Úver pre študenta bez rodičov?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LanaDelRey
Novice
Novice

Úver pre študenta bez rodičov?

Príspevok od používateľa LanaDelRey »

Čaute.

Existuje nejaká banka ktorá by mi vedela poskytnúť úver v mojej situácii?

Potreboval by som okolo 6 tisic eur, keďže nastupujem v Septembri na LSE alebo Warwick, no zatiaľ čo som zisťoval tak mám smolu. Pracujem ako SZČO od polky februara, daňové priznanie mám krátke, na TPPčko nepracujem. Rodičov nemám. Starý otec má cez 70 rokov. Všade chcú výpis zo socialky, ale keďže som bol študent do februara (na FMFI UK som sa zo srandy prihlasil), tak ma v poistovni beru ako zamestnanca až od marca. Čiže tiež nie.

Splacať by som to chcel 5 rokov, resp. vyplatit by som to chcel po prvom lete z nejakeho summer internshipu. Každý pracovník v banke mi zatiaľ povedal, že keby bolo na ňom, tak mi to dá, lenže musia rešpektovat pravidla.

Viete niekto o niečom? Kludne aj pôžičková spoločnosť, urok mi je ukradnuty.

Ď
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Úver pre študenta bez rodičov?

Príspevok od používateľa gogo956 »

ako szco pracujes od 02/2014,dobre tomu chapem? ak ano, tak Tvoje sance ziskat uver v banke su v podstate nulove,mozes sa obratit na nebankovky,ale aj z tych ti pozicaju iba tie menej solidne. Pustas sa na tenky lad.. :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ono pozri sa na to z pohladu banky. Chces (relativne) velku pozicku bez toho aby si mal staly prijem, bez historie. Este chces opustit krajinu... to fakt len tak nepojde.

Nemas nejaky majetok ktorym by si vedel rucit? Hoc auto. Pripadne stary otec ak ma majetok tak teoreticky by ti tiez mohol byt rucitelom.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ak by si mal rucitela alebo nieco zalozil tak nevidim problem. skor by som sa chcel spytat, ako by si chcel ten uver splacat? z nebankoviek si neber!
neviem sice co robis, ani co chces studovat ale lepsi pristup mi pride najst si pracu a popri nej studovat. zadlzovat sa kvoli skole v dnesnej dobe je kktina. preco ti nezalezi na uroku? za tych 5 rokov pravdepodobne preplatis 3000 euro, ak nebankovka tak kludne aj 6000 a to nieje maly peniaz.
LanaDelRey
Novice
Novice

Zdravím.

Prácu teraz mám, programujem. Študovať idem "4 odbor" - matiku, CS, financie a ekonomiku. Future profesia pevne verim že investment banking.

Splácal by som to mesačne nejakých 200 eur, čo je kus menej ako výživné od rodičov (nezamestnatných). Nakoniec som to riešil cez jedneho znameho (okolo 38čky, byva teraz v BA na plagatoch Nexterie, ten naľavo :)), ten nakontaktoval **** a v pondelok mam arrangnute stretnutie.

Beriem že zadĺžiť sa v dnešnej dobe je kus risk, ale spomínaný známy si na školu v US (MBA) bral 150k a dnes je tam kde je. Sám mi povedal, že 10 - 15k si môžem s úplnym kľudom na seba zobrať.

Píšem to sem keby to niekoho zaujimalo do buducnosti, ako to financovať, tak sa obrádťe na ****, vedia veľmi pomôcť :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ak je jedna vec, ktorou som si isty, ze nechcem nic od spolocnosti, ktora je prezentovana takymto stylom. Mali ste sutaz kto vymysli dementnejsi viral marketing alebo co? Lebo ak hej tak to mas v kapse.

P.S.
LanaDelRey napísal: tak sa obrádťe na ...
:roll: Som si isty, ze budes vynikajuci investment banker.
LanaDelRey
Novice
Novice

Už som aj zabudol, že sme na SK fore :)) Klasik.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ehe, aky pekny buildup na predaj financnych produktov. Taku reklamu sme tu este nemali, aspon co si pamatam :)
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

LanaDelRey napísal:Rodičov nemám.
LanaDelRey napísal: Splácal by som to mesačne nejakých 200 eur, čo je kus menej ako výživné od rodičov (nezamestnatných).
Tak ako?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

theBliZZard napísal:
Tak ako?
Buildup na reklamu na sprostredkovatela.
Napísať odpoveď