Zdravím. Včera som si len tak odskočil od PC a vypal som monitor, ked som sa asi po 20 minútach vrátil zapnem monitor a vídim niečo takéto (priloha 1). Tož bud odišla grafika alebo niečo z ovládačmi.
Po odinštalovaní ovládačov všetko v poriadku, ale ak ich nainštalujem zjaví sa toto.(príloha 2)
Po reštarte je všetko tak ako predtým. Ovládače su síce stále ako predtým, ale stále "8 bitový" režím.
Problem s grafikou. Asi ovladače
-
CristianoRonaldo
Amateur
Re: Problem s grafikou. Asi ovladače
Sú tie ovládače najnovšie ?
Ok, som blbec.
Už už som išiel preinštalovávať Windows ked pozerám, že v Catalystoch mám nastavené 640x480 a 8-bitovu kvalitu farieb.
Už je všetko v poriadku.
Ale aj tak neviem prečo sa to stalo len tak z ničoho nič. Nejaké nápady?
Už už som išiel preinštalovávať Windows ked pozerám, že v Catalystoch mám nastavené 640x480 a 8-bitovu kvalitu farieb.
Už je všetko v poriadku.
Ale aj tak neviem prečo sa to stalo len tak z ničoho nič. Nejaké nápady?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
chyba ovládačov, nič divné
treba hľadať také, ktoré idú najlepšie, buďto novšie alebo trošku staršie.
dosť častý problém je aj, keď sa robí veľa updatov ovládačov za sebou naraz a nerobí sa clean install. vtedy to takto blbne, ja mám napr grafiku 6670 a ovládače z februára 2013. Vôbec ma to neserie a update neurobím ani bohovi, tieto idú perfektne, nebudem kvôli nejakému percentu výkonu navyše robiť update a modliť sa aby tie novšie šli stabilne.
dosť častý problém je aj, keď sa robí veľa updatov ovládačov za sebou naraz a nerobí sa clean install. vtedy to takto blbne, ja mám napr grafiku 6670 a ovládače z februára 2013. Vôbec ma to neserie a update neurobím ani bohovi, tieto idú perfektne, nebudem kvôli nejakému percentu výkonu navyše robiť update a modliť sa aby tie novšie šli stabilne.