War Thunder (f2p)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Mato70
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: War Thunder (f2p)

Príspevok od používateľa Mato70 »

dalsie kluce na tanky http://www.rockpapershotgun.com/2014/04 ... ore-203407
asi bude za chvilu open beta ked ich rozdavaju vo velkom
pepo191992
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepo191992 »

dneska je event zabi 50 v arkade lietadiel alebo 15 v HB alebo 10 v reali a vyhraj 10 bitiek a si v cbt
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tak som v bete.skusil som si tie tanky.je to o dost ine oproti WOT.grafika to sa ani neda porovnat.niekde uplne inde.a je to narocnejsie.aj ked opat ide o obsadzovanie oblasti.(zatial som hral len event)tanky vyzeraju paradne.ovladanie je realistickejsie.pomalsie cuvanie jazda do kopca...zatial je to beta a je to citit.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

este davaju niekde beta keye?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Počkaj si, za cca mesiac bude otvorená beta. Pred týždňom bola možnosť získať prístup za splnenie dvoch misií.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Mam dva kluce tak si posluzte :)
749Y7-HFFP6-MSTLU-9GN7F-5U1MQ-ZJGH1
L188M-WRPQF-XGXM3-F3HRR-GSL5P-TQXCN
Axon281
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Axon281 »

Dakujem Shamway!
Tento key som uz pouzil: L188M-WRPQF-XGXM3-F3HRR-GSL5P-TQXCN
Markoff
Light Professional
Light Professional

nestihol som :evil: :evil: nema este niekto keye? :D uz cakam dlho chcem si zahrat tie tanky, nechapem preco nemozu dat rovno open betu, ale seru sa tu s tymi kodmi :roll:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

to ozaj kazdeho zaujimaju iba tanky? ja si nemozem pomoct ale proste som tomu neprisiel na chut... oproti lietani je pohyb v tanku neuveritelne nudny :D

minule som zbehol na blsak a zohnal som Logitech Extreme 3D Pro za 3 eura. jedno tlacitko (dole na zakladni) nefunguje ale inac je bezchybny, tak ze ho idem vyskusat do WT... je to mrte zlozitejsie ovladanie, uz len tych nastaveni co tam je... obavam sa ale ze to tiez nie je nic pre mna, hlavne pokial nemam nejaky system na rozhliadanie sa v kokpite (TrackIR) a tiez mi asi trochu prekaza ze som lavak...
Markoff
Light Professional
Light Professional

mne lietadla pridu take chaoticke, radsej by som snipoval s tankom ako sa furt krutit hore dole s lietadlom kde aj ked niekoho konecne zameriam tak aj tak ho casto strely netrafia
kochones
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kochones »

Markoff napísal:mne lietadla pridu take chaoticke, radsej by som snipoval s tankom ako sa furt krutit hore dole s lietadlom kde aj ked niekoho konecne zameriam tak aj tak ho casto strely netrafia
Ked odomknes nejake lepsie lietadla + zbrane tak sa ro zlepsi :-)
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

aacid: nudný pri prvých tieroch. V reále tiež tank neskáče ako pískaš, ale má svoje limity.

Markoff: v tom prípade je problém u teba. Pri arkáde ti ešte aj ukáže kam máš strieľať. Tebe to však očividne nestačí.

//1600
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

aacid napísal:to ozaj kazdeho zaujimaju iba tanky? ja si nemozem pomoct ale proste som tomu neprisiel na chut... oproti lietani je pohyb v tanku neuveritelne nudny :D

minule som zbehol na blsak a zohnal som Logitech Extreme 3D Pro za 3 eura. jedno tlacitko (dole na zakladni) nefunguje ale inac je bezchybny, tak ze ho idem vyskusat do WT... je to mrte zlozitejsie ovladanie, uz len tych nastaveni co tam je... obavam sa ale ze to tiez nie je nic pre mna, hlavne pokial nemam nejaky system na rozhliadanie sa v kokpite (TrackIR) a tiez mi asi trochu prekaza ze som lavak...
Preco by ti pri joysticku malo prekazat ze si lavak? Ved ho mozes chytit lavou rukou. Ja som tiez lavak a nikdy som s takym niecim problem nemal.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

drvivá väčšina joystickov je robená pre pravákov, ľavákom teda môžu zle sedieť v ruke a hlavne tlačidlá môžu byť trochu "mimo" dosahu prstov.. inak tiež nechápem tú fascináciu tankami, a keď má niekto takýto názor
Markoff napísal:mne lietadla pridu take chaoticke, radsej by som snipoval s tankom ako sa furt krutit hore dole s lietadlom kde aj ked niekoho konecne zameriam tak aj tak ho casto strely netrafia
tak netuším načo hrá letecké hry :)
Markoff
Light Professional
Light Professional

Sarger napísal:aacid: nudný pri prvých tieroch. V reále tiež tank neskáče ako pískaš, ale má svoje limity.

Markoff: v tom prípade je problém u teba. Pri arkáde ti ešte aj ukáže kam máš strieľať. Tebe to však očividne nestačí.

//1600
no ved ja viem ze mi ukazuje, ale vravim o tom ze aj ked mam lietadlo presne v zameriavaci aj tak ho strely minu niekedy
Steju: ja to nehram, ja cakam na tanky :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

k joystickom, je to tak, ergonomicky je prisposobeny pre pravu ruku, taktiez tlacidla su vsetky na lavej strane (http://goo.gl/wir1Y), teda tie spodne na zakladni a to jedno pod palcom.
samozrejme by to mohol vyriesit nejaky univerzalnejsi joystick.

k lietadlam, mna naopak tie prve tiery bavili, ale to asi preto ze som si vybral rusov a ti su proste OP zo zaciatku (aj ked to som samozrejme nevedel ked som to hral prvy krat).
ta chaotickost je prave to caro tej hry, aspon pre mna, treba si uvedomit treti rozmer a hlavne pracu s energiou, ze stupanim sice spomalujes, ale ziskavas potencialnu energiu, pretoze budes vyssie, ze otacanim energiu zase stracas a tak podobne. tiez kazde lietadla ma ine vlastnosti, niektore sa lepsie otacaju, niektore su lepsie v zachovavani si energie...
(celkovo mi velmi pomohli videa na yt od RAMJB, je spaniel so smiesnym anglickym prizvukom, ale vie o com rozprava)

pri tankoch mam pocit ze ide primarne o to sa niekde dobre zakempit, snazit sa niekoho trafit a nebit trafeny. ked uz ma maju trafit, tak spredu kde mam najhrubsi pancier... viac taktiky som zatial neobjavil :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Markoff napísal: no ved ja viem ze mi ukazuje, ale vravim o tom ze aj ked mam lietadlo presne v zameriavaci aj tak ho strely minu niekedy
Steju: ja to nehram, ja cakam na tanky :)
Ten kruzok je tam len orientacne, a nemal by si sa s nim riadit, vacsinou mier trocha este pred neho.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Po poslednom patchy sú Ground Forces (Tanky) otvorené pre každého. Njoy
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Môj tank mi skoro zničila bomba z lietadla :O :) . Mám ale pocit, že lietadlá v tankových bitkách sú ovládané botmi...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

V arkáde to sú boti... až v tých najťažších je možnosť lietať. Dosť záleží na mape.
Napísať odpoveď