Neverí mi
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neverí mi
Nikoho nenapadla moznost ze podvadza ona jeho? Takto sa len snazi zviest celu vinu na chlapa a potom sa s nim sama rozide.
A potom že ženy nie sú svine...
//edit: Česť výnimkám
//edit: Česť výnimkám
ako si napísal máte za sebou približne 4-mesačný vzťah kedy už vyprchal prvotný ošiaľ a myslím si že holka sa začína ukazovať aká naozaj vo vzťahu je... je prehnane žiarlivá, podozrievavá, chce ťa kontrolovať, jednoducho povedané papuča... je to hlavne na nej, aby si to uvedomila a zmenila to, keďže pri tebe nemá na takéto správanie dovod... takže by si to s ňou mal prediskutovať, keď nechceš byť pod papučou alebo utiecť preč 
Doplnim temu. Po viac ako 4 rokoch sme sa rozlisli. Obcas tam boli hadky a jej vykyvy spravania. Zo zaciatku to bol s nou boj, neskor pochopila kde som, s kym som a co robim. Dal som jej vzdy o tom vediet, ona mne tiez ked niekde isla a co robila. Par krat sme sa porozpravali, bolo tazke jej to vysvetlit, ale zvykla si casom. Lenze niekedy som mal pocit, ze si vsugerovala myslienku a 100x omielana loz sa stava pravdou, takze som jej to musel vysvetlovat. Po mozno dva a pol roku pochopila, ze mi moze doverovat a ze to s nou myslim vazne. Lenze potom zacala vymyslat, ze ja to s nou nemylim vazne, ze sa nehrniem ani do svadby, ani do byvania. Mna tieto slovs kolkokrat ubijali. Rozisli sme sa. Videl som, ze je rozhodnuta, mozno uz mala aj ineho. Snazil som sa zachovat chladnu hlavu. Zivot ide dalej.