Prišiel čas aj na mňa...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Unkown
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Prišiel čas aj na mňa...

Príspevok od používateľa Unkown »

bashnator napísal:Otazka: Tak ked ta nesklamali a doverujes im tak strasne v kazdom smere, preco tu pises na forum uplne cudzim ludom, namiesto toho aby si to rozobral s nimi ?
Lebo ma poznajú. Áno, ich názor teda môže byť hodnotnejší než váš. Na druhej strane, oni majú k dispozícii omnoho viac informácií, aj tých nepodstatných. Vám som dal len tie, ktoré považujem za podstatné. Čiže budete omnoho objektívnejší. Samozrejme, že ich z toho nevynechám, ale chcel som aj iné názory.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Unkown ty budes asi dalsi z tych namyslenych narcistickych metrosexualov co si mysli aky je skvely, uzasny, vynimocny, pritazlivy, jedinecny, proste najlepsi z najlepsich. Pred par rokmi tu bol na fore a mal nick p4ra, potom sa po nom zlahla zem. Keby si bol taky extra super ako pises, tak nejdes do baru sam ako taky gastan, ale ides minimalne s kamaratom, ktoreho by si poslal kade lahsie keby si nasiel zaujimavy objekt. Ty sa teraz zacnes ohanat tym, ze ty nikoho nepotrebujes, ze si isiel na lov, ze kamarati boli v robote, v skole, niekde mimo domova a tak si siel sam, ale vdaka tvoje arogantnej namyslenosti prakticky ani nemas kamaratov, jedinym kamaratom pre teba moze byt zrkadlo v kupelke. Co maju IQ testy spolocne s tym ako sa spravas, ake mas vystupovanie a ci vies gramaticky spravne pisat? Absolutne nic! Mozes mat v testoch aj 180 bodov, mozes hrat sach s majstrami sveta, pokial si arogantny, namysleny gastan, ktory sa povazuje za najlepsieho a najkrajsieho, ktory vidi v sebe alfa samca a namyslas si, ze ako su vsetky baby tvoje a ako nemas problem nejaku zbalit, tak dnes si dostal po hrebienku a vysumel si ako celaskon v pohari vody. Chod radsej spat. potrebujes sa z toho vyspat a musis sa zmierit tym, ze taketo situacie sa ti budu opakovat.
Unkown
Medium Star
Medium Star

test napísal:Unkown ty budes asi dalsi z tych namyslenych narcistickych metrosexualov co si mysli aky je skvely, uzasny, vynimocny, pritazlivy, jedinecny, proste najlepsi z najlepsich. Pred par rokmi tu bol na fore a mal nick p4ra, potom sa po nom zlahla zem. Keby si bol taky extra super ako pises, tak nejdes do baru sam ako taky gastan, ale ides minimalne s kamaratom, ktoreho by si poslal kade lahsie keby si nasiel zaujimavy objekt. Ty sa teraz zacnes ohanat tym, ze ty nikoho nepotrebujes, ze si isiel na lov, ze kamarati boli v robote, v skole, niekde mimo domova a tak si siel sam, ale vdaka tvoje arogantnej namyslenosti prakticky ani nemas kamaratov, jedinym kamaratom pre teba moze byt zrkadlo v kupelke. Co maju IQ testy spolocne s tym ako sa spravas, ake mas vystupovanie a ci vies gramaticky spravne pisat? Absolutne nic! Mozes mat v testoch aj 180 bodov, mozes hrat sach s majstrami sveta, pokial si arogantny, namysleny gastan, ktory sa povazuje za najlepsieho a najkrajsieho, ktory vidi v sebe alfa samca a namyslas si, ze ako su vsetky baby tvoje a ako nemas problem nejaku zbalit, tak dnes si dostal po hrebienku a vysumel si ako celaskon v pohari vody. Chod radsej spat. potrebujes sa z toho vyspat a musis sa zmierit tym, ze taketo situacie sa ti budu opakovat.
Ale nie, to veru niesom. A vedel by si to, keby si si prečítal aj zvyšok vlákna ;)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Precital som si a stojim si za tym co som napisal. Zda sa, ze mas problem priznat si aj chyby, takze si este aj bezchybny.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Myslím si, že chýb som si priznal dosť. To, že ich nepriznávam pred ľuďmi, aby som získal väčší rešpekt, ešte neznamená, že ich neevidujem a nesnažím sa na nich pracovať. Zrkadlo a kúpelka? A vari na teba pôsobím ako nejaký Bieber? Vlastne som skoro doslova povedal, že vzhľad nieje vôbec jedna z mojich predností, zato ty sa tváriš ako keby som tvrdil opak. Tiež si pri čítaní mohol zistiť, že moji kamoši niesu ľudia, ktorých v piatok vezmeš ako spoločnosť na balenie báb a zvyšok týždňa sa nestaráš, či vôbec žijú. Takže ti odporúčam čítať znova. Nemám najmenší problém prijať kritiku ostatných, lebo na nej bol kus pravdy, ale ty si, po lopate povedané, totálne mimo.

