Google Android OS
Re: Google Android OS
Dávam do pozornosti akciu na Sygic http://www.sygic.com/en/android:buy-now ... Easter2014
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Po poslednom update mojej Xperii M na JB 4.3 som sa stretol s tým, že po aktualizácii aplikácie danú appku už vôbec nespustím a padne pri štarte. (Ďakujem za možnosť zálohy starších verzií, teraz sa to hodí).
Stretli ste sa s niečím podobným?
Stretli ste sa s niečím podobným?
-
guess.whoo
Redeemer
o aku appku ide?
-
Sarger
Guru wannabe
Včera to bol Handcent SMS a dnes Pocket mine.
//nechápem, lebo medzitým som nahodil pár updatov iných a nainštaloval nové, ktoré šlapú bez problémov.
//Vyriešené, zmazal som Pocket mine a skúsil nanovo stiahnuť čo už funguje. Zrejme prvý krát stiahlo zle update. Pri handcent som skúsil ešte raz update a tiež šlape bez problémov.
Hmm uvidím do budúcna, či sa to bude opakovať.
//nechápem, lebo medzitým som nahodil pár updatov iných a nainštaloval nové, ktoré šlapú bez problémov.
//Vyriešené, zmazal som Pocket mine a skúsil nanovo stiahnuť čo už funguje. Zrejme prvý krát stiahlo zle update. Pri handcent som skúsil ešte raz update a tiež šlape bez problémov.
Hmm uvidím do budúcna, či sa to bude opakovať.
Tí, čo máte Nexusy, alebo máte KitKat a teda funkciu Tap & Pay, podarilo sa vám to spojazdniť? Google Wallet sa nedá na Slovensku stiahnuť, no dá sa to obísť, ale zahrňuje to veci ako odomknute bootloadera, root, a podobne, a teda nechcem to robiť ak to aj tak nebude fungovať. Mám SLSP a Visa kartu, pôjde to? Máte skúsenosti?
Neskusal som, ale pravdepodobne sa ti to nepodari. V telefone chyba "secure element". Problem s tym je, ze ten bezpecny prvok by mal byt HW a to v telefone nemas. Ked chces na slovensku platit cez NFC, tak musis ist cestou partnerstva operator-banka (ie Tatrabanka a O2 a Orange). Dostanes od nich SIMku, v ktorej je uz ten bezpecny prvok je obsiahnuty.
Takto to bolo niekedy ked som to ja riesil.
Takto to bolo niekedy ked som to ja riesil.
-
94jakub
Guru wannabe
Toto ale práve obchádzaš cez Google Wallet, čo tu funguje podobne ako PayPal. Viem, že zopár dobrodruhov to skúšalo v Česku a išlo to bez problémov(na Slovensku by tiež malo ísť). Vtedy ale Google dával každému Wallet účtu 10 dolárov, neviem či by to išlo aj s kartou z nepodporovanej krajiny.
Najlepšie poznať niekoho, kto robí pri termináli a vyskúšať.
Cavte, chcel by som pouzivat hangouts, ale robi mi to velikanske vrasky na cele..
-Prva vec je, ze mi to nevie zlucit obrovsku spravu do mms.. preco?? Dalej, je na mms obmedzenie poctu znakov? snazil som sa skopirovat velky text, ale cely som tam nenarval..
-a najvacsi problem mam s google kontakty.. jedna sa o to, ze zijem v cechach, takze mam slovenske aj ceske cisla.. Vsetko by bolo fajn, keby si google, alebo mobil, z neznameho dovodu neupravoval moje cisla.. Jedna sa o to, ze ked si ulozim v tvare cislo +420600500700 a ked vyberiem niekoho zo zoznamu a poslem mu sms, tak sa sms nepodari odoslat..!! cislo mi upravi do tvaru bez + - 420600500700, cize je to na prd.. s 00 namiesto + to tiez nefunguje.. mozem si dat cislo bez +420, ale to zase ked mam v mobile slovensku kartu, tak sms zase a znova neodoslem.. hneva ma aj to, ze ked zadavam cislo rucne v hangouts, tak proste tam napisem cislo, ale nemam moznost na to kliknut a vybrat to, aby tam sa dala odoslat sms.. nervy mam v ****, pekne to pokazili, nie kazdy ma net v mobile a pouziva viber..
pouzivam moto g, ale robi to aj na mojom zte blade starom.. Diky za akekolvek rady a info, ze ci to robi aj vam..
-Prva vec je, ze mi to nevie zlucit obrovsku spravu do mms.. preco?? Dalej, je na mms obmedzenie poctu znakov? snazil som sa skopirovat velky text, ale cely som tam nenarval..
