brat,kamarati s nim hadzali a vsetko vydrzalo.mozem pofotit a posudis.podla mna dobry mobil, ale na vydrz pod vodou asi skor nie.ked tak ssPolo-X napísal:http://mobilne-telefony.heureka.sk/sams ... e/#section
ma niekdo skusenosti s tymto mobilom?
ide mi hlavne o odolnost displaya, do vody ho ponarat nebudem ale nosim ho zo sebou na rozne outdorove akcie apotrebujem nieco co vydrzi, aj velmi silne prasne prostredie, ta voda je vyhodou...
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Zdar, tak chcel by som nejaky mobil 100€ - 150€ z bazosu ale aspon s ročnou zarukou.
Použitie: internet - FB a gmail, v praci občas hudba a v aute ako GPS. Hry nehravam.
Ide mi o to aby keď napr zapnem internet, FB a GPS aby nesekal a nereagoval po 2-3 sekundach....
Preferujem skor menšie uhlopriečky.
Zatial som našiel v tej cenovej HTC one S, Samsung S3 mini alebo aj Samsung core plus....
Rád si nehám poradiť
Použitie: internet - FB a gmail, v praci občas hudba a v aute ako GPS. Hry nehravam.
Ide mi o to aby keď napr zapnem internet, FB a GPS aby nesekal a nereagoval po 2-3 sekundach....
Preferujem skor menšie uhlopriečky.
Zatial som našiel v tej cenovej HTC one S, Samsung S3 mini alebo aj Samsung core plus....
Rád si nehám poradiť
Z tých troch mám skúsenosti iba s S3 Mini, ale nie v tom prípade radšej S2?
Každopádne, oblúkom by som sa im vyhol, a popozeral sa radšej napríklad po Moto G.
Každopádne, oblúkom by som sa im vyhol, a popozeral sa radšej napríklad po Moto G.
-
guess.whoo
Redeemer
tak tak za 150 moto g
skor preferuj mensie rozmery ako mensiu uhlopriecku
inac do 150€ asi fakt len ta moto g. myslim si ale, ze pri tej poziadavke fb + chrome + dajme tomu sygic, ti sem tam sekne aj ona 
Mne pri multitaskingu najviac protestuje Skype. Ten žerie neskutočne. Chrome samozrejme tiež, pokiaľ máš otvorených viacero tabov, a samotný Sygic by nejaký náročný byť nemal. Facebook vie byť tiež haj*el, ak máš naloadovaných 180 noviniek.
Ale pokiaľ to raz za čas nevypnes a iba "prihadzuješ do kotla", tak ti nebude ten multitasking stíhať aj najnovší high end.
Ale pokiaľ to raz za čas nevypnes a iba "prihadzuješ do kotla", tak ti nebude ten multitasking stíhať aj najnovší high end.
zdravim, hladam nieco okolo 200-250€, rozhodujem sa medzi l9 II a lumiou 925, nemam favorita co sa tyka systemu, co by bol podla vas lepsi vyber? pouzivat to chcem na internet fb a podobne, tiez mi dost zalezi na fotaku. pripadne nejaky iny model v tejto cene?
Rozmýšľal by som aj nad Huawei P7 alebo bazarovym One X.
L9 II foti tak priemerne, za dobrych svet. podmienok celkom super fotky, no a pri horsich to pojde dole. V tomto asi bude lepsia Lumia, skus popozerat nejake recenzie a porovnat foto. Iny model asi len bazarovy.
Lumia 925 je takmer o stovku drahsia ako L9 II.
Ak je ten fotak az tak dolezity tak si priplat,ak ti vystacia slusne fotky za denneho svetla,tak uplne bude stacit L9 II.
One X by som uz nekupoval,ma to stary chipset = slaba vydrz
Ak je ten fotak az tak dolezity tak si priplat,ak ti vystacia slusne fotky za denneho svetla,tak uplne bude stacit L9 II.
One X by som uz nekupoval,ma to stary chipset = slaba vydrz
a co g2 mini? oplati sa priplatit oproti l9 II?
