Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Príspevok od používateľa lukas9206 »

No jasné, keď nie sú argumenty, tak sa treba do druhého obuť, alebo si niečo vycucať z prsta.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Viem kde tým mieri Lukáš... A aj s ním súhlasím do istej miery... Stačí si to zobrať štatisticky - vzťahy sa rozpadajú stále a na každej blbosti. Jedná časť je, že je niekto neverný a druhá, že sa často nedohodli - čiže nikto nie je ochotný spraviť kompromisy. Netrúfam si to odhadnúť v %, ale je to tak :D Reči typu, že raz spravíš kompromis ty, raz ona je somarina... Nič nie je presne podľa pravítka, takže niekto ustúpuje viac a niekto nemej. ten kto ustupuje viac bude stále ustupovať len viac a viac, až raz ho to prestane baviť. Mne napríklad vadí, ak by som si mal s priateľkov telefonovať - alebo písať na internete... Takéto otravovanie... A teraz úprimne bola by úprimná do takej miery ? Pochybujem... Zložte si tie okuliare - človek si hľadá partnera, ktorý mu vadí najmenej...

A nie vždy sa jedná len o spoločné nákupy etc. Skoro vždy som sa stretol s tým "buď motorka, alebo ja" "buď počítač, alebo ja" Už nie jeden človek sa musel vzdať svojej záľuby, len kvôli žene, ktorá ho aj tak nechala... Žena chce aby bol taký a hentaký a aby sa kvôli láske vzdal všetkého, hlavne, že on ju ma chcieť "takú aká je" a "kvôli nikomu sa meniť nebude" :D Peace

Letri a čo to je ten rok ? Oháňaš sa tým akoby to bolo neviem čo... Čistého času ste boli spolu možno mesiac :D Príde krajší, alebo krajšia a hneď je po vzťahu, keďže nebudeš schopná spraviť kompromis a raz nechať aby sa vyspal s tebou a raz s inou a on tiež nie... :roll: Ozvi sa po 20tich rokoch
lukas9206
Addict
Addict

NHISPVM napísal: Ozvi sa po 20tich rokoch
Stačí keď sa ozve po 2 rokoch. A dám ruku do ohňa že už nebude s terajším, ale z tretím alebo štvrtým priateľom. Ktorého rovnako, či dokonca viac úprimne ľúbi ako toho teraz.
NHISPVM
Star
Star

tak tak, tiež myslím - ale ani tie 2 roky nie je až taká dlhá doba... osobne milujem také mladé žabky, ktoré tu vravia o veľkej láske a smajú sa zo 14 ročných, že nevedia čo to je. Akoby oni boli niekde úplne inde
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Ale lukas má vlastne pravdu. Čo mám vlastne z dlhodobého vzťahu? Je to záväzok, ktorý podľa mňa vyžaduje omnoho viac, než dáva. V rozprávkovom svete, kde dokonalý princ nájde dokonalú princeznú, je to síce krásne, ale realita takto nefunguje. Buď je lepšia ona alebo on. A ten lepší nebude spokojný. Prípadne sa nájdu dvaja rovnako nedokonalí a nebude spokojný ani jeden. Vlastne sú len dve možnosti. Buď to si človek nájde doslova dokonalý vzťah (schválne, koľko takých poznáte?), alebo časom bude zúfalý natoľko, že sa uspokojí s kompromisom. Do tej doby ale tak či tak nemá význam viazať sa.
NHISPVM
Star
Star