/e Na margo chýb. Už skôr som si uvedomil, že sa priveľmu sústredím na seba. Hoci ani zďaleka tak veľmi ako v tvojej predstave. Videl som spolužiaka s depkou, neriešil som to. Iný mal problémy vo vzťahu... A čo? Aj tak ho nemám veľmi rád, kašlem na to, nech sa mu to rozpadne. Posledných pár mesiacov sa im ale snažím pomáhať, aj keď drobnosťami. Občas stačí, keď týpkovi len poviem, že sa s ním o tom môže porozprávať. To vedomie, že ho nemajú všetci v prdeli, zvykne dosť pomôcť. S iným zase idem na pivo (Vo svojom voľnom čase, kedy som si mohol fénovať vlasy a brúsiť nechty na ľavej nohe.... Teda podľa toho, čo si o mne zatiaľ myslíš.), nechám ho sa vykecať a vidím, že na druhý deň sa cíti lepšie. Po pravde mi na týchto ľuďoch nezáleží, ale keď im môžem a viem pomôcť, tak prečo nie?...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Unknown? vysvetlíš mi prečo sa núkaš babe ktorú ani nepoznáš že ju odprevadíš domov?... Prečo chceš kupovať nejakej babe drink? podla mna jej to prišlo ako vtieranie a kupovanie si jej pozornosti. Podla mna ťa baby odháňajú bud preto, lebo sa im vtieraš alebo nane pôsobíš príliš sebavedomo,namyslene,alebo pri nich vyzeráš strojene a neuvolnene. A to oni veru neznášajú. Ak si na diskoteke tak sa zabávaj,kecaj s barmanom,barmankou,smej sa,rozosmievaj, ženy si nevšímaj a oni si všimnú že si ich nevšímaš a potom sa ti nejaká/nejaké pripletú k tebe.
K tej tvojej ex ona odkial spoznala tvojho spolužiaka? a prečo ste sa rozišli? tak v krátkosti by si to tu napísal?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Zaujímavá téma :), prečítal som si to celé a v pár veciach som našiel aj sám seba.

Mám 20, čo nevidieť 21 a asi pred pol rokom som mal neviem ako to nazvať "krízu priórít". Tri alebo štyri roky dozadu som nechal svoj doterajší život tak a začal na sebe viac makať, či už na vzdelaní, na tom aby práca, čo ostávala po mne bola kvalitná a samozrejme sa to začalo prejavovať aj na mojich vzťahoch. So vtedajšou frajerkou som sa rozišiel a začal si zháňať milenky, žiadne city skrátka len využiť jej telo, trochu sa zabaviť a zašukať si. Tak som fungoval bez väčších problémov tak dva roky, keď sa mi akosi ozvalo svedomie, neviem to inak pomenovať. Skrátka, to čo ma predtým bavilo mi teraz prišlo povrchné, to na čom som budoval dá sa povedať celú moju osobnosť, mi prišlo úplne bezcenné, takže som vo svojich očiach dosť klesol. U druhých ľudí vôbec, tí absolutne nevideli, čo sa deje "za oponou", ako to vnímam. Mal som čo robiť, aby som dokázal tento štýl života pred sebou obhájiť. Postupom času samozrejme prichádzalo viac odmietnutí, pretože som to skúšal s viacerými ženami, to je vec, ktorú si vtedy neuvedomíš, že predtým si to možno skúsil tak u jednej za týždeň a teraz u takých desiatich alebo dvadsiatich. Takže na teba okrem tvojho rozhádzaného vnútorného pohľadu začnú dopadať ešte aj tie odmietnutia a cítiš sa ako úplný kok*t, ktorý je fake a navyše zabil dva roky niečím zbytočným. Takto nejak som sa cítil, keď došla "kríza".

