to je pravda ale už je to 16 bodov a je 4 štvrtina takže asi mu to padne. Je mi ho ľúto. 1800€ je celkom pekná čiastka.
Ja by som nikdy nepodal takú sumu na 4 zápasy z takýmto kurzom. Ja by som dal jeden z kurzom 2 buď alebo.
ved este hraju, ale 19 bodov v poslednej stvrtine je rozhodujuce..nechcel by som. Moja najvacsia strata bola 300e na tikete a to som uz mal den z toho mindrak
aj tak nechapem ako to mohol dat na tiket...1:1 na zapasy, oba sice boli v domacom prostredi jednoznacne, ale v semifinale sa neda takto podavat...musel byt nejaky blbko
tolko penazi by som dal jedine na Nymburk
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2014, 19:35)
vladenko - vyhra bola 640e
Ked je blby, tak mu treba. Kto to kedy videl, davat tolko zapasov na tiket. Este k tomu take nehodnotne.. Mohol si radsej narobit lietadielka z 20 a 50-euroviek a hrat sa na vojnu
Mám pocit že keď netipujem tak Fortuna telefonuje týmom aby hrali tak aby som nevyhral.
Niekedy mám takú smolu že keď natipujem na 3 zápasy tak mi ujdu 4.
Neregistroval sa teraz niekto v Tipsporte? Chcel som vyuzit tu akciu na vratenie 20eur za neuspesnu LIVE stavku kazdy den, ale od stredy mi neprisiel potvrdzovacia mail ani SMS. Je to bezne tak dlho u nich cakat?
//tak nakoniec to skoncilo v spame