Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Príspevok od používateľa audiotrack »

lukas9206 napísal:Ale ona chce ísť nakupovať so mnou. Tak čo teraz? Niekto musí zrobiť kompromis, buď sa ja vzdám motorky alebo ona nakupovania. A to sa vo vzťahu stáva častejšie a častejšie. Končí to len tromi spôsobmi: 1. Muž je pod papučou, no vo vzťahu ostane lebo vie že si inú nenájde.
2. Muž sa uvedomí a nechá ju, lebo mu kazí všetke radosti ktoré pred vzťahom mal.
3. Alebo ho nechá dievča, lebo si na ňu nenašiel čas.
jeden deň spravíš kompromis ty, že nepôjdeš na motorku ale s ňou nakupovať, a druhýkrát jej to povieš že minule si ustúpil ty, tak teraz nech ustúpi ona a ideš na motorku. Takto to funguje v reálnom živote. Tie tri pravidlá sú typické pre teba, terepina a ostatných ktorí typicky nadávajú na ženy a vzťahy (lebo žiadne nemajú?)

ak máš svoju ženu rád, tak ti robí radosť robiť jej radosť. Ak máš radšej svoju motorku ako ju a nie si schopný spraviť ústupok ani raz za čas, tak asi niečo nie je v poriadku.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Kvôli jednému ústupku predsa nie je človek pod papučou. Keby napr. jeden má rád hory a druhý more, tak dovolenku môžu robiť na striedačku, raz pri mori, raz v horách. Raz ustúpi jeden, potom druhý.

Pokiaľ si na ňu nebude nachádzať čas pravidelne, tak o čom je potom vzťah, resp. dá sa hovoriť v takom prípade o vzťahu?
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Pletieš jedno cez druhé.. kamaráti nie sú ako kamaráti a zase muž, s ktorým máš nejaký ten vzťah, to je zase iné...
A kde som vôbec napísala, že by som dokázala zradiť kamaráta/kamarátku?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Audio: Ale toto neni iba o jednej motorke. Ale o veľa iných vecí. Neraz som jej aj povedal, že dnes vážne nechcem, nech zrobí ona kompromis. A neraz som jej to ani nepovedal keď mi zavolala a povedala že či ideme na kávu/večeru/kino či hocičo iné, že už niečo mám z kamošmi, ale povedal som dobre, môžeme ísť. No keď sa to opakovalo denne, tak má to už vážne nebavilo. A neskôr mi už začala vytýkať, že uprednostňujem kamošov namiesto jej. A pri tom som jej pekne povedal že už niečo mám.

//autoeditácia príspevku (07 Máj 2014, 15:41)
letri napísal:Pletieš jedno cez druhé.. kamaráti nie sú ako kamaráti a zase muž, s ktorým máš nejaký ten vzťah, to je zase iné...
A kde som vôbec napísala, že by som dokázala zradiť kamaráta/kamarátku?
Ja som nenarážal iba čisto na kamarátov, bolo to myslené aj na vzťahy. A v čom je to iné? Máš dlhoročnú priateľku a z nejakého dôvodu ju oklameš. Tak v čom je to iné ako vzťah?
Neodpovedala si. A kto mlčí ten svedčí :lol:
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Hmm, tak asi ona nebola ochotná robiť kompromisy. Alebo bola tak pobláznená do teba, až sa stala na tebe závislá a nevedela tráviť čas aj bez teba. Možno by ťa časom začala obmedzovať a nedala ti dýchať :| Alebo to chcelo len dlhší rozhovor, nech vidí, ako to ty celé vnímaš :)
lukas9206
Addict
Addict

Už vidím ten rozhovor. Skončilo by to tak že ju už nemám rád, urazila by sa a odišla :D
letri
Light Expert
Light Expert

Napísal si kamaráta, to som nevedela, že pod tým pojmom si mám predstaviť aj vzťah, pretože pre mňa kamarátstvo a vzťah sú dve odlišné veci, neviem ako u teba..
Prečo by som mala oklamať dlhoročnú priateľku? A keď ju dajme tomu aj oklamem z toho nejakého dôvodu, tak záleží po 1. aký bol na to dôvod, a po 2. záleží od situácií..
Oklamem kamaráta, ktorý je kamarát len pre svoj vlastný prospech, ktorý sa ozve len keď on má potrebu, alebo niečo potrebuje, ale zase záleží v čom a v akej situácií, prečo a pod...priateľa/frajera by som neoklamala, keďže je vo vzťahu tá úprimnosť, dôvera a pod..
Vôbec nerozumiem prečo porovnávaš neporovnateľné..ty sa ku všetkým ľuďom správaš rovnako?
lukas9206
Addict
Addict

Neviem aký dôvod, u vás je dôvod na koniec kamarátstva/vzťahu aj úplne banálna vec. A keď dokážeš oklamať kamarátku, je jedno kvôli čomu. Tak je vysoko pravdepodobne že do to dokážeš urobiť aj vo vzťahu. Tak prečo ho vôbec začínať?
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Čo si myslíte o vzťahoch typu chlap 24 a baba 20, alebo chlap 22 a baba 18? Proste keď chlap už je taký "vyzretejší a znormalizovaný" a partnerka ešte relatívne v puberte. Majú tieto vzťahy pre nás mužov potenciál? Či sú odsúdené vopred na neúspech?
Vieš koľko vzťahov poznám kde je vekový rozdiel aj 15 rokov. Strašne veľa.
Nevidím problém v tom že je chlap starší o 3-4 roky. Ja vidím problém v tom že tá baba má len 18.
Ak mi nerozumieš myslím to tak že ak má napríklad chlap 30 a žena 26 je tam 4 ročný rozdiel ale 26 ročná žena je rozumovo niekde inde ako 18 ročná. Takže 4 ročný rozdiel nieje problém. Problém je samotný vek či sa jedná o muža alebo ženu.
letri
Light Expert
Light Expert

