MS v Hokeji - Minsk 2014

O športe...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MS v hokeji 2014

Príspevok od používateľa audiotrack »

máš k tomu aj nejaké podklady alebo čisto subjektívny pocit? Lebo v rebríčku sme napríklad na rovnakom mieste ako pred rokom a tohtoročnú prípravu máme obzvlášť dobrú keď sme z 8 zápasov 5 vyhrali. Dokonca sme porazili aj fínov (prvýkrát po 10 rokoch) a rusov. Mne sa tie reprezentačné výkony zdajú rovnaké posledných možno 5 rokov. Svetlejšie momenty striedajú horšie, ale celkovo sme plus mínus na tom rovnako a nie stále horšie
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Je to len môj osobný názor, ktorý je mi jasné, že nebude každý zdieľať. Fandiť naším samozrejme ako správny Slovák budem, ale nedávam im veľké nádeje. :) Ach kde sú tie roky keď sme mali v reprezentácii všetky naše hviezdy a normálneho trénera... (ale beriem, to si môže povedať každý team).
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

uNfEiL napísal:...reprezentácii všetky naše hviezdy a normálneho trénera... (ale beriem, to si môže povedať každý team).
:slap:
Ty si divák a nie fanúšik , to je rozdiel...
Máme veľmi nádejný (a mladý) tím , príprava dopadla veľmi dobre si myslím a neviem sa dočkať piatku :) Pri tých podmienkach na SK by som čakal nečakal že budeme mať toľko mladých a šikovných hráčov ;)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Teším sa náš mladý tým, škoda Jurča no verím že môžu prekvapiť aj bez hviezdych mien
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hviezdne mená tam máme, to že väčšina "fanúšikov" na slovensku pozerá iba mužov a nepozná rewaya, viedenského, hrivíka a spol z mládežníckych súťaži neznamená že to sú neznáme mená vo svete hokeja
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Momo46 napísal:Ty si divák a nie fanúšik , to je rozdiel...
To tvrdíš ty. A rozdiel? Jedno nevylučuje druhé. Prečo vyťahuješ veci z kontextu? A prečo riešiš mňa vôbec? :D Vyjadril som svoj skromný názor. Je pravda že nesledujem hokej, ale majstrovstvá si pozriem aj budem našim fandiť, ale je mi úplne jedno ktorý skončíme, lebo to podľa mňa ďaleko nedotiahneme. A keď je podľa vás 8. miesto úspech...

//keďže nesledujem hokej aktívne (až na majstrovstvá), tak je asi pochopiteľné, že mená nových mladých v reprezentácii budú pre mňa neznáme. I don't judge you. You don't judge me.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a čo je úspech podľa teba, keď 8 miesto tam nepatrí?
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

To snáď nemôžeš myslieť vážne. Z 8. miesta sa mám tešiť? :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

uNfEiL napísal:To snáď nemôžeš myslieť vážne. Z 8. miesta sa mám tešiť? :D
skúsme to ešte raz: čo je podľa teba úspech keď 8. miesto tam nepatrí?
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Už som ti odpovedal ironickou protiotázkou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak mi odpovedz ešte raz, a bez otáznika a ironie. Normálne sa ťa pýtam čo je pre teba úspech. Medaila? Prvá štvorka (teda semifinále)? Alebo čo? Lebo osmička znamená že držíme krok s čechmi, fínmi, švédmi, kanadou, usa, rusmi. Ak si pozreš koľko majú oni registrovaných hráčov a koľko my, tak to je sakra úspech že sme zo skupiny postúpili spolu s nimi a nie sme v tom zvyšku s francúzmi (ktorí nás tiež dokážu kľudne poraziť, viď príprava), slovincami (ktorí nás dokážu poraziť, viď OH) a podobne. A toto sú tímy čo striedajú zostup do B s postupom do A. Práve to 8 miesto je hranica ktorá nás od nich odlišuje.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Naozaj nepoznám jedného Slováka, možno až na teba, ktorý by sa úprimne tešil z "úspechu" umiestnenia sa na 8. mieste. Úspech to možno pre hokejistov aký-taký je, ale žiaľ diváci a fanúšikovia očakávajú viac. Tam už ľudia moc neberú do úvahy to, o čom si tu ty písal.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale zo 7. miesta by si sa určite tešil, že? ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

na to ti odpovie len ironickou protiotázkou, lebo sám sa asi ešte nerozhodol čo je vlastne úspech a čo už úspechom nie je
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Teším sa strašne na ten hokej. Niečo mi hovorí že sa zopakuje MS2012.