Unkown viac menej súhlasím, ale nemyslím si, že z dlhodobého vzťahu človek nič nemá... Je to super, ale to sa podarí asi 1 z milióna . Dlhodobý vzťah je o tom postarať sa jeden o druhého keď to potrebuje, hlavne na starosť a v chorobe... Neviem si predstaviť seba ako by som sám fungoval napr. keď mi je dosť zlé... Proste len to, že ti niekto spraví čaj aby si negrcal suché :D Je dosť milé gesto, no tam veľa vzťahov nedospeje... Takže skôr by som povedal, že krátkodobe vzťahy sú na nič, kde sa musíš vo veľa prípadov obmedzovať a nemáš z toho skoro nič, len kvôli sexu :D Takže ten high end level je naj, ale tu o tom nikto nevie... jedine tak lumir, keďže už je ženatý, alebo jeden MOD z tadiaľ (ale už neviem aké to mal tu meno...)
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Lenže, ako sám vravíš, takých vzťahov je málo. Ešte menej, keď vezmem do úvahy vzhľad. Koľko chlapov sa môže pochváliť s tým, čo si opísal a zároveň môže s čistým svedomím povedať, že sa za tou sexy brunetou neotočil, lebo jeho priateľka je minimálne taká pekná ako ona? O poslednej ex som to povedať mohol, uberalo sa to správnym smerom, ale keď raz "nemala čas", tak som šiel s kamošom do baru a našiel som ju tam s nejakým rádoby Bieberkom, ako sa navzájom ošahávajú, mal som dosť. Úprimne by som asi skôr prekusol, keby ma podviedla s chalanom, ktorého by som považoval za lepšieho odomňa. Ale keďže šlo o týpka, ktorý mal hlavu len na nosenie tuctového účesu prikrytého čudesnou čiapkou, úplne mi stačilo aj toto. Keďže takú jak bola ona nájdem asi sotva, a ak by som aj našiel, asi by sa to zase nejako rozpadlo, rozhodol som sa zmeniť životný štýl. Mám pocit, že je to takto jednoduchšie a okrem toho sa cítim šťastneší. Tak prečo nie...
lukas9206
Addict
Addict

Keď je už muž starý, tak asi ocení viac rodinný stereotyp v ktorom už aj tak o ničom dôležitom nerozhoduje, pred chodením s pivným bruchom a bakuľkou do krčmy. No načo to robiť teraz? Podľa mňa je každý partnerský vzťah do určitej mieri obmedzením mužovej či ženinej osobnej slobody.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Ničím sa neoháňam.
No nič, nebudeme sa tu dohadovať, nemá to zmysel, vy nepresvedčíte mňa a ja vás. :smt006
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

letri napísal:
Inak by toľko kvantum párov asi nebolo, nie? Keby sú neni šťastné, tak by všetci tvrdili to isté, a boli sami ako ty.. treba sa naučiť, že chyby sú v každom človeku, a práve aj to je tá cesta ku kompromisom, vzájomnom pochopení, tolerantnosti..

