Reproduktory do 200 €
Re: Reproduktory do 200 €
Nejak neviem pochopiť tvoju teóriu, prepáč. Tiež bývam v bytovke a tiež nechcem zbytočne dráždiť susedov, ale na zostave ktorú mám si viem vychutnať hudbu aj na 10 percentách výkonu, nakoľko hrá kvalitne aj pri takej hlasitosti a dostatočne si ju aj vychutnám. Určite tým menej obťažujem okolie, ako na nejakom chrčiaku, ktorý by zjapal na podobne hlasitej urovni..
-
Ryan Giggs
VIP
gogo: ja zas nedokazem pochopit ludi, ktori nedokazu pochopit ze kazdy ma vlastne priority, naroky, moznosti.
Kvalitne repro maju vybornu dynamiku aj pri nizkej hlasitosti. Tie malo kvalitne ju nemaju, preto ma clovek potrebu vytacat hlasitost do nepricetnosti.
Kvalitne repro maju vybornu dynamiku aj pri nizkej hlasitosti. Tie malo kvalitne ju nemaju, preto ma clovek potrebu vytacat hlasitost do nepricetnosti.
Ja to vnimam inak hoci v aute mam dobru dynamiku aj pri nizsich urovniach ked chcem hudbu vychutnat musi hrat. 
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2014, 8:38)
no nic, asi som sa rozhodol takto: http://www.shark.sk/prislusenstvo-1/rep ... -rms-do-0/
docela sa mi to pozdava, mohlo by to aj pocuvatelne hrat
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2014, 8:38)
no nic, asi som sa rozhodol takto: http://www.shark.sk/prislusenstvo-1/rep ... -rms-do-0/
docela sa mi to pozdava, mohlo by to aj pocuvatelne hrat
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
150€ je limit na zosik+repro alebo len repro?
Napr. nieco take v lesklej bielej https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5473_o.jpg ? rozmery cca 29x19x29cm, 7kg, 5.25" bas, 60Wrms, rozsah 45-20000, pasivne, takze treba zosil.
Napr. nieco take v lesklej bielej https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5473_o.jpg ? rozmery cca 29x19x29cm, 7kg, 5.25" bas, 60Wrms, rozsah 45-20000, pasivne, takze treba zosil.
uz su vybrate tie microlab solo 7 c ale dakujem 
Narazil som vsak na mozno problem, su dost velke, bude problem ked ich dam na skrinu "obyvackovu stenu" budu vo vyske asi 190 cm a musia byt na LEZATO jedine tak mi to vychadza, moze to tak byt ci radsej vybrat nieco mensie ?
Narazil som vsak na mozno problem, su dost velke, bude problem ked ich dam na skrinu "obyvackovu stenu" budu vo vyske asi 190 cm a musia byt na LEZATO jedine tak mi to vychadza, moze to tak byt ci radsej vybrat nieco mensie ?
Repraky nemaju ziadny polohovy spinac, ani tekutinu ktora by sa vyliala pri ich nakloneni
. Pokial sa Ti to vyzorovo paci nemas co riesit 
-
Makovnik
Medium Professional
Repro sice v sebe nemaju vodu, ktora by sa vyliala, maju vsak smerovu vyzarovaciu charakteristiku, ktora je rozna v horizontalnom a vertikalnom smere, navyse nesymetricky.
-
Ryan Giggs
VIP
Myslim že v tejto kategorii je uplne zbytočne niečo take riešiť.
Presne to som chcel tym povedat.. V tomto pripade nie je čo riešiť
Okej prekladam to akoze je to v pohode
diky moc chlapi
-
Makovnik
Medium Professional
Ked ich budes ukladat vodorovne, tak vyskacmi od seba. Preco prave tak, si mozes aj otestovat.
Ok.... Dosiel som na to ze Solo7c su mega velke - nemam ich kam dat.