Páčila sa mi aj prípravná hra. Neviem ale zdalo sa mi že mladý hrali trošku lepšie ako starší.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

mat lepsiu obranu ... tak verim v uspech ... mame mlady tym ... utok bude super ... len ta obrana ...tipujem to na take 6-8 miesto
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

audiotrack napísal:máš k tomu aj nejaké podklady alebo čisto subjektívny pocit? Lebo v rebríčku sme napríklad na rovnakom mieste ako pred rokom a tohtoročnú prípravu máme obzvlášť dobrú keď sme z 8 zápasov 5 vyhrali. Dokonca sme porazili aj fínov (prvýkrát po 10 rokoch) a rusov. Mne sa tie reprezentačné výkony zdajú rovnaké posledných možno 5 rokov. Svetlejšie momenty striedajú horšie, ale celkovo sme plus mínus na tom rovnako a nie stále horšie
No povedal by som že na asi 2 výnimky fakt máme za posledných 10-12 klesajúcu tendenciu.
Prílohy
Snímka obrazovky (125).png
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

on nepísal o umiestneniach na MS, ale o našom hokeji ako takom. Tie umiestnenia na ms sú často o jedinom zápase. Stačí si pozreť rok 2010. Na ZOH naše najlepšie umiestnenie, skončili sme 4. kúsok od medaily a pár mesiacov na to sme na MS skončili najhoršie v našej historii a bojovali sme o záchrane. Tieto výsledky sú často o jednom zápase. Ak ale pozeráš tie výkony, tak nemôžeš povedať že úroveň nášho hokeja klesá. Často krát sme lepší ako súper, dokonca lepší ako papierový favorit čo sa pozápasových štatistík týka, no nepodarí sa nám streliť o golik viac, prípadne nejaký nešťastný dostaneme.
Ak naše zápasy pozerávaš, a ak sleduješ aj mládežnícky hokej a výkony slovákov v zahraničí, tak nemôžeš povedať že náš hokej je každým rokom horší. Práveže mám pocit, že nám teraz vyrastá generácia ktorá o pár rokov má šancu znova hrať o medailu.

Tatar, Pánik, Marinčin, Jurčo, Reway, Hrivík, Viedenský, Luža, Daňo, Hudáček... kedy sme mali toľko kvalitných hokejistov? Možno za čias pálfyho, bondru a demitru
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Mal som na mysli len MS nie ZOH nakoľko téma je o MS :)
Hokej sledujem pravidelne a fandím naším. Ja to beriem že často krát hrajú naši lepšie a prehrajú, ale hokej sa hrá na góly a nie na šance. A tiež viem že nás veľakrát poškodili aj rozhodcovia napr.(SVK-CAN).
Ale 10-13 miesto nemôžem brať za úspech. Dúfam že to teraz zlomia a zabojujú o medaile. :)
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

audiotrack napísal:teraz vyrastá generácia ktorá o pár rokov má šancu znova hrať o medailu.

Tatar, Pánik, Marinčin, Jurčo, Reway, Hrivík, Viedenský, Luža, Daňo, Hudáček... kedy sme mali toľko kvalitných hokejistov? Možno za čias pálfyho, bondru a demitru
Myslíš si že nemajú šancu hrať aj teraz o medailu? Myslím si že do 1/4 Finále sa dostanú. :)

//Zostavy iných repre nesledujem ani já ale vnútorný pocit mi hovorí to čo som napísal.
Napísať odpoveď