A čo nasleduje po tom pokeci? :)
Stastie je tazko vycitat z toho co ty vidis ako nestranny clovek. Zahrat divadielko je jednoduche pre kamosov, aby dali peklu vo vztahu druhych pokoj. Taktiez navonok moze vztah vypadat stastny zo strany jedneho partnera, kedze netusi, ze jeho dievca/chalan sa po veceroch kade tade tula a zahyba. Takze stastni vypadaju obaja, no jeden netusi, ze v pozadi sa deje akekolvek dalsie dejstvo, ktore robi stastneho druheho cloveka. Bohuzial proti tomu sa velmi tazko bojuje, lebo cim je viac clovek ziarlivejsi a vyzveda, tym si este viac od seba dotycnu osobu vzdaluje. Ale to je uz dobre znamy fakt, ze obcas zakazane ovocie chuti najlepsie a preto sa k nemu nielen zeny casto uberaju :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Bude to na dlhé čítanie ale otázka ohladom vztahov sa proste nedá zostručniť.
V prvom rade, si každý vyberá partnera podla toho ci sa mu páči, či maju čosi spoločné povahovo,zálubami. Nikto nevraví aby si bol model/modelka ale proste aby sa o seba človek staral. Je jasné že každý človek má pozitívne a negatívne stránky. Ked sa človek sustredi len na partnerove zlé stránky, ide celý vztah do sračiek. Ked sa sustredis na partnerove dobré stránky je vtom istá harmonia a doplnanie medzi vami. Zena bude pritebe vyžarovat štastím, niečim fakt pozitívnym, a to isté aj ten jej chlap.
Ako predísť rozpadu vztahu tak nato je pár sposobov:
1. otvorená úprimná komunikácia, ...2. tolerancia partnerových zálub,názorov,..3. kompromis ten súvisí s toleranciou...4. dôvera a vernosť- áno nedá sa nikomu veriť 100%..opakom dôvery je nedôvera ( podozrievanie,nezdravá žiarlivosť).Všetko na všetkom súvisí. Podla mna stačí jeden bod nesplňať a ide celý vztah do sračiek- Ked ti žena povie že ide na nakupy tak co si pomyslís? veris jej ze ide na nakupy alebo neverís?. Ja viem je to tak 50 na 50 kedže niesi prinej. Bud jej budes doverovat a veriť ze co hovorí je pravda,alebo nebudes. Podla mna ked vo vztahu niesu vážne dovody tak nemá dovod ťa zenská klamať o tom kam ide,ským ide. Napr mám kamarátku ktorá je zadaná, vo vztahu prakticky nemaju problémy, je so svojim chalanom spokojná. Takze jej nerobilo problem mu povedat ze chce ist so mnou von. On suhlasil nech ideme aj ked ma nepozná a v pohode.Ja som si prinej nic nedovoloval. Možno keby maju nejake vázne problemy ze uz to zaváňa rozchodom tak mu ani nepovie ze ide so mnou von.
Dalšia vec je taká že ked sú dvaja ludia vo vztahu tak také veci ako alkohol, každý piatok žúrky atd by mali íst uz bokom. Jednak alkohol na kazdeho inak zaberá ci uz je clovek povôlný alebo agresívny to je jedno ale vtedy si koleduje o kur*a problém. A inak ja nepijem tak ludia ja fakt nechápem co vám to dáva,ako keby sa nedalo bez neho zabaviť?. Takže alkohol vo vztahu nepatrí!!!! Možno by pomohlo to aby sa na školách zacalo vyučovať niečo o vztahoch alebo si vypočuť aj názory od ludí ktorý su spolu 50-60 rokov. Lebo nechať si poradiť je niečo fakt dobré lebo vlastné ego nieje vždy pravdivé. :wink:
lukas9206
Addict
Addict

Zo začiatku si budeme tolerovať vlastné záujmy, koníčky, no neskôr sa ich tak či tak budeme musieť vzdať.
Ta dôvera je blbosť, neverím že každý každému vždy hovorí pravdu. To čo si opísal funguje tak leda niekde v rozprávke a nie tu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nejde o tolerovanie ako take, ale skorej najst si vlastny sposob s partnerom, ze vam jednotlive zaluby/konicky nebudu prekazat v tom, aby ste boli dostatocne spolu a tak. Ked ale bude clovek viac casu s kamosmi a tak, tak jasne, ze to zacne kazdemu dievcatu vadit. Bez konickov by som asi nevydrzal fungovat dlho v ziadnom vztahu, nakolko sa clovek odreagovat potrebuje a tam nestaci len postel.
@lukas: Everybody lies veru..Takze doverovat sa da, ale nikdy nikomu nie na 100pro. Mozno tak vlastnej mame ..
@Blastbit: O vztahoch ucit je dost diskutabilne, kedze doba sa meni a darmo tu bude niekto vysvetlovat ako to fungovalo za cias komunizmu atd, ako v dnesnej uponahlanej dobe, kde detvaky tr*kaju ako kraliky a su im nasledky doslova ukradnute.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Samozrejme že nejaké to klamstvo tam je ale sak som to tu X krát hovoril ze nedá sa 100% veriť nikomu. Ani sebe samému sa dokonca niekedy nedá veriť, pokial sám seba nepoznáš.Ked nepoznáš svoje kvality a nedostatky, či poznáš ich? A sak dobre, vztahy si mal skončili pre nejaké dovody. Pritom kazdý má natom svoj podiel vinny. Ked si chceš užívať tak si užívaj,ale tak aby si ty potom zbytočne komusi neubližoval čo si to ani nezasluži. Určite stretneš ženu pre ktorú budeš dobrý, skor či neskôr si ju najdeš a ona teba. Tiež nemám už 15 rokov aby som sa neskutočne namotal a robil babe všetko čo na očiach uvidí...ružové okuliare nemám aj ked som vo vztahu, pekne vnímam jej kvality aj zlé stránky a fakt ju lúbim ale lúbim ju tak aby som vedel triezvo uvažovať.
Soviet- tak aspon základné veci vysvetlovat ako to, že na 1. rande netreba babe kupovat darčeky, že nebyť nanu príliš dobrý no ani nie nejaký agresívny ch*j, že vždy dbať nato aby si prinej vyzeral dobre upravene,čisto atd.
lukas9206
Addict
Addict

