Lietadlo - čo všetko smiem so sebou a čo nie
Lietadlo - čo všetko smiem so sebou a čo nie
Dobrý deň páni a dámy,
O 3 dni budem letieť prvý krát lietadlom a neviem čo si so sebou možem zobrať a čo nie.Vedeli by ste mi prosím poradiť?Budem moc vďačný :].Beriem si iba príručnú batožinu a budem letieť ryanairom.Vďaka
O 3 dni budem letieť prvý krát lietadlom a neviem čo si so sebou možem zobrať a čo nie.Vedeli by ste mi prosím poradiť?Budem moc vďačný :].Beriem si iba príručnú batožinu a budem letieť ryanairom.Vďaka
Re: Lietadlo - čo všetko smiem so sebou a čo nie
Tu máš kompletne rozpísané všetky prepravné podmienky:
http://www.ryanair.com/cy/terms-and-con ... /article8/
http://www.ryanair.com/cy/terms-and-con ... /article8/
V skratke žiadne ostré predmety (nože, dýky, vreckový nožík), tekutiny ani hygienické potreby nad 100 ml a samozrejme žiadnu muníciu ani zbrane.
Pozastavím sa pri tekutinách.To si nemožem zobrať pitie?Možem si kúpiť iba na palube alebo tak niečo?A vďaka za odpovede chalani
tekutiny (okrem 10x 100 ml) nemozes preniest cez security, pred gatami si uz mozes kupit aj zobrat na palubu co len chces
Do tekutin sa rata aj kozmetika (sampon, sprchovy gel) ak sa nemylim ...?
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ano, vsetko. Od vody cez sampony a vonavky. Taketo veci mozes zobrat iba v obmedzenom mnozstve ( 100ml ) v zip sackoch.
Ale mozes si zobrat prazdnu flasku napr 0,5l. a naplnit si vodou na wc-ku za security
Ale mozes si zobrat prazdnu flasku napr 0,5l. a naplnit si vodou na wc-ku za security
-
audiotrack
VIP
a načo je ti šampon a sprchový gel v príručnej batožine? Plánuješ sa v lietadle kúpať?energy00 napísal:Do tekutin sa rata aj kozmetika (sampon, sprchovy gel) ak sa nemylim ...?
Samozrejme že sa to ráta medzi tekutiny. AK nemá hlavnú batožinu, tak si tieto veci musí kúpiť na mieste
Ak som sa ta dotkol audio, tak mi to prepac....
No napriklad na to, ze ak si berie len prirucnu, asi sa dlho nezdrzi, a dajme tomu...ale naco to tu rozoberam vlastne...
Inac tie kontroly su cim dalej tym smiesnejsie... Minuleho roku kamarat v pohode preniesol na palubu otvaraci nozik.. On si to ani neuvedomil, ze nieco take ma v ruksaku, ale este najvacsi fail bol, ze sa mu ho podarilo takisto preniest aj pri ceste spat... 
-
Soviet
Darca
^ Zalezi od letiska.
Ano o tom nepochybujem... Toto bolo konkretne na letiskach v Krakowe a na malte..
Na druhej strane v Las Palmas ma drzali vyse stvrt hodiny kvoli flasi piesku
Na druhej strane v Las Palmas ma drzali vyse stvrt hodiny kvoli flasi piesku
"lepence" s reznom sa mi podarilo reviezt. ale co take konzervovane jedlo? chcem zobrat Haggies (skotske tradicne jedlo) no neviem ci ma s plechovkou s nim neotocia...
nemas normalnu batozinu?
Nie... Pri najhorsom poslem cez Teahouse transport...
-
Fabo
Hardcore addict
dzemy, zavaraniny a podobne sa uvazuju. "pevne" jedla ako rezne hranolky chleba sa neuvazuju.
a do ktorej kategorie das jahnaciu "jaternicu" v plechovke?
-
mirak2
Hardcore addict
mne sa takto podarilo mat na palube turisticky pribor, vidlicka, noz, lyzicka, otvarak na konzervy... samozrejme nechtiac... ale moj batoh nechali prejst cez skener najmenej 10 krat, lebo sa im to nepacilo, nakoniec to nechali tak..