MS v Hokeji - Minsk 2014
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji 2014
teoretická šanca je každý rok. Nesledujem zostavy iných reprezentácii, tak sa k tomu neviem vyjadriť. Ale určite by to bolo pekné
-
Betarik
Professional
kvalitnych ? luza,dano,hudacek,panik ... to je kvalita ?audiotrack napísal:on nepísal o umiestneniach na MS, ale o našom hokeji ako takom. Tie umiestnenia na ms sú často o jedinom zápase. Stačí si pozreť rok 2010. Na ZOH naše najlepšie umiestnenie, skončili sme 4. kúsok od medaily a pár mesiacov na to sme na MS skončili najhoršie v našej historii a bojovali sme o záchrane. Tieto výsledky sú často o jednom zápase. Ak ale pozeráš tie výkony, tak nemôžeš povedať že úroveň nášho hokeja klesá. Často krát sme lepší ako súper, dokonca lepší ako papierový favorit čo sa pozápasových štatistík týka, no nepodarí sa nám streliť o golik viac, prípadne nejaký nešťastný dostaneme.
Ak naše zápasy pozerávaš, a ak sleduješ aj mládežnícky hokej a výkony slovákov v zahraničí, tak nemôžeš povedať že náš hokej je každým rokom horší. Práveže mám pocit, že nám teraz vyrastá generácia ktorá o pár rokov má šancu znova hrať o medailu.
Tatar, Pánik, Marinčin, Jurčo, Reway, Hrivík, Viedenský, Luža, Daňo, Hudáček... kedy sme mali toľko kvalitných hokejistov? Možno za čias pálfyho, bondru a demitru
Pánika odpisuješ kvôli jednej zlej sezóne? A Luža je už teraz ako skoro 20 ročný minimálne o triedu lepší ako Mihálik. Si nevidel ako hral na MS18?
-
audiotrack
VIP
Daňo - v NHL draftovaný v prvom kole z 27. miesta (len pre porovnanie, napríklad demitra bol draftovaný až ako 227., šatan 111., pálffy 26). V našej extralige za mužov hral už ako 16 ročný
Pánik - stabilne nastupuje v NHL v základnej zostave
Hudáček - za 18 ročných na MS v 6 zápasoch 8 bodov, za mužov strieborný z roku 2012
Lužu som sledoval iba na pár zápasoch, a hral dobre. Jeho úspechy sa mi nechce googliť. Rozhodne ale patrí do tej mladej generácie talentovaných hráčov, už len fakt že sa dostal do širšieho výberu reprezentácie hovorí veľa
Pánik - stabilne nastupuje v NHL v základnej zostave
Hudáček - za 18 ročných na MS v 6 zápasoch 8 bodov, za mužov strieborný z roku 2012
Lužu som sledoval iba na pár zápasoch, a hral dobre. Jeho úspechy sa mi nechce googliť. Rozhodne ale patrí do tej mladej generácie talentovaných hráčov, už len fakt že sa dostal do širšieho výberu reprezentácie hovorí veľa
-
Betarik
Professional
Slovan - nicitel talentov ... viac ti nemam co k tomu povedat ..Hudacek tragedia , Dano to iste posledne 2 roky .. ziadny posun v pred .. skor naopak .. Panik ? Panik uz 2 rok nehra absolutne nic a nehrava ani v zaklade ..hral tusim okolo 20 zapasov tuto sezonu ...
"Pánik robil veľa roboty aj na olympiáde , ale niekto asi potrebuje aby to komentátor hovoril každých 30 sekúnd , inak si myslí ten hráč nič nerobí"
Prosím ? sledoval si vobec olypiadu ked napises taku neskutocnu kravinu ?
//
kludne mi hadzte minuska ... ja mam Slovan ako klub rad ... fandil som mu...clovek si tu asi nemoze napisat svoj nazor ... pekny vecer .
"Pánik robil veľa roboty aj na olympiáde , ale niekto asi potrebuje aby to komentátor hovoril každých 30 sekúnd , inak si myslí ten hráč nič nerobí"
Prosím ? sledoval si vobec olypiadu ked napises taku neskutocnu kravinu ?
