Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Príspevok od používateľa Element »

Čo si myslíte o vzťahoch typu chlap 24 a baba 20, alebo chlap 22 a baba 18? Proste keď chlap už je taký "vyzretejší a znormalizovaný" a partnerka ešte relatívne v puberte. Majú tieto vzťahy pre nás mužov potenciál? Či sú odsúdené vopred na neúspech?

Pred dvomi rokmi som zažil presne tento model som mal 22 a mal som babu čo mala 18, boli sme spolu rok aj čosi bolo to super obdobie, ale bolo ešte vidno, že je taká nevyspelá. Myslím tak emočne, citovo. Tie mladšie baby často sú inteligentné, ale často ich city alebo aj správanie sú na úrovni pubertiačok kam sa vlastne radia. Potom roku to dopadlo tak, že prišla na výšku do BA cez leto sme bývali spolu a začala robiť v jednom štýlovom bare. Samozrejme ako dievča z dediny, ktorej zrazu zachutí veľkomesto a v tom bare mala veľa návrhov a raz pripitá niečo mala s jedným chalanom a potom sme sa museli rozísť.

Dlho asi rok a pol som bol sám a teraz niekedy v decembri som začal chodiť s jednou babou už som mal 24 ona 20. Prežili sme super 4 mesiace, stretávali sme sa spolu každý deň bol to super vzťah, ale opäť zas nebola moc emočne atď vyspelá a nevedela zvládať stres a tlak z roboty, školy atď a často aj to bol zdroj hádok. Aj keď sme mali super týždeň na konci týždňa keď sa riadne opila, paradoxne aj ona ma podviedla heh a opäť sme sa museli teraz koncom apríla rozísť.

- Keď to čítate možno si pomyslíte, že prečo som nejak neodpustil, ale ja to nedokážem proste od priateľky očakávam lojalitu, vernosť a že sa na ňu môžem spoľahnúť nie naopak.
- Trocha to vyznie čudne keď ma v posledných dvoch vzťahoch podvedie baba, ale nie som nejaký nesympatický alebo čo myslím, že skôr som mal smolu.

Celkovo som už z týchto mladých báb dosť sklamaný a v budúcnosti keď si budem hľadať partnerku tak max 1 rok+ mladšiu. Mám pocit, že ako rýchlo sa vedia tieto mladé zaľúbiť tak rýchlo vedia aj sklamať atď.

Aké máte chalani skúsenosti s babami, ktoré boli o pár rokov (3-5 rokov) mladšie? Mám len ja takú zlú skúsenosť, alebo drží niekomu vzťah s mladšou už dlho, alebo čo si o tom myslíte, má to význam chodiť s relatívne pubertiačkou ak ste už o pár rôčkov starší?
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Veď to je vyslovene individuálne a nedá sa to škatuľkovať podľa veku. Sú rôzne povahy. Nie každá baba má potrebu podvádzať, či už bude mať 15, 20 alebo 25.

Ak ti nevyhovujú mladšie, nájdi si vekovo rovnú, alebo staršiu :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tiež si myslím, že je to velmi individuálne. Je jedno kolko rokov má tá baba, či 15 alebo 25 rokov. 100%-tne sa nedá veriť nikomu ani tvojmu najlepšiemu kamošovi. Proste možeš si nájst babu ktorá bude od teba mladšia o 5 rokov, alebo rovesníčka alebo aj staršia, to je na tebe. Chyby robí každý, či už aj tá baba alebo aj ty. Dôvera sa ťažko získava a velmi lahko sa dokáže naštrbiť. Mal som spolužiačku ktorá ako 14 ročná si našla 18 ročného chalana a vydžalo im to 7 rokov spolu a aj to a rozišli kvôli tomu že nemali na seba čas.Ale vrátia sa k sebe lebo sa vedia doplnat,rešpektovat atd. A kto by to bol povedal ze 14 ročnej babe takto vydrží nejaký vztah. Takze vo vztahu riešte to, ako budete riešiť problemy,ako komunikovat spolu, ako sa budete tolerovať, atd dobre? :wink:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

