Zdravim, chcem poslat balik cez postu na dobierku. Podaci listok si teraz vyplnam doma a problem spociva v tom ze ja za ten balik nechcem ziadne peniaze tak co mam vyplnit do kolonky dobierka? Tu je vzor: //obrazky vkladaj do priloh
Ano viem, ale ja som s prijemcom dohodnuty na tom, ze on mi zato posle nieco ine. Tak ako mam poslat ten balik ked nie na dobierku? Velmi baliky neposielam tak sa do toho nevyznam.
Veď ak ste dohodnutí tak, že on ti za to pošle niečo iné, tak to pošli ako klasický balík, nie dobierku. Takže do tých políčok v časti Dobierka nevypĺňaj nič.
To sa tiež vypisuje Podací lístok. Ako som písal vyššie, vyplníš časti Odosielateľ a Adresát. S balíkom a Podacím lístok prídeš na poštu a to je všetko. Ešte si môžeš vybrať, či to chceš poslať 1. alebo 2. triedou. To sa nikde nepíše, to povieš pani za priehradkou.
a keď ti nič nepošle, akože pôjdeš na jeho adresu hľadať jeho rodičov a nažalovať ho alebo aké záruky ti jeho adresa poskytuje? A čo ak to nie je jeho adresa ale si to dal poslať kamarátovi?
cez bazoš a iné inzertné portály sa predáva iba osobne, alebo na dobierku. Inak je na 99% isté že ťa chce oklamať. Hlavne keď ti slúbi nejakú protihodnotu že ti pošle. Snívajte s nami
Uz som parkrat takto posielal a nikdy sa mi nestalo ze by ma dotycny oklamal. Ale samozrejme neposielam nic co ma velku hodnotu to by som uz riesil osobne. Typek nemaj ma za blazna pls