No všetko zlé, je na niečo dobré. Veľmi mi to pomohlo urovnať si v hlave, kým vlastne som a čo vlastne chcem v živote. Vždy som sa chcel mať v živote dobre, chcel som mať rodinu, priateľov, byť zdravý a zabezpečený. Prvý bod zlomu je začať s osobným rozvojom, ktorý mi v tom dosť pomohol, pozrel som sa na veci z iného uhla pohľadu, v tom momente vlastne pochopíš, že ty nie si obeť, ty si tvorca svojho života a to je prvý bod zlomu, ten pozitívny. Takže plný eufórie z nového pohľadu sa púšťaš do veľa nových činností, zmeníš, šatník, začneš sa viac snažiť v škole, v práci, začneš sa učiť ako baliť ženy. Chvíľu to funguje bezchybne, to áno, až do druhého bodu zlomu. Vtedy si uvedomíš, že ten rámec "som strojcom svojho šťastia a všetko záleží len na mne" nie je tak úplne pravda. Nikdy nebude, my, ľudia a ja, človek, nedokážem nikdy, za žiadnych okolností ovládať svoj život na 100%. Nedá sa to a bojovať s tým je hlúposť. Hneváme sa, pretože veci nejdu 100% tak, ako sme si ich naplánovali. A to je tretí bod zlomu, uvedomiť si, že som síce tvorcom svojho života, áno, je to hlavne na mne ako to bude vyzerať, no nie všetko a vždy dokážem ovplyvniť tak, ako chcem. Je to akoby zmierenie, teda pre mňa bolo, viem, že dnes už mám iné priority ako na začiatku, sú pre mňa dôležité iné hodnoty, no to je v poriadku, človek sa mení, vyvíja a tým aj jeho priority. Dneska to už neberiem tak tragicky, keď niečo nevyjde, pretože ak som dal do toho maximum, čo som vedel, asi to tak má byť, taký je jednoducho život. Ťažké je ustáť všetky tieto zistenia, pretože väčšinou prichádzajú odtiaľ, kde by si to nečakal a od vecí a ľudí, ktorých máš rád. Netreba sa toho zľaknúť, je to strašiak, je to iba také bu bu bu, aby si sám zistil, čo máš v skutočnosti rád. Ak je to balenie, tak sa dáš dokopy a za pár dní opäť zvádzaš. :wink:
Unkown
Medium Star
Medium Star

Keď sa tak zamyslím, možné to je, ale nebude to hlavný problém. Inak by to nefungovalo nikdy. Keď sa nejaká dôjde zoznámiť so mnou, tak to skoro nikdy nieje taká, s ktorou by som sa šiel zoznámiť ja. To s odprevadením mohlo vyznieť trocha hrôzostrašne, ale v krátkosti..... Pila tam s nejakými ľuďmi, prehnala to, tak ju posadili na lavičku na chodbe a vykašlali sa na ňu. S ňou som fakt nechcel nič, to by, vzhľadom na jej stav, pripomínalo nekrofíliu. Len mi bolo ľúto ju tam nechať v takom stave. Ex je už ex, ako som už dakde spomínal, preto, lebo som ju jedného krásneho dňa našiel s rukou na náradí nejakého Biebera. Ktovie, kde by som našiel jeho náradie, keby som sa tam ukázal neskôr... So spolužiakom sa zoznámila vo vlaku, pomerne často sa tam stretávajú. Nevedel som ale, že sa poznajú a už vôbec, že spolu niečo riešia.