uf, myslim ze mam pre teba zlu spravu, toto iste ti moze spravit aj 23-25 rocna zenska. to je proste individualne, aj ked od vztahu s 18rocnym dievcatom fakt netreba okrem zabavy cakat nic. ako sa tak zda, tak vseobecne ten prechod zo strednej skoly na vs zo vsetkym tym studentskym zivotom nezvladaju a toto sa stava pricasto. ale netreba sa divit, to ze nejaka stredoskolska laska vydrzi je skor zazrak.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Jednoducho povedané, nedá sa veriť žiadnej žene, či má 18 alebo 30 ;) Každá žena chce po nás dôveru, no sama ju nevie dať. Moje rybičky sú mi vernejšie ako ženy čo som za život spoznal.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lukas9206 napísal:Jednoducho povedané, nedá sa veriť žiadnej žene, či má 18 alebo 30 ;) Každá žena chce po nás dôveru, no sama ju nevie dať. Moje rybičky sú mi vernejšie ako ženy čo som za život spoznal.
Suhlas a asi vsetko co k tej otazke staci povedat. Umna je to moja verna gitara :smt035
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

A ved doveruj ale preveruj a sak nemajte vo vztahu ruzové okuliare a treba brat tu zenu/muža alebo aj kamošku/kamoša s rezervou. Zradit ťa moze aj ten najbližší, lebo ako ludia všetcia robíme chyby. Niekomu to príde skor na um ze urobil chybu a chce to napraviť a niekomu je to vážne jedno. Dokonalý neni nikto a fakt tam rozhodujú veci ako komunikácia,tolerancia,rešpekt, atd...jedine tak sa dá tá dovera získať u niekoho. Ked bude ktosi zatlkat,robit tajnosti,bude mať velké ego a nebude brať aj nazor iních ludí tak dovera tam nebude. Ako som hovoril v mojom prvom príspevku dôvera sa ťažko buduje a lahko stratí. Nuž čo a vo vztahu musia chcieť obidve strany a nie len jedna.
lukas9206
Addict
Addict

Samozrejme že nás môže zradiť aj ten najlepší priateľ. No myslím si že nebudem jediný chlap ktorý povie, že vo svojom živote ho zradilo viac dievčat vo vzťahu ako dobrý kamoš.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Nedá sa im veriť. Myslel som si, ze hej, ale nedá. Osobnú skúsenosť nemám, vždy sa to rozpadlo z iných dôvodov, ale poznám babu čo ma o 3 roky staršieho chalana a v živote by som nepovedal, že ho podvedie. Keby som mal milión, stavil by som si na to. Keď tu zrazu sa raz jedného pekného večera naša malá opila pod obraz boží, o pár minút neskôr sa vytratila so spolužiakom a zo záchodov sa začali ozývať podozrivé zvuky. Keď som ju viezol domov (niesom gentleman, poriešil som to tak, že spomínaný spolužiak mi dal prachy na benzín, pričom som bol po odvoze asi 5 litrov v pluse. :D ) vysvitlo, že si na nič z toho nepamätá a keď som jej to povedal, nechcela mi uveriť. Zhodli sme sa na tom, že jej priateľ to vedieť nemusí, čiže je stále v tom, že chodí s krásnou, inteligentnou babou, ktorá nepodvádza. Vlastne zastávam názor, že každá dosť atraktívna a dosť opitá baba svojho priateľa podvedie. Teda výnimku som ešte nestretol.
zuzanuska
Professional
Professional

Unkown, vidíš, aké je to easy. Netreba sa opiť :| Ale aj tak si nemyslím, že by alkohol natoľko menil povahu. Hoci táto téma ide trochu mimo mňa.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

"Ale aj tak si nemyslím, že by alkohol natoľko menil povahu." To sa mylis. Zalezi ale od mnozstva alkoholu. Vtedy je dievcatam jedno. Uz sa mi tiez stalo, ze na koncerte si stojim este celkom v pohode a idem viac dopredu, zastanem vedla dievciny a ta ako si ma vsimla hned nahodila rec, potom som si ju odchytil stranou,bozkavacky atd atd, az ruka v mojich nohaviciach ani neviem ako a po pridavani ohna pod kotol z oboch stran sa zrazu zastavila, odtrhla, ze ja mam vlastne frajera a sla prec celkovo z klubu :D
Takze sice si bola vedoma, no aj tak prva zacala chlapa zvadzat :) Takze alkohol je nevyspytatelny veru.
lukas9206
Addict
Addict