//
kludne mi hadzte minuska ... ja mam Slovan ako klub rad ... fandil som mu...clovek si tu asi nemoze napisat svoj nazor ... pekny vecer .
k Pánikovi toľko: http://lightning.nhl.com/club/player.htm?id=8475209Betarik napísal:Panik ? Panik uz 2 rok nehra absolutne nic a nehrava ani v zaklade ..hral tusim okolo 20 zapasov tuto sezonu ...
keď niekto sledoval zápasy Tampy, tak nemôže povedať že Pánik hral zle. Štatistiky nehovoria všetko.
A keď sa nám podarí štvrťfinále, dúfam že dostaneme čechov. Ale to veľmi predbieham
A keď sa nám podarí štvrťfinále, dúfam že dostaneme čechov. Ale to veľmi predbieham
-
Betarik
Professional
tento rok sa uz nehra stvrtfinale v skupine ...cize Česi to nebudu..bude to niekto z druhej skupinymufazo napísal:keď niekto sledoval zápasy Tampy, tak nemôže povedať že Pánik hral zle. Štatistiky nehovoria všetko.
-
audiotrack
VIP
tie štatistiky sem dal asi preto, že hovoril že hral možno 20 zápasov tak nech vidí že ich bolo 50mufazo napísal:keď niekto sledoval zápasy Tampy, tak nemôže povedať že Pánik hral zle. Štatistiky nehovoria všetko.
áno. odohral 50 zápasov a jeho ice time je od 10 do 15 minút. Takže to, že nehráva v základe je blbosť!audiotrack napísal: tie štatistiky sem dal asi preto, že hovoril že hral možno 20 zápasov tak nech vidí že ich bolo 50
-
guess.whoo
Redeemer
radsej zacinat pomaly v NHL a postupne sa rozbiehat ako vyhoriet po prvych dvoch sezonach ako Svatoš. Ano chytil zranenia, ale po nich sa trapi aj v nasej srandalige. Keby Panik nemal kvalitu myslite ze by hral 50 zapasov v sezone? Na farme Tampy je 30 takych Panikov, ktori cakaju na sancu a on im ju nedal.
Takze tolko k Panikovi, ma buducnost a pracuje na sebe.
Zvysok hracov tiez potesil. Nazivo som videl prvy krat hrat Luzu v sobotu proti Norom, Brejcak hral tiez velmi dobre a pekne dal dole v bitke Nora
Hrivík bol vyhlaseny za naj utocnika turnaja. Poniektori si tu myslia, ze vedia a vidia viac ako odbornici, ktori ho za naj utocnika vyhlasili. Reway na svoj vek ukazuje neskutocne veci, prehlad v hre, sem-tam sa mu nieco nepodari, ale myslim, ze ma najvacsi potencial z nasich mladikov.
Marinčinov ice-time v Edmontone hovori za seba.
Myslim si, ze prave teraz prichadza ta prava generacna obmena v nasej repre a je len dobre ze pred dalsim olympijskym cyklom budu dostavat priestor prave tito hraci. tazko povedat ci budeme hrat o medailu, nikto to necakal ani pred dvoma rokmi a bum. Podla mna budeme hrat dobry hokej, vela korculovat a hlavne bojovat. to niekedy potesi divaka viac ako krasokorculovanie a tesna vyhra 1:0
Takze tolko k Panikovi, ma buducnost a pracuje na sebe.
Zvysok hracov tiez potesil. Nazivo som videl prvy krat hrat Luzu v sobotu proti Norom, Brejcak hral tiez velmi dobre a pekne dal dole v bitke Nora
Marinčinov ice-time v Edmontone hovori za seba.
Myslim si, ze prave teraz prichadza ta prava generacna obmena v nasej repre a je len dobre ze pred dalsim olympijskym cyklom budu dostavat priestor prave tito hraci. tazko povedat ci budeme hrat o medailu, nikto to necakal ani pred dvoma rokmi a bum. Podla mna budeme hrat dobry hokej, vela korculovat a hlavne bojovat. to niekedy potesi divaka viac ako krasokorculovanie a tesna vyhra 1:0
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
No súpisky sú známe...papierovo slabšie krajiny, majú v poctate skoro tých istých hráčov.
Pri velmociach z najsilnejšej 8. ky, je to iné, priviedli na MS vela nových hráčov.