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som si priplatil..uz iba kvoli vyzoru. L9 II sa mi vizualne velmi nepaci ani co sa tyka spracovania, ktore posobi extremne lacno
Myslíte si, že toto by bola dobrá kúpa?
LG G2 32GB black - 428€
Výhody: 32GB verzia, oficiálna SK distribúcia, kamenný obchod
http://www.datart.sk/Smartphone-LG-G2-3 ... paign=feed
16GB oficiálnu slovenskú distribúciu v eshope som našiel za 350€, v kamennom obchode za 400€. Mal som doteraz 16GB mobil bez SD karty a nejak som to prežil, ale keď budem mať výkonnejší mobil, asi by som mal radšej väčšiu kapacitu - určite novší Android bude zaberať viac miesta ako 4.1.1 na starom mobile - a určite si do výkonnejšieho mobilu naťahám viac vecí. Do EU a PL distribúcie ma to nejak extra neláka, radšej by som mal SK distribúciu a kamenný obchod - už len kvôli riešeniu reklamácie.. Vaše názory?
Btw.. dnes servis potvrdil, že diagnostika preukázala tretíkrát tú istú reklamovanú chybu môjho mobilu, takže už len čakám, kým sa táto správa dostane do Datartu - majú na to čas už iba do 15.5. - snáď nebudú robiť problém pri odstúpení od kúpnej zmluvy.
LG G2 32GB black - 428€
Výhody: 32GB verzia, oficiálna SK distribúcia, kamenný obchod
http://www.datart.sk/Smartphone-LG-G2-3 ... paign=feed
16GB oficiálnu slovenskú distribúciu v eshope som našiel za 350€, v kamennom obchode za 400€. Mal som doteraz 16GB mobil bez SD karty a nejak som to prežil, ale keď budem mať výkonnejší mobil, asi by som mal radšej väčšiu kapacitu - určite novší Android bude zaberať viac miesta ako 4.1.1 na starom mobile - a určite si do výkonnejšieho mobilu naťahám viac vecí. Do EU a PL distribúcie ma to nejak extra neláka, radšej by som mal SK distribúciu a kamenný obchod - už len kvôli riešeniu reklamácie.. Vaše názory?
Btw.. dnes servis potvrdil, že diagnostika preukázala tretíkrát tú istú reklamovanú chybu môjho mobilu, takže už len čakám, kým sa táto správa dostane do Datartu - majú na to čas už iba do 15.5. - snáď nebudú robiť problém pri odstúpení od kúpnej zmluvy.
-
Arkaz
Addict
Fuha no 78€ za dalsich 16gb je celkom dost no pamatam ze ked som ja kupoval 16ku tak 32ka bola en v rakusku za 550 lol.ak ti nudu vracat peniaze tak by som to vzal. Inak vcera som takmer vymenil moj g2 za note 3
. Ale mal tuknute telo a pri reklamacii by to isto bolo mechanicke poskodenie hm...
Za starý HTC ONE S by som mal dostať 279€, čiže na tú 32GB verziu by mi stačilo doplatiť 149€.. 
Dizajn je subjektivna vec...spracovanie je sice komplet plastove a neposobi vobec odolne,ale aspon nevrzga...Podla mna tych 100€ za to nestoji...guess.whoo napísal:ja by som si priplatil..uz iba kvoli vyzoru. L9 II sa mi vizualne velmi nepaci ani co sa tyka spracovania, ktore posobi extremne lacno
Tiez by som vzal tu 32gb G2 nemas nad cim vahat, v akej farbe beries?
Jedine ak kvoli baterii, displej ma len qHD oproti HD a ostatne parametre porovnatelne.J.an napísal:a co g2 mini? oplati sa priplatit oproti l9 II?
CheZteR.. toto je čierna verzia, majú ju na externom sklade. Bielu farbu majú za 439€ a je momentálne nedostupná.. resp. na opýtanie:
http://www.datart.sk/Smartphone-LG-G2-3 ... white.html
Som skôr naklonený za praktickejšiu čiernu verziu.
http://www.datart.sk/Smartphone-LG-G2-3 ... white.html
Som skôr naklonený za praktickejšiu čiernu verziu.
cierna je imho krajsia