Letna zmes do ostrekovacov
Re: Letna zmes do ostrekovacov
To moja zimná zmes do -40°C vonia ako zmes domácej pálenky a Pražskej Vodky
Ale zase nezamrzne ani na Sibíri. (metafora) Jeden motorček som už menil čo mi zamrzla zmes do -20.
potom vela zabavy pri zalestovani vyzratych stôp z kapoty okolo ostrekovacaJaccobinho napísal:Nie nie, tá z Lidla je v pohode, zelená jablčkováSíce rozpúšťa trošku slabšie, ale zato nebojím sa jej nastriekať 2x toľko, lebo oproti vodám z pupmy je 5x lacnejšia, čiže stále som v pluse
Ja tiez nemenim len dolievam podla obdobia. Inak ta v Lidli je vyborna, kupujem ju uz dlho. A ta cena je super 
to som tu jediny co musi stravit pol dna lestenia kapoty po zaschnuti lidlackej vody do ostrekov ? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
asi hej, my ostatní máme ročník 2000 a staršie a je nám to úplne u prdeli 
Aj keby som používal vodu z Lidla, tak by som nečistil, bo mne to strieka na sklo a nie na kapotu.. možno pár kvapiek skončí na streche, ale prúd vzduchu ich po navoskovanej streche rýchlo dá dole. 
Inak tie W5 výrobky.. no neviem. Kúpil som sprej na pneumatiky, po hodine od nastriekania nevidno, že boli nastriekané. Používam ho teda hlavne na gumené rohože, aspoň tie vyzerajú po nastriekaní dobre aj niekoľko dní. A pena na čistenie poťahov, tiež nič-moc. Ale na vode do ostrekovačov veľmi nemajú čo pokaziť, stačí, že dajú obyčajnú vodu.

Inak tie W5 výrobky.. no neviem. Kúpil som sprej na pneumatiky, po hodine od nastriekania nevidno, že boli nastriekané. Používam ho teda hlavne na gumené rohože, aspoň tie vyzerajú po nastriekaní dobre aj niekoľko dní. A pena na čistenie poťahov, tiež nič-moc. Ale na vode do ostrekovačov veľmi nemajú čo pokaziť, stačí, že dajú obyčajnú vodu.
-
audiotrack
VIP
ale tá voda nie je W5 ale nejaká power shine
ja mam tiez stare haraburdy ale ajtak si potrpímaudiotrack napísal:asi hej, my ostatní máme ročník 2000 a staršie a je nám to úplne u prdeli
mne strieka na kapotu ostrek svetiel ale aj z trysiek mi pri vyssej rychlosti trosku vyjde vody z ostrekovaca na kapote a urobi to taku ciaru, ta ked zaschne a je zly pripravok tak amen to dat dokpy.brm napísal:Aj keby som používal vodu z Lidla, tak by som nečistil, bo mne to strieka na sklo a nie na kapotu.. možno pár kvapiek skončí na streche, ale prúd vzduchu ich po navoskovanej streche rýchlo dá dole.
W5 mam skusenost s cisticom interieru a diskov.
Interier svietil tak ze sa nedalo jazdit a na diskoch mam stale flaky vyzratej farby
Na leto pouzivam tuto zmes do ostrekovacov:
http://www.zlacnene.sk/detail/letna-zme ... -l-701633/
Kedze mam na okne aplikovanie tekute stierace tak to trocha lepsie ide vsetko dole, no ked mi tam zaschnu musky, tak ani zmes nepomoze. Aj tak sa vzdy radsej zastavim na pumpe a umyjem si okno rucne.
http://www.zlacnene.sk/detail/letna-zme ... -l-701633/
Kedze mam na okne aplikovanie tekute stierace tak to trocha lepsie ide vsetko dole, no ked mi tam zaschnu musky, tak ani zmes nepomoze. Aj tak sa vzdy radsej zastavim na pumpe a umyjem si okno rucne.
Ja som kupil na nejakom zlavovom portali toto http://www.autosvet.sk/products/doc-vis ... -skla.html . Zabudli mi to poslat, tak mi ako ospravedlnenie poslali dve balenia
nejak extra casto ostrekovace nepouzivam, takze druha sezona a este som neminul ani prvy balik. Co sa tyka ucinnosti a vone - za tu cenu je to v pohode (samozrejme vsetko zavisi od riedenia) 
-
audiotrack
VIP
ja som si včera kúpil dve tie 5 litrové z lidlu. Sú až do 2016 takže ak neminiem toto leto, mám aj na budúce. Za 2€ 10 litrov imho dobra kúpa. Vôňa celkom v pohode. Od rovnakej značky mám tiež z lidla aj zimnú a s tou som bol spokojný
kua dobre navoskujem kapotu a dam tej lidlackej sancu dobra cena 
Ja som to nestihol v tom LIDL, dnes uz nemali u nas 
Ja tiež sa až dnes dostal do Lidla a po nejakej zmesi do ostrekovačov ani chýru, ani slychu.. skúsim cez predĺžený víkend obehať ostatné Lidle na okolí..

-
tacosi
Moderátor
Ked si nakoniec spocitas spotrebovane palivo za honbou za lidlpokladom,tak sa to uz az tak neoplati 
No keby som šiel len kvôli ním, tak hej.. ale zase až taký blázon nie som, neboj! 
-
Makovnik
Medium Professional
V lidli (aj inde, len za viac) maju koncentrovany cistic na okna; nadobka 250ml a riedi sa 1:100, takze mate 25L zbrndy na okna. Stoji to tusim 1.49, takze je to najlacnejsie riesenie cistenia okna.
Nevidim zmysel v kupovani letnej vody do ostrekov; pripadne este ta lacna z lidla, ale tie drahe s cenou okolo 1E/liter.... to radsej si kupit znackove krabicove vino a opit sa na zdravie auta.
Nevidim zmysel v kupovani letnej vody do ostrekov; pripadne este ta lacna z lidla, ale tie drahe s cenou okolo 1E/liter.... to radsej si kupit znackove krabicove vino a opit sa na zdravie auta.
-
audiotrack
VIP
ak niekto nestihol vodu v lidli, teraz až do 18.5. majú v hypernove v akcii 5 litrov za 1.19€ čo je tiež fajn cena
Priatelia mam k dispozicii velke mnozstvo izopropilu a zaujimalo by ma, ci by to bolo mozne pouzit ako vodu do ostrekovacov. Samozrejme nie cisty ale zmiesany s vodou. Nemoze to rozozrat tesnenia na aute? Dik
Ja som pocul, ze to ma negativny vplyv na lak, atkze by som to neriskoval. Pri dnesnych cenach zmesi do ostrekovacov to asi ani nema cenu riesit.