- Začnem Slovenskom..B: Laco,Janus,Hudáček...Laco jasná 1.ka...O: chýba nám vela kvalitných obrancov, ale budeme sa spoliehať na Marinčina,Svárneho a Dalogu...U: skúsený Nagy,Satan s nováčikmi ako Viedenský,Hrivík,Reway a s mladými dravcami Tatar,Pánik...dá sa snimi niečo uhrať, aspon v 8. skončiť.
- Ceská Republika...B: Salak,Kovár,Francouz...O: Polák,Kindl z NHL ale celkovo aj im dost lepších obrancov chýba...U:Jagr,Sobotka,Cervenka,Hudler to budú ich hlavné hviezdy.
- Fínsko...B: Rinne,Koskinen,Saros...Rinne 1.ka...Sarosa ani nepoznám...O: Hietanen,Mäntyle,Karalahti...takisto absencia lepších obrancov...U: útok majú kvalitný, stálych hráčov ako Immonen,Lehtera,O.Jokinen,Kontiola atd ale maju tam aj nových hrácov ako Pakarinen,Wirtanen,Huhtala atd
- Svédsko...B: Nilsson, Eriksson, Ullmark...O: Erixon,Gustaffson,Ekholm to budu ich opory...U: absencia lepších utocnikov ale Järnkrok,Nyquist,Backlund sú mladý a perspektívny, budú ťahať Svedsko.
- USA...B: Thomas, Leggio, Heleybuck..Thomas ich 1.ka...O: chýba im vela obrancov, ale aj ich menej známi obrancovia sa budu snažiť...U: Stapleton,Smith,Mueller,Miele,Abdelkader, atd..neni to špatný útok
- Kanada...B: Scrivens- velká brankárska nádej Kanady,Reimer,Peters...O: Myers,Bieksa,Gundbranson a ostatní, to sú obrancovia ktorý tuto sezonu mali podarenú, tak preto sú tam...U: majú zmes skúsených hráčov ako Chimera,Burrows,Brouwer...ale majú tam aj vela mladíkov ako Turris,Monahan,McKinnon atd. okolo 19-22 rokov a nemozno ich podceniť ani v takejto zostave, bez velkých hviezd.
- Rusko...B: Bobrovsky,Chudobin,Vasilevskyj...O: Belov,Orlov,Medvedev,Denisov by mali byt ich najlepší obrancovia...U: Ovečkin,Loktionov,Tichonov,Zaripov...takisto maju zmes starších a mladších hráčov ale dosť hráčov im ešte chýba
- Svajčiarsko...B: Berra,Genoni, a ešte jeden len si nespomeniem...O: majú v nej zopár nových obrancov ale aj tých co dlhodobo repzerentuju ako Janick Weber,Grossman...U: tiez tam maju zopár nových hráčov ale aj stálice ako Plus,Bärtschi,Brunner..
Celkovo na týchto MS nebude hrať vela zvučných mien na súpiskách no o to to moze byt zaujmavejsie
Pri velmociach z najsilnejšej 8. ky, je to iné, priviedli na MS vela nových hráčov.
- Začnem Slovenskom..B: Laco,Janus,Hudáček...Laco jasná 1.ka...O: chýba nám vela kvalitných obrancov, ale budeme sa spoliehať na Marinčina,Svárneho a Dalogu...U: skúsený Nagy,Satan s nováčikmi ako Viedenský,Hrivík,Reway a s mladými dravcami Tatar,Pánik...dá sa snimi niečo uhrať, aspon v 8. skončiť.
- Ceská Republika...B: Salak,Kovár,Francouz...O: Polák,Kindl z NHL ale celkovo aj im dost lepších obrancov chýba...U:Jagr,Sobotka,Cervenka,Hudler to budú ich hlavné hviezdy.
- Fínsko...B: Rinne,Koskinen,Saros...Rinne 1.ka...Sarosa ani nepoznám...O: Hietanen,Mäntyle,Karalahti...takisto absencia lepších obrancov...U: útok majú kvalitný, stálych hráčov ako Immonen,Lehtera,O.Jokinen,Kontiola atd ale maju tam aj nových hrácov ako Pakarinen,Wirtanen,Huhtala atd
- Svédsko...B: Nilsson, Eriksson, Ullmark...O: Erixon,Gustaffson,Ekholm to budu ich opory...U: absencia lepších utocnikov ale Järnkrok,Nyquist,Backlund sú mladý a perspektívny, budú ťahať Svedsko.
