Ako to mám brať ?
Ako to mám brať ?
Mám kamarátku ktorá sa mi páči.... chcel by som niečo viac ako len kamarátku. Poznáme sa zo školy zvykneme pokecať skoro každý deň. Keď sa rozprávame tak je všetk fajn zabavíme sa atd. ráno ked sa stretneme sa pekne pozdravíme obíjmneme. Len neviem prečo ale hoc kedy ju stretnem alebo ona mna ako odcházda zo školy ani sa nepozdraví ani nič proste len vedla mna prejde neviem čo tým sleduje
Re: Ako to mám brať ?
No je to asi tým ze mala blbý den alebo má krámy..len snou pekne kecaj, skus jej dat pusu teda pokial ju chces mat ako frajerku.
To vie len ona sama, my na to nijako neprídeme, môžme tu len riešiť naše dohady. Jediné logické vysvetlenie mi príde, že možno chce ostať len tou kamarátkou. Ale to nezistíš kým nespravíš prvý krok.
//ešte by si mohol napísať vek vás oboch.
//ešte by si mohol napísať vek vás oboch.
inak, s kamoskami, ktorymi sa objimame (my muzi), nikdy nic nie je.. ani vztah, ani sex
snad toto pravidlo porusis..
Hanbí sa za priateľstvo s tebou?
Resp. chce vaše priateľstvo skrývať pred špolužiakmi (keď ťa ignoruje pred školou).
Alebo má čudnú povahu. Inak si to neviem veľmi vysvetliť.
Mne by teda dosť vadilo, keby sa s niekým priatelím a on by ma vonku ignoroval. Teda, pozdravil si ju vlastne prvý a ona neodzdravila? Či si čakal, že to urobí prvá. Lebo aj to je možnosť, či len čaká, že ty ju prvý pozdravíš, alebo či ťa neodzdraví a len ignoruje vonku.
Ešte je síce možné, že sa tou ignoráciou hrá na nedostupnú, aby ťa viac zaujala; ale to si moc nemyslím.
Alebo má čudnú povahu. Inak si to neviem veľmi vysvetliť.
Mne by teda dosť vadilo, keby sa s niekým priatelím a on by ma vonku ignoroval. Teda, pozdravil si ju vlastne prvý a ona neodzdravila? Či si čakal, že to urobí prvá. Lebo aj to je možnosť, či len čaká, že ty ju prvý pozdravíš, alebo či ťa neodzdraví a len ignoruje vonku.
Ešte je síce možné, že sa tou ignoráciou hrá na nedostupnú, aby ťa viac zaujala; ale to si moc nemyslím.
Staré časy keď som vedel takmer presne odhadnúť správanie ľudí sú už preč. Ľuďom šibe
Čiže sa vykašli na celé woodoo taktiky čítania jej myšlienok a otvorene sa s ňou porozprávaj. Ako vždy vravím, odpoveď bude jasná už teraz, lenže otázku ešte nikto nepoložil.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
možno šedý zákal, ale najpravdepodobnejšie je to hanbenie čo písala zuzanuska alebo tie krámy čo napísal Blastbit. Teda ak už má taký vek na krámy, lebo mi to príde ako ďalšia téma 13 ročných spolužiakov čo sa chcú frajerovať a chodiť spolu na zmrzku
Chodiť na zmrzku? Neviem či to tak je len u nás, ale kindermafia dnes vykonáva istú činnosť častejšie jak zajace. Netreba to podceňovať... 
Jedenie mrkvy to asi nebude, čo?