-a najvacsi problem mam s google kontakty.. jedna sa o to, ze zijem v cechach, takze mam slovenske aj ceske cisla.. Vsetko by bolo fajn, keby si google, alebo mobil, z neznameho dovodu neupravoval moje cisla.. Jedna sa o to, ze ked si ulozim v tvare cislo +420600500700 a ked vyberiem niekoho zo zoznamu a poslem mu sms, tak sa sms nepodari odoslat..!! cislo mi upravi do tvaru bez + - 420600500700, cize je to na prd.. s 00 namiesto + to tiez nefunguje.. mozem si dat cislo bez +420, ale to zase ked mam v mobile slovensku kartu, tak sms zase a znova neodoslem.. hneva ma aj to, ze ked zadavam cislo rucne v hangouts, tak proste tam napisem cislo, ale nemam moznost na to kliknut a vybrat to, aby tam sa dala odoslat sms.. nervy mam v ****, pekne to pokazili, nie kazdy ma net v mobile a pouziva viber..
Toho casu som to skusal prave s 10 dolarmi ktore GW daval zadarmo. Skusane na HTC One X, fungovalo to bez problemov. Akonahle sa minulo 10 USD, mal som smolu, neexistoval dostupny sposob ako si konto dobit. S neskorsou verziou sa sice do GW syncli automaticky karty ktore si mal pridane cez web, no akakolvek platba bola jednoducho neautorizovana (aj na miestach kde platba predtym s 10 USD zadarmo fungovala). Myslim ze odvtedy sa nezmenilo nic.94jakub napísal:Toto ale práve obchádzaš cez Google Wallet, čo tu funguje podobne ako PayPal. Viem, že zopár dobrodruhov to skúšalo v Česku a išlo to bez problémov(na Slovensku by tiež malo ísť). Vtedy ale Google dával každému Wallet účtu 10 dolárov, neviem či by to išlo aj s kartou z nepodporovanej krajiny.
Co sa secure elemntu tyka, ten tusim nove telefony obsahuju, urcite ho One X mal...no ako to uz byva, preco by sa nieco take malo u nas rozvijat...najjednoduchsie je ohanat sa bezpecnostou a spolu s bankou sa nabali aj operator...ruka v ruke
-
94jakub
Guru wannabe
Niečo sa predsa len zmenilo. Android 4.4 nepotrebuje secure element a miesto toho má Host Card emuláciu.
Čiže polopatisticky čo? Mám to skúšať odomykať a rootovať, a inštalovať ten wallet? 
na 100% zbytocne, platba cez pridanu sk kartu nebude autorizovana...
-
Bad.boy
Medium Professional
Dnas rano na LG L9 II dorazila kitkat aktualizacia. Otazka pre majitelov.. funguje vam 2 poklepanie pre rozsvietenie/zhasnutie displayu? Robim to ako ukazuje help ale stale nejde 
-
Admec
Medium Expert
Zdravím, chcel by som sa informovať ohľadom takejto veci:
Vo štvrtok mi telefón nahlásil novú aktualizáciu systému, tak som ju stiahol a nainštaloval. Odvtedy mi baterka nevydrží ani deň. Nabijem ho na 100% a o dve hodiny má 60%. Pritom WiFi, GPS ani nič také pustené nie je. Telefón používam tak isto ako predtým, len predtým nebol problém baterke vydržať aj 3-4 dni. Je to telefón HTC desire 601. Verzia Android: 4.4.2.
Vo štvrtok mi telefón nahlásil novú aktualizáciu systému, tak som ju stiahol a nainštaloval. Odvtedy mi baterka nevydrží ani deň. Nabijem ho na 100% a o dve hodiny má 60%. Pritom WiFi, GPS ani nič také pustené nie je. Telefón používam tak isto ako predtým, len predtým nebol problém baterke vydržať aj 3-4 dni. Je to telefón HTC desire 601. Verzia Android: 4.4.2.
-
typek61
Darca
sprav si hard reset cez recovery,vsetko sa ti vymaze 
a co sa tak pozriet aka aplikacia ti zere baterku?
a skontroluj ci nemas wakelocky pomocou https://play.google.com/store/apps/deta ... ctor&hl=sk
a skontroluj ci nemas wakelocky pomocou https://play.google.com/store/apps/deta ... ctor&hl=sk
-
Admec
Medium Expert
Vďaka, pozriem sa na to 
Keď si kúpim album v obchode play bude sa dať stiahnuť do pc/mobilu? Alebo sa ho bude dať počúvať len online? Prvý krát kupujem takto a nie cd-čko, takže neviem ako to funguje.
-
typek61
Darca
ja som si kupil a da sa to pocuvat online na mobile.ked si to chces stiahnut, mas na vyber iba 2 krat.ale musis sa prihlasit na kompe 
Ako 2 krát? Môžem stiahnuť iba 2 skladby alebo ako to chápať?