Jop, alkohol je svina. Ono to neni ľahšie, ale ono to ide úplne samo. Jeden by neveril ako sa človek zmení keď ma vypité. Či sa jednalo o dievčatá čo som nikdy nepoznal, ktoré som poznal či kamarátky ktoré dokonca boli vo vzťahu. Vždy to skončilo rovnako. Vtedy ako by sa doslova z nich stali zvieratka. A ako staré príslovie hovorí, darované sa neodmieta :lol:
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Ja mám 18 rokov, môj priateľ 22 a sme spolu zatiaľ 1 rok. Dovolím si povedať, že nám to dosť klape a vyzerá to na perspektívny vzťah, či nám to vydrží aj ďalej, to už je vo hviezdach..čiže z mojej strany si myslím, že takto vekové osoby vo vzťahu môžu existovať úplne v pohode..vek nie je až taký dôležitý faktor vo vzťahu, je dôležitý ak je tam pomerne veľký rozdiel, ale takto ani nie. Dôležitejšie veci sú iné..
Ako už spomenuli ostatní predo mnou, je to individuálne. Každý človek je iný, každý sa niečím líši..každý má iné priority, každý rozmýšľa inak, niekto je vyspelejší viac niekto menej a pod.
Zaujímavé je, že obidve ťa podviedli a ešte obidve keď boli pod vplyvom alkoholu. Neviem, či si urobil niekomu niečo podobné = zákon príťažlivosti alebo máš jednoducho smolu. :D
Ale podviesť ťa môže aj 40 ročná žena emočne vyspelá s bohatými skúsenosťami..tu sa naozaj nedá tvrdiť, že vzťahy s mladšími ženami nefungujú..
A Unknown: tak to naozaj nerozumiem tej babe, ako sa ešte tomu frajerovi môže pozrieť do očí.. :D
lukas9206
Addict
Addict

letri napísal: Dôležitejšie veci sú iné..
Aké?
letri
Light Expert
Light Expert

Láska, vzájomná komunikácia, vernosť, dôvera, mať niečo spoločné, vedieť sa dohodnúť = robiť kompromisy, chápať jeden druhého atď atď..
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

alkohol je kur*a :D
lukas9206
Addict
Addict

Takže ty si nikdy nepodviedla, neoklamala, nepodjebala kamaráta?
A zase tie kompromisy. Prečo by mal byť vzťah o kompromisoch? Prečo by som sa mal vzdať napr. vozenia na motorke ktoré ma neskutočné napĺňa, len kvôli tomu že ona chce ísť práve v ten čas nakupovať alebo neviem čo?
zuzanuska
Professional
Professional

Luky, robiť kompromis predsa nie je o vzdávaní sa motorky. Aj vo vzťahu by mali mať partneri aj každý sám čas pre seba, a potom čas spolu. Kompromis je napr. ty si zajazdíš nejaké 2 hodiny, ona zatiaľ pôjde nakupovať s kamarátkami a večer si dáte
spolu večeru/pizzu...

Alebo ty si dáš ten deň na vybláznenie na motorke a stretnutí sa s chalanmi, ona strávi deň po svojom a ďalší deň strávite spoločne. Len treba vedieť komunikovať.

Alebo ju na tej motorke odvezieš do obchodu a cestou späť ju odtiaľ vyzdvihneš. Toľko možností, čo sa ponúka.
letri
Light Expert
Light Expert

Presne tak ako povedala zuzanuska... ty zveličuješ, a preháňaš ;)..
a písala som dôležité faktory vo vzťahu muža a ženy a nie kamaráta :)
lukas9206
Addict
Addict

Ale ona chce ísť nakupovať so mnou. Tak čo teraz? Niekto musí zrobiť kompromis, buď sa ja vzdám motorky alebo ona nakupovania. A to sa vo vzťahu stáva častejšie a častejšie. Končí to len tromi spôsobmi: 1. Muž je pod papučou, no vo vzťahu ostane lebo vie že si inú nenájde.
2. Muž sa uvedomí a nechá ju, lebo mu kazí všetke radosti ktoré pred vzťahom mal.
3. Alebo ho nechá dievča, lebo si na ňu nenašiel čas.

//autoeditácia príspevku (07 Máj 2014, 15:19)
letri napísal: a písala som dôležité faktory vo vzťahu muža a ženy a nie kamaráta :)
A čo ti bude brániť v tom zradiť muža vo vzťahu, keď si schopná zradiť kamaráta/kamarátku?
Napísať odpoveď