MS v Hokeji - Minsk 2014
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
MS v Hokeji - Minsk 2014
takze dnes bol zverejneny rozpis buducorocnych MS v Minsku:
http://sport.aktuality.sk/c/154742/ms-2 ... om-kanada/
na úvod proti Čechom a Kanade. Celkovo sa mi zda naša skupina o dosť ťažšia
http://sport.aktuality.sk/c/154742/ms-2 ... om-kanada/
na úvod proti Čechom a Kanade. Celkovo sa mi zda naša skupina o dosť ťažšia
-
DanielDevil
Addict
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
ono sa ti to nezdá, ono to tak je 
-
audiotrack
VIP
v našej skupine by sme mali poraziť francúzov a talianov celkom ľahko, a norov a dánov by sme tiež mali vyhrať ak nezazmätkujeme. Prvá štvorka by mala byť kanada, češi, švédi a my.
v druhej skupine neviem koho by sme porazili. Amerika, fíni a rusi určite nie. Švajčiari, nemci, lotyši a bielorusi by nám robili problémy rovnaké ako v našej skupine dáni či nori. Jedine tam ostávajú kazachovia, čo tiež nie je tak jednoduchý súper.
tak nemyslím že máme zlú skupinu. Sú tam kanada a češi, ale to je jedno. Stále to vidím na prvú štvorku v skupine
v druhej skupine neviem koho by sme porazili. Amerika, fíni a rusi určite nie. Švajčiari, nemci, lotyši a bielorusi by nám robili problémy rovnaké ako v našej skupine dáni či nori. Jedine tam ostávajú kazachovia, čo tiež nie je tak jednoduchý súper.
tak nemyslím že máme zlú skupinu. Sú tam kanada a češi, ale to je jedno. Stále to vidím na prvú štvorku v skupine
Súhlasím s audioum. Je to podľa mňa lepšia skupina ako druhá. Tam to vidím na Rusov, Fínov, USA a Švajčiarsko.
-
guess.whoo
Redeemer
Rusi a USA su vzdy nevyspytatelni na rozdiel od istoty v podani kanady a ceska
Dosť závisí od olympiády, ako dopadnú jednotlivé mužstva, najmä Kanada, USA, Švédsko, či Česi...predsa len aj mnohí hráči, ktorí hrali na tohtoročných MS sa prišli viac menej ukázať trénerom, že aj na medzinárodnej scéne sú platní a urobiť si "očko" resp. pripomenúť sa.
Je to predčasne, ale v drese Kanady sa pravdepodobne už neobjaví na MS Eric Staal po zranení na tohtoročných MS, Jágr v drese ČR absolvuje pravdepodobne posledný zápas na olympiáde...Sedinovci ak sa bude hrať v Bielorusku tiež neprídu Švédom, pretože titul MS už majú a pod. .....
Je to predčasne, ale v drese Kanady sa pravdepodobne už neobjaví na MS Eric Staal po zranení na tohtoročných MS, Jágr v drese ČR absolvuje pravdepodobne posledný zápas na olympiáde...Sedinovci ak sa bude hrať v Bielorusku tiež neprídu Švédom, pretože titul MS už majú a pod. .....
-
guess.whoo
Redeemer
no to ano, tazko takto dopredu povedat..odrazal som sa hlavne z minulorocnych sampionatov kedze aj pred 5 rokmi po olympiade dali hokejove velmoci dokopy velmi dobre muzstva
To je ťažko predpovedať, ako vždy. Každý zápas sa hrá od nuly a preto aj proti Čechom môžeme prvý zápas vyhrať a príde Kazachstan a prehráme alebo remizujeme.
Po olympiáde je to nevyspytateľné. Možno práve tam vyhráme a na MS pohoríme
Po olympiáde je to nevyspytateľné. Možno práve tam vyhráme a na MS pohoríme
Ako vidíte šance Švajčiarska po tom čo predviedli na posledných MS? Myslíte si že si na nich dajú mužstva lepší pozor? Myslíte si že Švajčiari postúpili na hokejovej úrovni dosť vysoko aby začali hrávať pravidelnejšie o medaily?
No myslím si,že švajčiari sú zatial na našej úrovni.Ked pridajú viac hráčov do NHL tak môžu do buducnosti porážať aj hokejové velmoci, ako to bolo minulé MS. Ale na dlhé roky by som snimi ešte nepočítal ako víťazov OH.
Co sa týka skupiny máme ju ťažšiu ako minulý rok,no ako dávam tomu 40% ze sa prebojujeme na postupové priečky v skupine.Nori nám vedia robit problemy,Dáni nám dali debakel.Bude záležať od výberu aký budeme mať my a ostatní.
