zdravim ak dam TELEFON vypise mi ze Aplikacia Kontakty process com.sonyericsson.android.socialphonebook sa neocakavane vypla pokus opakujte...
vie mi niekto poradit co s tym ? jak to opravit ? dakujem
Sony Xperia chyba kontakty
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sony Xperia chyba kontakty
skús vyresetovat chache, poprípade update androidu ak náhodou je. toto mi robilo snáď iba na androide 2.3
ako sa da vyresetovat chache ?
skusal som aktualizovat android lenze nejako mi to nejde ...
skusal som aktualizovat android lenze nejako mi to nejde ...
-
dobi235
Light Professional
nemas tam custom rom?
nainstaloval som Sony PC Companion 2.1 na aktualizaciu androidu lenze stiahlo aktualizaciu a teraz nevie najst ani mobil
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2014, 14:29)
ako preinstalujem android ? je to xperia st25i akurat to ma 2.3.7 android
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2014, 14:29)
ako preinstalujem android ? je to xperia st25i akurat to ma 2.3.7 android
-
hrban
Addict
Tuším, že telefón musí byť vo flash mode. To zanmená, že ho vypneš a odpojíš od PC. potom držíš Volume- (minus) a prepojíš cez USB s PC. (vol- drž aspoň 2-3 sec predtým ako pichneš usb a drž ho aspoň sekundu potom ako je usb pichnuté a nesmieš ho púštať medzitým.) Ak je to správne spravené, malo by sa rozsvietiť zelené svetlo. Vtedy by ho mal program vidieť.
ináč čo som čítal, ten telefón sa vraj upgraduje cez xperia flashtools.
tu je aj návod ako to inštalovať. http://www.androidlegend.com/update-son ... -1-b-1-54/
hlavne, treba si zálohovať, kontakty, sms-ky, foto na internej pamati, po update bude telefón v podstate prázdny, (SD-karta ostane tak ako bola, ale telefón sa premaže)
ak to budeš robiť podľa toho návodu stiahni rovno Update 2 (6.1.1.B.1.100), tie predtým netreba.
ak by bolo treba pomôcť s prekladom návodu alebo by bol problém s nejakým krokom, treba sa opýtať tu, radšej to spraviť na 100% krok po kroku, ako pokaziť telefón
ináč čo som čítal, ten telefón sa vraj upgraduje cez xperia flashtools.
tu je aj návod ako to inštalovať. http://www.androidlegend.com/update-son ... -1-b-1-54/
hlavne, treba si zálohovať, kontakty, sms-ky, foto na internej pamati, po update bude telefón v podstate prázdny, (SD-karta ostane tak ako bola, ale telefón sa premaže)
ak to budeš robiť podľa toho návodu stiahni rovno Update 2 (6.1.1.B.1.100), tie predtým netreba.
ak by bolo treba pomôcť s prekladom návodu alebo by bol problém s nejakým krokom, treba sa opýtať tu, radšej to spraviť na 100% krok po kroku, ako pokaziť telefón