takze by som potreboval poradit ohladom sebaobrany nejaky ten sprej pripadne paralyzer
peace
Ti poviem tak...budú tam traja, jednemu dáš Kaser do očí a tý dvaja ťa zabijú, namiesto toho aby ti len dolámali ruky a nohy...tak si vyberskenner napísal:takze chcel by som nieco zaobstarat na sebaobranu lebo u nas zacali riadit holohlavi typci. zbili jedneho cloveka preto ze ma dlhe vlasy a ten typek je v nemocnici a ja mam tiez dlhe vlasy![]()
takze by som potreboval poradit ohladom sebaobrany nejaky ten sprej pripadne paralyzer
peace
Spawn napísal:Ti poviem tak...budú tam traja, jednemu dáš Kaser do očí a tý dvaja ťa zabijú, namiesto toho aby ti len dolámali ruky a nohy...tak si vyber
Buď ti dolámu ruky a nohy keď sú traja, alebo
Ťa namieste zabijú "čo si to spravil ich kamarátovi"
Ver mi, nejaký paralyzér spraví z tej situácie ešte horšiu situáciu...
Ak máš naozaj taký strach, to už by som sa radšej išiel ostrihať
pridaj sa k nim to sa lahko povie ale vies ako sa da bezbolestne mozok vybrat z hlavy?rsc napísal:Jasan, vyhol hlavu a mas po probleme.Alebo sa k nim pridaj
![]()
Z pomocok - no nevim, ked ta chytia, akurat ich mozu pouzit proti tebe. Jedine tak Martensky ti pomozu.
Alebo chodievaj len v skupinke ludi (kamosov). A ak pojdes sam, skus sa im postavit face to face, mozno to zaberie.
ojoj xalan naco ti narastli ruky?skenner napísal:tha keby som mal prasule nevaham
http://www.dio.sk/pa01299.htm