nepozeraj tolko filmov.. to je film Pomstitel bez mena a to je Jackie Chan a tam je mozne vsetko...uNfEiL napísal:Sorry že sa to spýtam tu, ale nebudem kvôli jednej blbej otázke zakladať tému... (a nie som v týchto veciach zbehlý)
Teraz pozerám film kde zatlačila jednou nohou aj plyn aj brzdu naraz (a druhou zrejme spojku) a auto sa začalo točiť okolo vlastnej osi (pretože zrejme mala vykrútené kolesá)... Ako sa v tom momente auto správa? Keď sa zatlačí spojka, brzda aj plyn naraz? Nepoškodí sa tým niečo? Len ma to tak zaujíma...
//ešte raz sorry za OT.
Ako dlho ste sa zabiehali na prvom aute?
Re: Ako dlho ste sa zabiehali na prvom aute?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
fuxxo: ...sa tu netvar, ze na tej audine obcas nestlacas vsetky tri pedale naraz 
unfeil: neviem, pri akej situacii to bolo, ale pokial do toho nepodradzujes, tak to naozaj ziadny vyznam nema, pretoze potom auto akurat zacne brzdit a Ty pocujes iba hucat vytoceny motor... ale auto sa urcite nezacne tocit a ani nic podobne
unfeil: neviem, pri akej situacii to bolo, ale pokial do toho nepodradzujes, tak to naozaj ziadny vyznam nema, pretoze potom auto akurat zacne brzdit a Ty pocujes iba hucat vytoceny motor... ale auto sa urcite nezacne tocit a ani nic podobne
Presne tak, je to z toho filmu
, keďže ako som spomenul sa v tom vôbec nevyznám, len ma zaujalo či to je vôbec možné...
RATZINGER666 - Určite tam bola zaradená jednička
čo v tomto prípade? (či tento prípad si opisoval?)
RATZINGER666 - Určite tam bola zaradená jednička
-
Grim
Darca
...ak bola stlačená spojka, tak je jedno, aká rýchlosť tam bola...a ako rýchlo išlo to auto?...
medziplyn?
to auto stálo na mieste, iba sa otáčalo okolo vlastnej osi.
-
RATZINGER666
Darca
no ono je to v podstate jedno, ktory tam je kvalt... neviem si predstavit tu scenu, ale ked velmi prezeniem a prizmurim oci, bolo by mozne, aby si tak zacal na zadokolke robit tie otocky okolo vlastnej osi... z jazdy priamociaro si auto rozhodis, potom brzdou do scandinavian flicku, pata-spicka podradis do jednotky (toto je ten okamih stlacenia troch pedalov), pravu patu zlozis z plynu, pravu spicku prelozis rychlo z brzdy na plyn a lavu spicku prelozis zo spojky na brzdu... a robis donuty... teoreticky 
...ale ak pojde o nejaku scenu ako z indickeho akcneho filmu a ta scena je naozaj prehnana, tak potom silno pochybujem
// hm, takze neslo o donuty? co potom znamena tocit sa okolo vlastnej osi?
// haha, tak nakoniec som tu scenu nasiel
odhliadnuc od toho, ze neslo o zadodolku, ale o 4x4, kedze to bol Lancer evolution IV, tak toto samozrejme nie je mozne akymkolvek sposobom a akymkolvek autom spravit
...prepac, ale az ma zarazilo, ze toto moze brat niekto vazne 
5:15
...ale ak pojde o nejaku scenu ako z indickeho akcneho filmu a ta scena je naozaj prehnana, tak potom silno pochybujem
// hm, takze neslo o donuty? co potom znamena tocit sa okolo vlastnej osi?
// haha, tak nakoniec som tu scenu nasiel
5:15
Akcia začína asi cca 5:13
Už som to tu pár krát spomínal, že sa v tomto vôbec neorientujem a preto som sa spýtal či je vôbec niečo takéto možnéRATZINGER666 napísal:, ale az ma zarazilo, ze toto moze brat niekto vazne
Každopádne ďakujem za odpoveď, a ešte raz pardon za OT
-
RATZINGER666
Darca
som rychlejsi 
pohoda, ale musis aj tak uznat, ze z toho priam srsi to, ze to je trik
pohoda, ale musis aj tak uznat, ze z toho priam srsi to, ze to je trik
No samozrejme, niet sa čomu čudovať keďže v Jackie Chan filmoch (ako tu už spomínal Fuxxo) je plno takých trikov
.
ono, netvarim sa, nestlacamRATZINGER666 napísal:fuxxo: ...sa tu netvar, ze na tej audine obcas nestlacas vsetky tri pedale naraz