Co sa týka skupiny máme ju ťažšiu ako minulý rok,no ako dávam tomu 40% ze sa prebojujeme na postupové priečky v skupine.Nori nám vedia robit problemy,Dáni nám dali debakel.Bude záležať od výberu aký budeme mať my a ostatní.
Viacmenej by som s tým aj súhlasil.. avšak treba doplniť, že my sme sa na túto úroveň dostali pádom a švajčiari rastom....Blastbit napísal:No myslím si,že švajčiari sú zatial na našej úrovni.
-
guess.whoo
Redeemer
mm ja by som velmi netvrdil, ze nasa repre sla vykonnostne dole. Mali sme dobre roky ked sme mali 3 medaile, potom dlhsie nic, ale boli sme 4ti na OH a teraz striebro. Mame silne muzstvo ked pridu vsetci hraci z NHL a su doplneni hracmi KHL. Ak nie tak mame velmi male nadeje na vysledok.
Svajciari naopak maju malo hracov v NHL, ale maju tu obrovsku vyhodu, ze celu pripravu hra prakticky to iste muzstvo tak su perfektne zohrati kdezto hraci Kanady,Svedska atd sa zidu az pocas turnaja alebo kratko pred nim a obcas to je vidiet.
Svajc ma velky potencial, su tam peniaze takze by som ich videl v tomto uz pred nami. Ako som pisal, my tazime z predchadzajucej generacie a nova sa akosi necrta. Je samozrejme par hracov, ale stalo malo
Svajciari naopak maju malo hracov v NHL, ale maju tu obrovsku vyhodu, ze celu pripravu hra prakticky to iste muzstvo tak su perfektne zohrati kdezto hraci Kanady,Svedska atd sa zidu az pocas turnaja alebo kratko pred nim a obcas to je vidiet.
Svajc ma velky potencial, su tam peniaze takze by som ich videl v tomto uz pred nami. Ako som pisal, my tazime z predchadzajucej generacie a nova sa akosi necrta. Je samozrejme par hracov, ale stalo malo
Ja by som to upresnil - myslím, že naše mužstvo je konkurencie schopnejšie na užšom ľade - preto slabšie výsledky na MS.
Naši často niektorí do toho nedávajú všetko (Sekerove výroky), sú starší - pomalší a na širšom ľade sa to prejaví rýchlejšie.
Naši často niektorí do toho nedávajú všetko (Sekerove výroky), sú starší - pomalší a na širšom ľade sa to prejaví rýchlejšie.
-
guess.whoo
Redeemer
Noo ale zas nasi maju vacsie skusenosti so sirokym ladom ako zamorske muzstva a tie nas pravidelne porazaju
skor by som to pripisal tomu, ze tam nedavaju vsetko. Pomalsi su hlavne nasi obrancovia nad 190cm, ktorych mame pravidelne aspon 3-4 co je dost na skodu na sirokom lade
skor by som to pripisal tomu, ze tam nedavaju vsetko. Pomalsi su hlavne nasi obrancovia nad 190cm, ktorych mame pravidelne aspon 3-4 co je dost na skodu na sirokom lade
-
audiotrack
VIP
a v rovnakom roku sme boli 12. na MS, to si prečo už nedokončil?guess.whoo napísal:...ale boli sme 4ti na OH....
ten nám dali aj maďari v 2003 keď sme boli bronzovíBlastbit napísal:...Dáni nám dali debakel...
Nehodnoťte silu reprezentácie podľa umiestnenia. Medzi škaredým 8. miestom a bojom o medailu je jediný zápas. Často jediný gól.
-
guess.whoo
Redeemer
no preco
co ja viem stacilo to ako demonstracia..ved prave o tom pisem, ze kvalita nasej repre sa nejak extra nezmenila a uspechy chodia da sa povedat bez ohladu na silu nasho kadra.
MS v hokeji 2014
Tak MS sa nám blížia a tema tu ešte nebola
tak možte diskutovať. Čo si myslíte aký skončíme?
Naposledy upravil/-a audiotrack v 09 máj 2014, 12:57, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: veru bola :) Témy spojené
Dôvod: veru bola :) Témy spojené
-
Andi_Cibula
Addict
Re: MS v hokeji 2014
Dúfam že SK aj CZ team prehrá čo najskôr.
//ahaaa, tak to potom dúfam že SK prehrá prvé.
//ahaaa, tak to potom dúfam že SK prehrá prvé.
-
audiotrack
VIP
keďže prvý zápas hráme s čechmi, tak aj ja dúfam že cz prehrajú čo najskôr, optimálne hneď v prvom zápase
Ak mám byť úprimný, tak ma vôbec nezaujíma ako dopadneme my. Náš hokej stojí každým rokom za čoraz väčšie ho*no.