/e Toto bolo pre Blastbita

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2014, 12:27)
Bindo, tý máš síce pravdu vo veľa veciach, ale mna desí skôr môj celkový pocit z tejto situácie. Ako som vravel, niesom žiaden Ashton Kutcher, cez život ma neprenesie len to, že sa budem na všetkých okolo seba očarujúco usmievať. Tiež niesom synáčik bohatých rodičov, naši mi nemôžu kúpiť dokonalý život, narozdiel od niektorých mojich rovesníkov. Celý čas preto žijem v tom, že ak chcem prekonať tých, ktorí mali v živote lepší štart, musím byť najlepší. To chce ale veľa práce, človek si musí uvedomiť svoje chyby a začať ich odstraňovať. Je to práca na dlhé roky a dokonalý aj tak nikdy nebudem, ale už som začínal vidieť výsledky mojej snahy na tom, ako ma vnímali iní ľudia. Konečne som začínal byť v spoločnosti úspešnejší, než elitárske, rozmaznané detičky, ktoré k vodičáku dostali nové BMW. A včera som sa cítil, ako nejaký loser odstrčený bokom. Celý môj systém sa mi jednoducho zosypal na hlavu...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

toto myslis vazne? tuto temu premenuj na "nezmyselna tema jedneho ufnukanca". ok, zistil si, ze tvoja rola alfasamca(seriously? :lol: ) a reci nie su zazracne a vzdy nezaberaju. nahodou sa to stalo 3 krat po sebe(4 ani neberiem). a co teraz? tak tam chod aj dnes, pripadne za tyzden a uz sa nejaka opita hnupka, co ti tie kaleraby bude zrat najde a tvoje ego bude tam kde bolo. skor sa zamysli nad sebou. ak ti dokazu nejake opite rychlovky tak zvysovat ego a pritom jeden neuspesny vecer priniest krizu, tak nieco nebude v poriadku :wink:
este by som sa pristavil pri tych opitych rychlovkach. to mi chces povedat, ze prakticky triezvy balis opite baby a nechas si to od nich spravit? nezda sa ti to, ja neviem..trocha ponizujuce? nepoviem ked su na tom obaja rovnako a skoncia na sebe, ale toto mi pride ako zneuzivanie situacie.

a tomu odstavcu o bohatych deckach uz nechapem vobec. co ta po nich? v normalnej spolocnosti nikoho nezaujima kolko mesacne zaraba niekoho otecko.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Unkown napísal:Je to práca na dlhé roky a dokonalý aj tak nikdy nebudem, ale už som začínal vidieť výsledky mojej snahy na tom, ako ma vnímali iní ľudia. Konečne som začínal byť v spoločnosti úspešnejší, než elitárske, rozmaznané detičky, ktoré k vodičáku dostali nové BMW. A včera som sa cítil, ako nejaký loser odstrčený bokom. Celý môj systém sa mi jednoducho zosypal na hlavu...
Ja tiež na túto celú tému udivene pozerám a pravdupovediac nechápem, čo riešiš. Odstrčený loser? A o akej spoločnosti to píšeš? O pripitých trubkách kdesi na diskotéke, ktoré nepoznáš a oni nepoznajú teba? Tomuto hovoríš spoločnosť? Dobre sa ti stalo, lebo ťa to aspoň preberie k normálnemu zmýšľaniu. Pokiaľ sa ti však taký život páčil, tak v tom kľudne pokračuj. Proti gustu...
Unkown
Medium Star
Medium Star

M142 napísal:toto myslis vazne? tuto temu premenuj na "nezmyselna tema jedneho ufnukanca". ok, zistil si, ze tvoja rola alfasamca(seriously? :lol: ) a reci nie su zazracne a vzdy nezaberaju. nahodou sa to stalo 3 krat po sebe(4 ani neberiem). a co teraz? tak tam chod aj dnes, pripadne za tyzden a uz sa nejaka opita hnupka, co ti tie kaleraby bude zrat najde a tvoje ego bude tam kde bolo. skor sa zamysli nad sebou. ak ti dokazu nejake opite rychlovky tak zvysovat ego a pritom jeden neuspesny vecer priniest krizu, tak nieco nebude v poriadku :wink:
este by som sa pristavil pri tych opitych rychlovkach. to mi chces povedat, ze prakticky triezvy balis opite baby a nechas si to od nich spravit? nezda sa ti to, ja neviem..trocha ponizujuce? nepoviem ked su na tom obaja rovnako a skoncia na sebe, ale toto mi pride ako zneuzivanie situacie.

