Nike Yeezy 2 Red October

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
marek788
Light Star
Light Star

Nike Yeezy 2 Red October

Príspevok od používateľa marek788 »

Ahojte, chcel by som sa spytat, ako je to s tymi topankami od kanyeho westa. Daju sa este niekde kupit originaly? Nikde sa k tomu nemozem dopracovat, nasiel som niekolko veci na nete, kde psiali, ze original stali okolo 1000eur, ale nasiel som aj stranku, kde v clanku z februara tohto roku pisali, ze stali na nike.com 265 dolarov. Daju sa nejak rozpoznat fejky od originalov? Strasne sa mi pacia tie topanky a chcel by som si jeden kusok zohnat, dost vela ludi to predava na bazaroch, no neviem, ci su to fejky alebo originali. Diky za rady.
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Nike Yeezy 2 Red October

Príspevok od používateľa Hensym »

Výrobná cena aj fejkov, aj originálov, bude tak 25€.

Tie topánky sú extravagantné, ale celkom pekné, ale tá cena je 10x vyššia, ako by mala byť.

Ak nedokážeš rozoznať fejky od originálov, tak by bolo zamyslieť sa nad tým - či sa neoplatí tie fejky uprednostniť, že? :)
Minule sem na hojka chalan postoval topánky, či tričko či čo, ktoré kúpil, a pýtal sa, či je to originál, alebo fejk. Pekne bolo vidno, že aj keď absolútne nepozná rozdiel, záleží mu na tom - je to iba o značke.

PS: pošli foto tých topánok po mesiaci. Ak budú vyzerať lepšie, ako tie za 20 euro z Deichmannu, zožerem kefu.
Napísať odpoveď