Zdravím Vás!
Začala mi blbnúť klávesnica Roccat Isku. Problém spočíva v tom, že niektoré klávesy mi po stlačení píšu dvojhlásky, napr. klávesa 2 na numerickej klávesnici mi za dvojku napíše aj písmeno š čiže napíše mi to v tvare 2š a napr. šípka doprava mi nefunguje ako šípka ale píše mi znak g. Preinštalovať windows mi nepomohlo. Mám najnovší driver. Mám W8.1, aktualizovaný Eset. Aj som si klávesnicu nastavil na továrenské nastavenia. Niekedy mi klávesnica funguje normálne ale po nejakom čase opäť začne blbnúť. Počas písania tohoto článku mi zblbla dva krát. Asi pred mesiacom mi syn vylial na ňu trochu malinovky, ale hneď som vypol PC a nechal klávesnicu vysušiť. Keď som si pripojil inú klávesnicu tak fungovala normálne a naopak moja klávesnica tiež blba na druhom PC.....
ďakujem.
Problém s klávesnicou Roccat Isku
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s klávesnicou Roccat Isku
to robilo aj mne po obliati jablkovym dzusom.... mozes kupit novu:) lebo to nijako nevycistis
Tak som sa rozhodol, že už nemám čo stratiť a klávesnicu som rozobral a aj keď som nevidel stopy po obliatí celú som ju z vnútra vyčistil liehom. Už druhý deň mi funguje bez problémov, uvidím či sa to vyriešilo na stálo.....
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ono na to je ešte lepšie použiť kontakt sprej, ale tak liehom by malo stačiť tiež, V podstate sa to ale nepolatí robiť na lacných klávesniciach, ale keďže toto je už lepší kúsok, dá sa s tým hodinku pohrať. Tam b podstate treba vybrať tú dvojfóliu a tú očistiť a poprípade tie gumičky ak tam sú.