Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
nejaky chlapik alebo kapela co hraju podobne gitarovky ako zaciatok tohoto scorpionsu ? dakujem
niečo na štyl martin garrix animals alebo swedish house greyhound? 
Viem ze v tom konkretnom videu je ta pesnicka, ale ja potrebujem vediet nazov pesnicky tej reklamy v sucasnosti kde hra nieco ako "Say hey, na na na na na.... Say hay na na na na na...". Je to rovnaka Orange reklama na pausal Panter, len ina pesnicka.
niečo na štyl martin garrix animals alebo swedish house greyhound? 
unfeil skusil si soundhound v telefone? na rozpoznanie useku tej pesnicky ak sa to da?
unfeil skusil si soundhound v telefone? na rozpoznanie useku tej pesnicky ak sa to da?
Asi rok-dva dozadu na Internete letel videoklip so spevákom - chlapom prezlečeným za ženu, mal lodičky, briadku, nafarbené vlasy.. bol niečo ako turek, rumun alebo niečo podobné, mal myslím také jednoduché a krátke meno.. nepamätáte? 
Neskusil, pretoze nemam tu pesnicku k dispozicii. V tom videu co som prilozil je ina. Pocujem ju iba ked to davaju v telke ako reklamu, ale nemam v plane byt cely den prilepeny k telke a číhať kedy ju budu davat. Takze neviem, nikto nepozna?japaja napísal: unfeil skusil si soundhound v telefone? na rozpoznanie useku tej pesnicky ak sa to da?
čaute, dnes som počul na exprese pesničku a chcel by som vedieť jej názov, ale bohužiaľ si neviem spomenúť ani na kúsok textu. Jedine čo viem je že ju spieva chlap a dnes šla na exprese od 8:00 do 10:00 a ešte že vždy keď začína refrén (alebo proste ta najlepšia časť) tak to začína textom Baby...inak nič neviem, poraďte ak viete pls.
Tu je playlist z celého dnešného dňa: http://www.radia.sk/radia/expres/playlist.html#
Dole sa pomocou "nasledujúca strana ->" preklikáš na stranu, ktorú hľadáš (teda od 8:00 do 10:00) a tam si tú pesničku už nájdeš. Snáď som pomohol
Dole sa pomocou "nasledujúca strana ->" preklikáš na stranu, ktorú hľadáš (teda od 8:00 do 10:00) a tam si tú pesničku už nájdeš. Snáď som pomohol
-
DanielDevil
Addict
Vance Joy - Riptide?DoperMTA napísal:čaute, dnes som počul na exprese pesničku a chcel by som vedieť jej názov, ale bohužiaľ si neviem spomenúť ani na kúsok textu. Jedine čo viem je že ju spieva chlap a dnes šla na exprese od 8:00 do 10:00 a ešte že vždy keď začína refrén (alebo proste ta najlepšia časť) tak to začína textom Baby...inak nič neviem, poraďte ak viete pls.
-
xjojox2246
Star
Kód: Vybrať všetko
http://www.joj.sk/vip-nakupne-maniacky/vip-nakupne-maniacky-archiv/2013-07-05-vip-nakupne-maniacky-finale.htmlRe: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Vedel by niekto poradiť pesničky s pomalými melodickými gitarovými sólami ako napr. Pink Floyd - Time, UFO - High Flyer, Hendrix - Little Wing, apod. ? Vďaka.
Cauko, neviete ako sa vola song, v ktorom sa spieva nieco ako "eeee e e hu ha we are (girl)" (to girl tam asi nebude, ale ja som to tak pocul
)
diky moc odmena K+
diky moc odmena K+
-
Supersonic
Light Professional
chalani neviete z MS 2014 taku song čo davaju v pauzach,nejaky saxofon alebo čo tam je,nestihol som to spravit cez shazam lebo ti debili tam furt do toho kecali 
//dneska som to nahral poznate to niekto? zase tam kecali tak neviem nič z toho..
//dneska som to nahral poznate to niekto? zase tam kecali tak neviem nič z toho..
- Prílohy
-
- Record_0002.mp3
- (179.13 KiB) 560 stiahnutí
-
DanielDevil
Addict
myslíš CITIZENS! - True Romance?Human. napísal:Cauko, neviete ako sa vola song, v ktorom sa spieva nieco ako "eeee e e hu ha we are (girl)" (to girl tam asi nebude, ale ja som to tak pocul)
diky moc odmena K+
DanielDevil: nie, nie je to ono..
Vedel by niekto čo je toto za pesničku? Veľmi známa ale neviem si spomenúť na názov. K
istá.
http://www.upnito.sk/subor/a2e8a7b350fc ... 1718f.html
Header 
// rado sa stalo
// rado sa stalo
Och ďakujem krásne pekná slečna 
-
olivia.field
Novice
Ahojte
hladam nazov pesnicky z reklamy na orange. To je ta nova reklama na pantera. Viem z toho len tieto slova : hey nanananana