Letne festivaly na Slovensku
Re: Letne festivaly na Slovensku
na festak ceny je to este normal cena
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na Brutal Assaulte pivo stálo 30kč ak si dobre pamätám, to vychádza na asi 1.17€
Na Judas Priest vo Viedni pred dvoma rokmi stálo pivo 4€ a zahraničné fesťáky tieto cenu dosť kopírujú, Nemci ktorí prídu do ČR/SR si pochvaľujú nízke ceny.
Na Judas Priest vo Viedni pred dvoma rokmi stálo pivo 4€ a zahraničné fesťáky tieto cenu dosť kopírujú, Nemci ktorí prídu do ČR/SR si pochvaľujú nízke ceny.
Ved ja viem, ze to je normalna cena. V podstate je u nas pivo strasne lacne, takmer vsade inde v Europe je niekolkonasobne drahsie. Ale tak keby stalo len 1 euro, mozno by som ich vypil aj o 10 viac 
Bol som na topfeste a totalne opity som bol ked som mal nedopite pivo tak som ho len tak hodil do davu sak co
najlepsi bol kabat nabuduce mozu zavolat u2, madonnu alebo metallicu ale aj tak kabat bude najlepsi
aj baby boli pekne prvy den som mal v stane mladucku metalistku na druhy den punkerku a na treti den fanusicku kapely sweet ktora prisla opat zazit mladost na koncert typujem ze takych 50 mohla mat
nasralo ma ze som zmeskal rytmusa pretoze hral o den skorej ako mal 
Presne takých primitívov ako si ty neznášam. Každému ko*ot čo hodí takto pivo do davu by som urezal penis.
tiež som bol na topfeste tento rok, bolo super, Kabát, Slobodná Európa a Iron najlepší, akurát organizátori nezvládli situáciu na Irone, do VIP sa dostali aj tí čo nemali VIP a ešte tam aj prepašovali lavičku na ktorú sa postavili
Na topfeste by nemali riešiť delenie davu, nejde im to...ale inak super
Ja som tam predával tričká, ale chodil som aj pozerať hlavne Billy Talent a Anti-Flag ,parádička 
Medialne prostitutky maju o com pisat a aj slobodomurari sa tomu tesia. Stefan hrib tak vo vytahanom svetriku lamentuje nad nesmrtelnostou chrusta
Bolo dobre 
Bolo super
Justice bolo ale mäso . V sobotu takmer kazdeho zobudili pri Vitani slnka , ked hrali na tom klaviri
Ked som videl , ze Red Bull buss ide do 7mej rano , tak som si zobral aj spunty zadara z Pohoda shop-u a mal som celkom good noc.
Este cakam na Grape
Este cakam na Grape
Tie spusty som rozmyslal ze poriesim ale nejak nevidalo. Ale rano ma ani raz nezobudil hurhaj a to som mal stan skoro na zaciatku.
Na Uprising sa chystá dakto ? 
-
spojka13
Darca
hej, prave teraz som sa rozohodol, že asi pojdem kuknut... ked uz mam take festivalove leto... hoci nič nepoznam čo tam bude...
-
Andi_Cibula
Addict
Bol niekto na Gothoom ? 
a co tento rok?
ja sa tesim na dovolenku a Topfest - Sabaton, 30 seconds, Helloween a Zona A...
ja sa tesim na dovolenku a Topfest - Sabaton, 30 seconds, Helloween a Zona A...
-
aviceN
Guru
ja sa na tieto prazdniny chystam na Sziget, je tam neskutocny naklad line up
Na topfest zase pojdem predávať a ešte uprising navštívim 
Merco_ - predavat pivo, pecenu klobasu a tak? 
Tričká
zrejme
6. - 7. juna bude v Trnave Lumen Festival
Ludia, ktori sa chcu slusne zabavit su srdecne vitani. Pre ludi, ktorych to zaujima odporucam prezriet si program Lumen festivalu a prist 
http://www.fln.sk/2014/content/program
http://www.fln.sk/2014/content/program