a tomu odstavcu o bohatych deckach uz nechapem vobec. co ta po nich? v normalnej spolocnosti nikoho nezaujima kolko mesacne zaraba niekoho otecko.
Druhú vetu som nevidel a zvyšok beriem ako konštruktívnu kritiku. Normálne vzťahy ma sklamali, dokopať triezvu k niečomu chvíľkovému a bezvýznamnému je problém a vrznúť si z času na čas treba. K bohatým deťom- v ktorej spoločnosti to nikoho nezaujíma? Vidím, ako k nim pristupujú iní ľudia. Učitelia snimi zaobchádzajú v rukavičkách a vśetko im tolerujú. Raz som sa viezol v aute so synom jedného z vplyvných tunajších podnikateľov, keď ho stopli kvôli svetlám. Stiahol okienko, bez slova im ukázal občianku, policajt sa na ňu pozrel, vrátil mu ju, povedal "Dovidenia." a odišiel.
a tiež na túto celú tému udivene pozerám a pravdupovediac nechápem, čo riešiš. Odstrčený loser? A o akej spoločnosti to píšeš? O pripitých trubkách kdesi na diskotéke, ktoré nepoznáš a oni nepoznajú teba? Tomuto hovoríš spoločnosť? Dobre sa ti stalo, lebo ťa to aspoň preberie k normálnemu zmýšľaniu. Pokiaľ sa ti však taký život páčil, tak v tom kľudne pokračuj. Proti gustu...

Nebolo to dokonalé, ale čo je...? Každopádne, máš pravdu, núti ma to zamyslieť sa a prehodnotiť priority.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

obcas treba, to beriem, ale su aj ine moznosti. napr mne a mojim znamym sa dost osvedcil pokec. nejake to stretko zriesis zriesis pomerne jednoducho a pre nu na druhy den nebudes "chyba vcerajsej noci". alebo najst niekoho na benefity. jasne, ze nieco take nenajdes zo dna na den a treba na tom zapracovat, ale dlhodobo je to hoodne vyhodne, takze sa to oplati. to len taka mensia odbocka, keby si chcel trocha zvysit uroven moralky :D
no ale s tymi bohatymi si preskocil od vztahov s ludmi k ich vztahmi s instituciami. skola beriem, to sa stava, aby si mal ocko u policajtov nepotrebujes peniaze a vplyv, staci sa s niekym z nich nahodou vychytat v krcme..ale co sa vztahov s obycajnymi ludmi tyka, ak niekde zaregistrujes, ze nejake zenske palia po kamosovi a ludia ho beru ako nieco viac len preto, lebo je SYNOM uspesneho cloveka, tak vies, ze mas ist o dum dal :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Prehodnotiť priority by si určite mal, pretože ťa dokáže rozhádzať jeden večer, keď ťa odmietne ženská a ty v tom vidíš veľkú potupu, že zrazu si len obyčajný smrteľník. Myslel si si o sebe viac, ako to je v skutočnosti a teraz sa ti nastavilo zrkadlo. Vždy sa nájde niekto, kto bude lepší ako ty. Naozaj by si mal nasmerovať svoju snahu a energiu niekde inde, ako na budovaní svojho ega balením ženských v baroch.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Unkown napísal:Konečne som začínal byť v spoločnosti úspešnejší, než elitárske, rozmaznané detičky, ktoré k vodičáku dostali nové BMW. A včera som sa cítil, ako nejaký loser odstrčený bokom. Celý môj systém sa mi jednoducho zosypal na hlavu...
Toto by ma zaujimalo, v com si zacal byt uspesnejsi ? V baleni bab, ci byti alfa samcom?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Unknown- tak proste mal si zlý den, skus zmeniť lokál, nebud strojený, arogantný,namyslený, bud cool= vtipný, nevtieravý= nepozivat zensku na drink ani sa jej nenukať aby si ju kamsi viezol domov.
Alfa samec je chlap ktorý si velmi nenutene bez akehokolvek väčšieho usilia ziska pozornosť ženy svojim vystupovaním, komunikáciou,prejavom,zdravým sebavedomím,dominanciou, z casti aj výzorom, atd... A on o svojich kvalitách nehovorí nikomu, tie pozná len on sám a ženy to z neho vycítia. A dalšia vec on o sebe nehovorí ako o alfa samcovi. Takže to znamená ze niesi alfa samec, skor len sa snažíš byť pick uper ktorý chce oblbnuť len pripité ženské nič viac. A ujasni si ci chces vážny vztah alebo ulety. Pri uletoch moze z pick upu nieco zabrat a niečo nie, ale baba na vázny vztah sa inak získava. Viac neviem co dodat, ako to tu poznám kto sem napíse nejaký topic so svojim problémom si tu aj tak poväčšinou ani nenechá poradiť.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Sme sa trocha zle pochopili. Keď vidím, že proste záujem nemá, resp. je príliš opitá aj na polorozumnú konverzáciu, tak idem od toho. Nevnucujem sa a vediem rozhovor tak, aby mala aj ona priestor. Ak ho nevyužije dostatočne, znamená to, že som ju nezaujal a že hľadám ďalej. Nechcem byť, ako tu niekto povedal "chyba z minulého večera". A dobre viem, že niesom alfa, teda nie prirodzene. Moja pravá osobnosť je skôr niečo medzi, vtedy ale nemám takú pozornosť akú mám rád. Preto vytiahnem "alfa masku" a všetko ide ľahšie.