Ale vidíš, keď ťa dokáže oklamať kvôli úplne jedno akej banalite, úplne sprostej veci, tak ako jej môžeš veriť aj v dôležitých veciach? Sám si teraz povedal že nejaké to klamstvo sa stále nájde. A vzťah je o dôvere ako to tu stále dookola opakujete. Tak potom ako mám žiť vo vzťahu keď ma môže klamať že bola nakupovať, no pri tom bola z milencom?
Never ty mne a nebudem ani ja tebe....
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Lukáš - Zena si najde milenca vtedy ked je vo vztahu nespokojná. Sak od toho je to príslovie DOVERUJ ALE PREVERUJ to znamená ze veriť sa nedá 100% nikomu. Ty vidís jej chybu ktorú isto má kedže sa to dalo riešiť otvoreným rozhovorom. Ale ty ako mentálne,citovo stabilnejší si sa mal jej pýtať, ako vidí váš vztah- co jej vadí co jej chýba a na oplátku to budes aj ty od nej žiadať co ti vadí co ti chýba. Zamysli sa fakt nad sebou a premýšlaj aký si k ženám..som k nim príliš dobrý? robím to co chce aby som robil? mám pri nej vlastný nazor? som pri nej uvolnený? dávam jej pocítiť že je to moja samica ktoru si chytím kedykolvek za prdel a dám jej pocitit moju sexualitu? vypočul som si ju ked ju čosi trápi? nezanedbávam ju? mám svoj život alebo som len stále pri nej a nedám jej dýchať?...atd
lukas9206
Addict
Addict

Dobre, zase som vybral zlý príklad.

Ide mi o to, že prečo ste vo vzťahu keď dobre viete že vám klame? (Lebo si inú nenájdete?) Alebo ste taký zaslepený/pod papučou, a necháte sa tak ovládať ženou že vám to je jedno/nevidíte to?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Aj to je individuálne niekto to vidí ze mu klame tak jej to dá vyžrať a potom si ho este viac začne tá žena vážiť ako toho kto je pod jej papučou...ale sak aj ženy vedia byt pod papučou ak maju doma násilníka. Sak muži a ženy sú si moc podobní az v tom je rozdiel ze muži sú racionalnejší a zeny emocionálne...no uz to vie byt kolkokrát aj naopak
lukas9206
Addict
Addict

Blastbit napísal:Aj to je individuálne niekto to vidí ze mu klame tak jej to dá vyžrať a potom si ho este viac začne tá žena vážiť ako toho kto je pod jej papučou...
Tomu snáď ani sám neveríš
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale verím ja si stojím za tým čo píšem. Ked ukažeš žene ze niesi ťuťko tak jej prídeš skor ci neskor na všetko. A inak ako som vravel nezamiluj sa tak že by si nevedel triezvo uvažovať. A uživaj si nsou život,tr*kaj ju, pomahaj jej a ak ta predsa podrazí preto že si chce čosi ona dokazovať je to jej problem a príde dalsia. Vo vztahu musia chcieť obe strany.
Napísať odpoveď