Baby v parku na korčuliach

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Unkown
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Baby v parku na korčuliach

Príspevok od používateľa Unkown »

Nuž, ale trolliť človeka, ktorý nevie zbaliť babu preto, že nevie zbaliť babu nieje veľmi budhistické. Dva roky dozadu som bol tiež ten typ, ktorý si nevie v bare zriešiť ani opitú rýchlovku. Niekto jednoducho inštinktívne vie ako na to a niekto si musí sebavedomie vybudovať, inak skončí doma s ponožkou. Keďže som mal možnosť vidieť to z obidvoch strán, fakt nemám potrebu si z neho kvôli tomu robiť prču. Ak ma nejaká pošle kaďe ľahšie teraz, tak mávnem rukou, veď okolo je ešte 20 iných. Lenže pred tým by som zdrhol, zavrel sa v izbe a tváril sa, že neexistujem. Skrátka a jednoducho, viem si dosť dobre predstaviť, že jeho by odmietnutie mohlo vzať omnoho viac, než niekoho, kto od začiatku vie ako sa má správať.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Unkown, tu ide o to, že on hľadá problém tam, kde žiadny nie je... Proste stretáva ju tam často, majú spoločnú záľubu, môže si to poriadne premyslieť.. Čo chce viac ? Keď vidíš ženu niekde inde, tak ideš "na slepo" tam stačí začať o korčuliach / športe a hneď je to debata na dlhé hodiny a zároveň aj prvé rande bez pozvania :D
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Ale veď jasné, tato to berieme my. Ale prečítaj si čo som písal o spolužiakovi. Nonstop bol pri mne a rozplýval sa nad tým, aká je inteligentná, čo má rada, koľko toho majú spoločného... Step by step som mu nadiktoval čo má povedať a dopadlo to ako to dopadlo. Že to nieje problém pre nás ešte neznamená, že to nieje problém pre neho.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Ja nevravím, že to nie je pre mňa problém... Len ísť s tým na fórum... :roll: ako čo čaká, že ju príde zbaliť niekto iný za neho prezlečený, alebo čo :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Unkown napísal:Ale veď jasné, tato to berieme my. Ale prečítaj si čo som písal o spolužiakovi. Nonstop bol pri mne a rozplýval sa nad tým, aká je inteligentná, čo má rada, koľko toho majú spoločného... Step by step som mu nadiktoval čo má povedať a dopadlo to ako to dopadlo. Že to nieje problém pre nás ešte neznamená, že to nieje problém pre neho.
Problem neproblem, inak to tak ci tak nejde. S trochou stastia jej to pride zlate ze sa nevie vykoktat.

To mas ako s chudnutim alebo naberanim kondicky. Proste musis sa zacat hybat, zo zaciatku to bude blbe, neubehnes viac nez par sto metrov trebars, ale neexistuje ziadna skratka k ubehnutiu 5 km.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

A skade si synak vlastne :D ked silno ces a si z BA tak tam pojdem s tebou dako to uhram a stratim sa :D ju stopnem ze nevladzem nech ide s tebou bo ja potrebujem dochodcovske tempo :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

starman987 napísal:Zdravím, chcem Vás všetkých poprosiť o nejaké rady akým spôsobom zbaliť babu na korčuliach.
Použi sieť. :D
Alastor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Alastor »

Ja osobne inú možnosť nevidím iba sa k nej bez hanby prihovoriť, či by jej nevadila tvoja spoločnosť.. že či by s tebou nehodila par slov že by si si rad s ňou pokecal.. len nebud vtieravý, ak nebude mať záujem :) Priznám sa že toto som ešte tak nikdy neskúšal ale iná možnosť nie je :) ...jedine že by spadla na zem a ty by si sa jej snažil pomôcť :D :D
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Kedze je zima a teraz sa chodi korculovat hlavne na lad ... mam jedneho kamarata, ktory ide na to celkom zaujimavo ... ked sa mi paci nejaka baba na klzisku, tak naschval do nej jemne narazi, ... alebo ju predbehne, vojde do cesty a spadne pri nej tak, ze chuda baba si mysli, ze ona mu sposobila ten pad :D ... a konverzacia je na svete
A stalo sa parkrat, ze si to baba vsimla, ze to bolo naschval ... ale malokedy sa mu stalo, ze by sa stretol s negativnou reakciou.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

dunno napísal:Kedze je zima a teraz sa chodi korculovat hlavne na lad ... mam jedneho kamarata, ktory ide na to celkom zaujimavo ... ked sa mi paci nejaka baba na klzisku, tak naschval do nej jemne narazi, ... alebo ju predbehne, vojde do cesty a spadne pri nej tak, ze chuda baba si mysli, ze ona mu sposobila ten pad :D ... a konverzacia je na svete
A stalo sa parkrat, ze si to baba vsimla, ze to bolo naschval ... ale malokedy sa mu stalo, ze by sa stretol s negativnou reakciou.
Také niečo si môžu dovoliť len príťažliví. Priemerne, či horšie vyzerajúci by boli vynadané do obťažujúcich úchylákov, a aby vypadli preč.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

buchni do nej ospravedlň sa že nevieš dobre jazdiť, potom sa otoč predňu vyprekladaj zatačku do zadu, a bude snad nad tebou premyslat :lol:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Neotravuj ju, ona sa chce len korčuľovať a nechce aby ju niekto zdržoval pri pálení kalórií.
Napísať odpoveď