, začínalo sa v budove, konkrétne to vyzeralo ako dielňa/garáž, ktorá mala prederavenú bránu a preto sa dalo vidieť aj von, vonku behali ozbrojené postavy, v garáži bolo auto a bolo tam aj druhé poschodie. Z garáže sa dalo dostať iba nasadnutím do auta a prerazením brány. Pohľad bol first person. Po vybehnutí z garáže vonku bolo dosť temno/tma, veľa postáv, niektorí nepriatelia ma aj v autách naháňali.
2. hra, ktorej názov chcem zistiť bola jednoduchá, úlohou bolo nastaviť hore na kopci nejaký most, z ktorého sa pustilo auto, pričom ak si dobre pamätám sa dalo iba s ním bočiť, nedalo sa pridať plyn ani brzdiť a úlohou bolo so spusteným autom dole ulicou napáchať čo najviac škody, auto dole na ulici v časti ktorú som hral mohlo ešte trafiť prechádzajúci kamión a koniec ulice končil brehom, auto padlo do mora.
2. hra, ktorej názov chcem zistiť bola jednoduchá, úlohou bolo nastaviť hore na kopci nejaký most, z ktorého sa pustilo auto, pričom ak si dobre pamätám sa dalo iba s ním bočiť, nedalo sa pridať plyn ani brzdiť a úlohou bolo so spusteným autom dole ulicou napáchať čo najviac škody, auto dole na ulici v časti ktorú som hral mohlo ešte trafiť prechádzajúci kamión a koniec ulice končil brehom, auto padlo do mora.
-
Juri1990
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hľadám názov hry. Bola to taká taktická strieľačka, tak 2002-2006. Pohľad z vrchu, hral som demo, začínalo to dostať sa do nejakej továrne/elektrárne. Boli tam rôzne typy munície a nejaké taktické vybavenie, merala sa tam hlučnosť. Po krátkej ceste vonku kde kde bolo pár stráži som sa dostal dnu, naľavo bola malá miestnosť s vybavením, napravo po chodbe nejaký sklad a riadiaca miestnosť a napravo ak si pamätám nejaký ďalší sklad a tam to končilo nejakou predstihovou scénou s dymovnicami, alebo nervovým plynom.
Mňa napadá Mu je to MMORPG je free to play vlastne su len private servry napr. jeden Český www.daemu.cz/ alebo potom Metin2 to je MMORPG je aj officialny cesky server alebo aj vela private serverov.uNfEiL napísal:Čaute, zháňam nejakú (asi RPG) hru typu farmenia, levelovania niečo na spôsob Diablo III / Path of Exile / Torchlight II. Nerád míňam peniaze na hry, tak najlepšie niečo čo sa dá stiahnuť z torrentu (viem že to tu nie je povolené, ale keby náhodou tak SS). Díky moc.
Nepoznáte hru kde ste mali také vlaky a museli ste ich stavať a posielať proti druhému a strieľali do základne hral som ju asi pred 7 rokmi
Hladam nejake akcne hry, kt aspon 1 misia sa odohrava bud pri vylodeni v Normandii alebo pocas bitky v Stalingrade. Zda sa mi, ze to tak bolo u COD 1 a Medal of honor. Viete este o niecom?
Zdravim,
Hladam jednu hru. Boli to take 2D vrtulniky, ktore ste ovladali mysou. Ako zbran ste mali na retazi nejaky mec, balvan albo kladivo, ktore ste ovladali pomocou mysi. Hra moze byt z takeho roku 2005. Zda sa mi ze hra bola z ruska, ale neni som si isty. diky.
Hladam jednu hru. Boli to take 2D vrtulniky, ktore ste ovladali mysou. Ako zbran ste mali na retazi nejaky mec, balvan albo kladivo, ktore ste ovladali pomocou mysi. Hra moze byt z takeho roku 2005. Zda sa mi ze hra bola z ruska, ale neni som si isty. diky.
zdravim hľadam par hier ktore su značne stare a v tom obodobi boli dosť obľubene/zabavne ak mate nejake navrhy sem s nimi
Čo znamená značne staré? Pre 15 ročného je značne staré aj GTA 3. Pre mňa sú značne staré hry ako Prince of Persia na 386, Tank Wars, Lotus.
Navyše značne staré hry boli všetky dobré, zábavné a obľúbené, lebo ich nebolo veľa. Vtedy sa začali formovať jednotlivé žánre a všetko bolo pre hráča nové a úchvatné.
Navyše značne staré hry boli všetky dobré, zábavné a obľúbené, lebo ich nebolo veľa. Vtedy sa začali formovať jednotlivé žánre a všetko bolo pre hráča nové a úchvatné.
myslel som niečo nostalgicke ako je prehistoric
-
javatar
Hardcore addict
bestoldgames.net - tam mas toho dost...