Identifikacia webovej lokality
-
instrument
Novice
Identifikacia webovej lokality
Chcem sa opytat co znamena hlaska "Identifikacia webovej lokality" ktora sa mi zacala zobrazovat v stavovom riadku Internet Explorera na pravej strane spolu so symbolom zamknuteho zamku. Cely statovy riadok v prehliadaci je zeleny. Vo Firefoxe zase zobrazi vykricnik na lavej strane statoveho riadka pred www. Predtym sa mi to po nacitani tohto webu nezobrazovalo, bola tam iba zemegula bez zamku a stavovy riadok nebol zeleny ale normal biely.
Re: Identifikacia webovej lokality
Podozrivy web, neplatny SSL certifikat, nepodpisany SSL, chybny cas a datum v pocitaci.
-
instrument
Novice
Po rozkliknuti tej hlasky zo stavoveho riadka sa mi otvori okienko "Identifikovane USERTrust" a za tým "Tento pocitac sa bude pouzivat na nasledovne ucely: Zarucuje identitu vzdialeneho pocitaca" a "toto pripojenie na server je sifrovane" : Treba sa toho bat? Alebo ako sa toho zbavim tak aby stavovy riadok nebol zeleny ale biely ako predtym?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
SmartScreen filter a to iste aj v inych prehliadacoch ako je Chrome, FF a pod., teda kontrola SSL certfikatov: http://windows.microsoft.com/sk-sk/inte ... r#ie=ie-11