=> Solo6c tiez vychvalene tak ok, idem do nich... vyska 361mm fajn... Moj priestor na vysku???? = 359mm prisam vacku 2 milimetre - nepustia... Tak ideme dalej Solo5c -> NEEXISTUJU WTF?! ........ solo4c NIKDE NEMAJU, dodavatel nedodava!!!! ?!!...
Tak ja neviem co mam robit kupim si sluchatka asi....
Zeby Solo2C ? To sa mi uz moc nepoznava zo 7c na 2c

=> Solo6c tiez vychvalene tak ok, idem do nich... vyska 361mm fajn... Moj priestor na vysku???? = 359mm prisam vacku 2 milimetre - nepustia... Tak ideme dalej Solo5c -> NEEXISTUJU WTF?! ........ solo4c NIKDE NEMAJU, dodavatel nedodava!!!! ?!!...
Tak ja neviem co mam robit kupim si sluchatka asi....
Zeby Solo2C ? To sa mi uz moc nepoznava zo 7c na 2c
-
Ryan Giggs
VIP
To preto ze hladas logiku v oznaceni, ktora tam ale nie je. 2C su na urovni 6C. 4C su maly, lacny model.
Cize 2C nebude preslap? Tiez su LTT som si az neskor vsimol vyskou 352 a mam priestor na vysku 359 ale tak sadnu, len ci uspokojja ale zase 100€ asi nemozem cakat koncert.
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2014, 8:46)
Takze sli teda nakoniec tie ML Solo 2C, k tomu som zobral aspon v placebo pocite ze bude cosi "naviac" oproti integrovanej tuto zvukovku: Creative X-Fi Surround 5.1 PRO.
Repraky hraju dobre, prijemne da sa to pocuvat myslim ze toto je to co som hladal
Takze este raz diky za nasmerovanie
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2014, 8:46)
Takze sli teda nakoniec tie ML Solo 2C, k tomu som zobral aspon v placebo pocite ze bude cosi "naviac" oproti integrovanej tuto zvukovku: Creative X-Fi Surround 5.1 PRO.
Repraky hraju dobre, prijemne da sa to pocuvat myslim ze toto je to co som hladal
Takze este raz diky za nasmerovanie
-
Ryan Giggs
VIP
S tym X-Fi si to velmi netrafil. Za tie prachy su lepsie zvukovky. A to tak ze pocutelne lepsie.
Nooo na rychlo som ju bral "co bolo skladom" viac menej som potreboval iba USB zvkovku ale rad si vypocujem tip aj na tuto nôtu, stale sa to da nejako vyvechslovať.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. priamo od Creativu model Surround HD, Xonar U7, ci Fiio E10. Su drahsie, ale za cenu podobnu tomu 5.1 pro sa pohybuju po bazaroch. Zvukovo je to ale inde.
Tak zase, nemyslim si ze tie solo 2c su nejak specialne repraky ktore take cosi potrebuju, nehadam sa vsak o kvalitach zvukoviek, jedine co som chcel je nieco vylozenie externe a lepsie ako doskova integrovana karta, nic vic nic min. Uvidime casom ci si to situacia vyziada, tato sa da dost univerzalne vyuzit aj na hranie hier k PC aj na posluch hudby a tak.
-
Ryan Giggs
VIP
Lepsiu zvukovku ocenia aj take repraky. Samozrejme ale lepsie este viac.
Ten Creative nemusi byt lepsi ako integrovana. Samozrejme záleží aka.
U tej zvukovky ide hlavne o to ze platis za tie priestorove nezmysly, ktore nevyuzijes. Tie ostatne su hlavne o kvalite sterea.
Ten Creative nemusi byt lepsi ako integrovana. Samozrejme záleží aka.
U tej zvukovky ide hlavne o to ze platis za tie priestorove nezmysly, ktore nevyuzijes. Tie ostatne su hlavne o kvalite sterea.
Hravam FPS hry docela to vyuzijem
ale zistil som tiez ze nieje to nejaky markantny rozdiel, minimalne som ziskal solidny ekvalizer