A ako som zistil, že som úspešnejší? Tuna vychádzam predovšetkým z našej triedy, alebo partie (tak 6-11 ľudí, ako kedy) s ktorou sa stretávam viac-menej pravidelne. Na začiatku, keď sa trieda formovala (resp. keď som bol nový v druhej partii) som si všimol, že majetnejší mali jednoducho väčšie slovo. No teraz sa ľudia správajú priateľskejšie skôr ku mne. A áno, teraz hovorím výlučne o úspechoch v spoločnosti.
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Uspech v spolocnosti ? Povedz mi o tom viac prosimta...
Unkown
Medium Star
Medium Star

bashnator napísal:Uspech v spolocnosti ? Povedz mi o tom viac prosimta...
Čo viac o tom chceš počuť? Ty nevidíš koho má skupina radšej, koho názor viac rešpektuje, na koho sa ľudia najčastejšie obrátia, keď im niečo treba? V tomto prípade považujem "obľúbenejší" za synonymum k "úspešnejší". Môžme sa dohadovať o slovíčkach ak chceš, ale pointa je hádam jasná.

/e Netvrdím, že som vždy to najoslnivejšie svetlo duševnej sily v širokom okolí. Aby si to zase dakto nevysvetlil zle... Ale vidím, že som na tom z tohoto hľadiska lepšie ako ľudia, ktorí na tom boli lepšie pred tým.
kookie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kookie »

Ach jaj :) to sú filozofie, takto som premýšľala pár rokov dozadu :) Nemá cenu hľadať tajomstvo úspešnosti a snažiť sa preraziť cez tie "ufňukané detičky s bmw" , aj tak drvivá väčšina z nich neskončí dobre. Evidentne nie si sám sebou, pričom to je to najpodstatnejšie :) Kvalita > kvantita, čo sa vzťahov a priateľstva týka. A čo, že sa k nim tak správajú? Choď podľa seba, kašli na druhých. Staraj sa o seba. Si samostatná osoba, čo má svoje priority To, že ťa nejaká baba odmietne? A v bare? :D ale choď. A vieš koľko ich je? Tam vonku, inde, než v baroch? :) Vo vzťahoch je ťažké brnknúť na tú správnu strunu, ale predbiehaním sa o dievčatá v bare veru nedojdeš nikam inam, len na tú rýchlovku....
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

veru fesakov ked tak chce vacsina bab poje****, alebo si len povedia, ze su pekni, ale brat to ako uspech, ze nejaka cubka z teba zvlhne... pride cas, ked to budes vnimat ako prekazku, ak taky cas vobec pride, ze budes uvazovat nad vztahom, rodinou... potom ti nebude ziadna dobra, lebo tie naozaj dobre nezbalis len tak pri bare a tie ktore zbalis na drink a 2 naucene frazy zbali 3krat do tyzdna borec podobny tebe a ktomu este bude mat obrucku na ruke a vonku parkovat medveda... Sa trapis pre take veci, ked chces napravit ego, tak sa ozer, zbal 2 premierne zenske a zatial co ti jedna bude fajcit, tak druha ti moze sepkat do uska, aky si uzasny...
Napísať odpoveď