- USA...B: Thomas, Leggio, Heleybuck..Thomas ich 1.ka...O: chýba im vela obrancov, ale aj ich menej známi obrancovia sa budu snažiť...U: Stapleton,Smith,Mueller,Miele,Abdelkader, atd..neni to špatný útok
- Kanada...B: Scrivens- velká brankárska nádej Kanady,Reimer,Peters...O: Myers,Bieksa,Gundbranson a ostatní, to sú obrancovia ktorý tuto sezonu mali podarenú, tak preto sú tam...U: majú zmes skúsených hráčov ako Chimera,Burrows,Brouwer...ale majú tam aj vela mladíkov ako Turris,Monahan,McKinnon atd. okolo 19-22 rokov a nemozno ich podceniť ani v takejto zostave, bez velkých hviezd.
- Rusko...B: Bobrovsky,Chudobin,Vasilevskyj...O: Belov,Orlov,Medvedev,Denisov by mali byt ich najlepší obrancovia...U: Ovečkin,Loktionov,Tichonov,Zaripov...takisto maju zmes starších a mladších hráčov ale dosť hráčov im ešte chýba
- Svajčiarsko...B: Berra,Genoni, a ešte jeden len si nespomeniem...O: majú v nej zopár nových obrancov ale aj tých co dlhodobo repzerentuju ako Janick Weber,Grossman...U: tiez tam maju zopár nových hráčov ale aj stálice ako Plus,Bärtschi,Brunner..
Celkovo na týchto MS nebude hrať vela zvučných mien na súpiskách no o to to moze byt zaujmavejsie
Podľa mňa je to veľmi slubná zostava, aj keď sa to možno neprejaví už túto sezónu. Som veľmi rád, že Marinčin sa pravidelne dostáva dôveru, aj keď nazvať ho oporou v poste vyššie je prehnané. Tešm sa z Rewaya, Viedenského, Hrivika a Čerešnáka (velky talent) i Ďalogu. Tatar a Panik je už samozrejmosť. Panik striedal dobré momenty so slabšími, NHL karieru uplne istú ako Tatar ešte nemá.
Na výbere sa mi páči, že je tam predpoklad dobrého korčulovania, čo je na velkom lade extra dolezite. Laco musi byt velkou oporou ak chcem hrat QF.
Na výbere sa mi páči, že je tam predpoklad dobrého korčulovania, čo je na velkom lade extra dolezite. Laco musi byt velkou oporou ak chcem hrat QF.
-
audiotrack
VIP
http://sport.aktuality.sk/c/167278/prva ... oti-cesku/Predpokladná zostava Slovenska na úvodný zápas na proti Česku:
Laco - Sloboda, Ďaloga, Čerešňák, Marinčin, Valach, Švarný (Mihálik, Brejčák) - Šatan, Hrivík, Nagy - Miklík, Marcinko, Réway - Pánik, Mikúš, Tatar - Skokan, Viedenský, Tybor (Haščák, Šťastný)
možno by som prehodil druhý útok s tretím, ale inak si myslím že je to dobre poskladané
-
guess.whoo
Redeemer
ta tretia je ako lusk. ako checking line perfekt
-
audiotrack
VIP
o tom niet pochýb. Len dvoch hráčov z nhl poslať naháňať puk mi príde trošku divné keď ten puk môže naháňať aj hráč z košíc a slovana. Možno teda nie vymeniť celé útoky, ale minimálne tatara som čakal v druhom
Tá obrana vyzerá katastrofálne , 4.miesto v skupine a tým pádom postup medzi najlepších 8 mužstiev do štvrťfinále bude obrovský úspech. Nepamätám si kedy sme mali naposledy takú slabú obranu ...
Obrana je ak-tak neskúsená, rozhodne to nie sú netalentovaní hokejisti.
-
guess.whoo
Redeemer
Jedine podla mien mame "slabu" obranu. Co sme mali z obrany zlozenej z Charu, Sekeru, Meszarosa a spol. na olympiade? horsie to uz hadam nebude
Urcite sa tesim na ich vykony a dam krk na to, ze tam nechaju vsetko v subojoch
-
Waagbistritz69
King
aj ide niekto do toho policajného štátu na výjazd?