Zvuková nahrávka - prenos z Nokie 6120 - Lumia625
Zvuková nahrávka - prenos z Nokie 6120 - Lumia625
Zdravím, posielal som zvukovú nahrávku cez bluetooth z Nokie 6120 classic do Nokie Lumie 625, chcem sa opýtať, kde môžem nájsť túto nahrávku. Fotografie a videá som našiel, zvukovú nahrávku však nemôžem nájsť.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Zvuková nahrávka - prenos z Nokie 6120 - Lumia625
Zisti názov nahrávky a skús to nájsť v Lumii cez správcu súborov 
Správca súborov je samotná aplikácia? Problém je, že neviem ako sa volá ten súbor.
je ista sanca, ze sa bude volat tak isto, ako na tom druhom telefone
pripadne daj vyhladat *.wav alebo podobne formaty suborov, konkretny typ sa opat dozvies, ked si to pozres na tom druhom mobile...
pripadne daj vyhladat *.wav alebo podobne formaty suborov, konkretny typ sa opat dozvies, ked si to pozres na tom druhom mobile...
Problém je, že prístup k druhému telefónu nemám, preto sa pýtam, kde sa predvolene ukladajú zvukové súbory prenesené cez bluetooth.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja mám v telefóne zložku bluetooth a tam sa mi ukladá všetko, veď pozri nastavenia pre BT, tam by mala byť cesta kde sa ukladajú súbory, druhá vec, je možné, že sa prerušil prenos a súbor sa neuložil tak preto ho nevieš nájsť.
Súbor sa stiahol, aj som ho prehral. Problém je s tým uložením, na windows phone je v možnostiach bluetoothu iba zapnuté/vypnuté a ešte nejaká vedľajšia možnosť, nastavenie cesty tam nie je, automaticky obsah ukladá podľa typu tam kam patrí (napr. video do "zvuky a videá").
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Pripoj mobil k PC a prehľadaj zložky 
Už sa stalo, dokonca som dal aj zobraziť skryté súbory, prehľadal som každý jeden priečinok a nič. Začínam si myslieť, že keďže sa nikam súbor nehodil, windows phone ho nikam neuložil, ale pritom sa prebral celý a aj som ho celý prehral.