Dead Space 3
Re: Dead Space 3
Nahraj komplet cely obrazok aby bolo vidiet aj hru na tvojom Origin ucte.
Markoff dik
to ma nenapadlo a pomohlo mi to vyriesit problem takze treba urobit toto
Štart> Ovládací panel> Systém a údržba> Systém> [Ľavý panel] Správca zariadení> Zariadenie štandardu HID HID [] a zakázať HID kompatibilné herné zariadenie
potom to uz ide ak to niekomu pomoze budem rad
Štart> Ovládací panel> Systém a údržba> Systém> [Ľavý panel] Správca zariadení> Zariadenie štandardu HID HID [] a zakázať HID kompatibilné herné zariadenie
potom to uz ide ak to niekomu pomoze budem rad
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Čaute,
chcel by som sa opýtať, hru som ešte dávnejšie dostal od kamoša, ktorý si ju kúpil na Humble Bundle.. aktivoval som si ju a asi za týždeň mi zmizla z knižnice..
Teraz som na ňu dostal hroznú chuť, tak by som si ju rád zahral, ale najprv by som sa chcel opýtať, pred tým ako ju asi znova kúpim, že:
Keď mi ten kamoš vtedy posielal key na tú hru cez steam a tam už nieje historia chatu (nezapísal som si ho), tak je nejaký spôsob, ako dokázať, že som tú hru naozaj mal na Origine? Keby napíšem na EA support, vedeli by mi pomôcť? Lebo mám na Origine ešte hry z tej bundle akcie, ako napríklad MOH 2010, Crysis 2 Maximum Edition atď..
Dalo by sa s tým podla vás niečo robiť, alebo musím opäť kúpiť hru?
chcel by som sa opýtať, hru som ešte dávnejšie dostal od kamoša, ktorý si ju kúpil na Humble Bundle.. aktivoval som si ju a asi za týždeň mi zmizla z knižnice..
Teraz som na ňu dostal hroznú chuť, tak by som si ju rád zahral, ale najprv by som sa chcel opýtať, pred tým ako ju asi znova kúpim, že:
Keď mi ten kamoš vtedy posielal key na tú hru cez steam a tam už nieje historia chatu (nezapísal som si ho), tak je nejaký spôsob, ako dokázať, že som tú hru naozaj mal na Origine? Keby napíšem na EA support, vedeli by mi pomôcť? Lebo mám na Origine ešte hry z tej bundle akcie, ako napríklad MOH 2010, Crysis 2 Maximum Edition atď..
Dalo by sa s tým podla vás niečo robiť, alebo musím opäť kúpiť hru?
Urcite ti zmizla ? Neklikol si na to nejakom omylom aby bola skryta ? Skus dat Zobrazit: skryte hry
-
LatteMacchiatoo
Light Star
To som už skúšal.. neskrývam si nič z knižnice, ani demá
ale zmizla mi naozaj, tak isto aj The Sims 3 ale tá hra ma nezaujíma takže to neriešim, iba to DS3..
Dúfam že je nejaký spôsob, ako to vrátiť...
ale zmizla mi naozaj, tak isto aj The Sims 3 ale tá hra ma nezaujíma takže to neriešim, iba to DS3..
Dúfam že je nejaký spôsob, ako to vrátiť...
-
lekoklatik
VIP
A na mail ti nechodi nejake potvrdenie o aktivacii hry?
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Nie nič také, pozeral som to aj na EA stránke že dataili nákupu ale tam som mal len BF4 beta, lebo som si nekupoval hry cez Origin store..
budes musiet kontaktovat EA, trochu som googlil a vyhodilo mi ze niesi sam co ma s tym problem, zvlast BF3 je pri kazdom tomto probleme spomenutyLatteMacchiatoo napísal:Nie nič také, pozeral som to aj na EA stránke že dataili nákupu ale tam som mal len BF4 beta, lebo som si nekupoval hry cez Origin store..
-
LatteMacchiatoo
Light Star
A myslíš, že ak nemám ani key ani nič, tak mi budú vedieť pomôcť? Oni by ale mali vidieť že som tú hru už mal aktivovanú alebo ani nie?
A odporúčaš ísť na Czech support alebo mám ísť na live chat?
A odporúčaš ísť na Czech support alebo mám ísť na live chat?
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Tak napísal som im a oni mi povedali, že vraj tie hry boli zabanované.. Povedali mi, že mám napísať na [email protected] tak som tam napísal a dúfam, že mi pomôžu..
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2014, 18:44)
Do teraz mi odtiaľ ani neodpísali, asi čakám zbytočne že?
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2014, 18:44)
Do teraz mi odtiaľ ani neodpísali, asi čakám zbytočne že?
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Mam otazku da sa po dohrati dead spacu hrat od znova s nazbieranymi vecami?ako to bolo aj v predoslich castiach?
Jop, NG+.