Neviem aký dôvod, u vás je dôvod na koniec kamarátstva/vzťahu aj úplne banálna vec.
hádžeš všetky ženy do jedného vreca?
A keď dokážeš oklamať kamarátku, je jedno kvôli čomu. Tak je vysoko pravdepodobne že do to dokážeš urobiť aj vo vzťahu.
Aha takže keď raz niekoho oklamem, tak je pravdepodobné, že oklamem každého?

Stále si neodpovedal. Ty sa ku všetkým ľuďom správaš rovnako?

už sme OT.
lukas9206
Addict
Addict

Ja som sa pýtal prvý a neodpovedala si mi.
Nie každého, iba svojich partnerov. Ty chceš od partnera aby neklamal, nepodjebával. No sama to nedokážeš dať, keďže klameš svoje kamarátky, a možno budeš klamať aj partnera.
letri
Light Expert
Light Expert

Hlúposť, hlúposť a ešte raz hlúposť. :) Pretože, keby bola pravda to čo ty tvrdíš, tak teraz by som nemala ročný úprimný vzťah. A ešte povedz, že možno nie je taký úprimný ako si myslím, a to bude hlúposť na n-tú.
lukas9206
Addict
Addict

Takže hovoríš že s ním budeš do konca života? To že s ním máš ročný vzťah nič neznamená. Príde slabšia chvíľka a "úprimne sa zaľúbiš" do iného ;)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Kvalitné mizogýnske názory. :D Ale tak pokiaľ sú ruky zdravé .. :)
lukas9206
Addict
Addict

:lol: Toho kto je v úspešnom vzťahu nepresvedčíš o opaku. A zase ten kto bol niekoľko krát sklamaný, nebude presvedčený nejakými rozprávkami že vzťah je to najlepšie čo na svete existuje. :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tak je dôležité si aj povedať že keď ma omrzí, tak ju nechám a keď ja ju, tak nechá ona mňa. :D
A otvorene rozprávať aj o negatívach, nie len tie pozitíva.
Tiež svoju ženu seriem mojimi maniermi a ona mňa svojimi. :D Občas si prehodíme vetu v zmysle "nič nie je večné". :)
lukas9206
Addict
Addict

A o čom je potom vzťah keď žiješ s tým že raz ťa možno omrzí, alebo v horšom prípade omrzíš ty ju?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

No a tomuto omrzeniu zabranis jedine tak,že budes robiť kompromisi a komunikovať uplne o všetkom so svojou frajerkou. Ber to tak, že ona má chyby, ty máš chyby...sustredujte sa obaja na svoje kvality. Nedozente to do nejakých velkých hádok kedže sa to dá do 5-tich minut vyjasniť... Frajerka ti povie či by si snou šiel na nakupy, tým zrejme myslí aby si jej stými taškami pomohol. Na oplatku ona sa pojde stebou previest na motorke k nejakému jazeru a strávite tam pekné chvílky.= kompromis...ja tiez uz neviem ako ti to maju ludia vysvetliť...ak si nechceš poradit tak rovno povedz bude to tvoj názor tvoje rozhodnutie...snád nato počase prídeš aj sám.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

lukas9206 napísal:Jednoducho povedané, nedá sa veriť žiadnej žene, či má 18 alebo 30 ;) Každá žena chce po nás dôveru, no sama ju nevie dať. Moje rybičky sú mi vernejšie ako ženy čo som za život spoznal.
Najvýstižnejšie vysvetlené. A úplne s tebou súhlasím.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Nechápem čo tu riešite lukas9206 a letri, jeden deň sa budeš voziť na motorke a druhý pôjdete nakupovať a budete to striedať. Nechápem prečo ju napr. na tú motorku nezoberieš choď pomaly nech sa nebojí a nakoniec budeš mať ešte svoju frajerku tam kde ti je dobre..

K veci

Áno je to je to veľmi individuálne, ale podľa mňa je tam oveľa väčšia pravdepodobnosť, že ťa podvedie taká mladá baba, ale keď chce tak ťa podvedie aj tá staršia samozrejme. Ja som chcel len povedať, že do takej mladej v tom takom relatívne pubertálnom veku ja neviem aký interval 18-22??? By som už určite nešiel a presne ako niekto dobre spomenul, čo som od toho čakal, iba tak zábavu :) . Spätne sa na to pozerám ako na premárnený čas, ale tak pozitívum je nejaká tá skúsenosť samozrejme.

Inak niekto tu spomínal, že či to nieje karma vieš čo raz som jednu frajerku podviedol kedysi, možno aj je :) Ale zobral som si z toho poučenie a viem, že to už nikdy neurobím a ani naposledy aj keď príležitosti boli.

Inak keď sa na to tak ešte pozerám na tie dnešné mladé baby, ktoré zadané behajú po diskotékach, baroch hore dole pripité a ešte aj často odvážne oblečené sami sa ponúkajú :) Myslím, že do budúcnosti s týmto budem mať veľmi problém a veľmi ťažko sa mi bude dôverovať nejakej budúcej priateľke keď bude na nejakej párty pripitá bez mňa :sly:
Napísať odpoveď