len na bezne pouzitie ..resetovanie, pozretie chyb a tak ..co vy na to? univerzalny kabel by osm potreboval
Kábel - autodiagnostika
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kábel - autodiagnostika
Ahojte, chcem si kúpiť kábel na autodiagnostiku. Stacilo by aj toto z ciny ?
http://www.aliexpress.com/item/Best-Qua ... 98836.html
len na bezne pouzitie ..resetovanie, pozretie chyb a tak ..co vy na to? univerzalny kabel by osm potreboval
Re: Kábel - autodiagnostika
Neexistuje univerzalny kabel, je viacero interface-ov a komunikacnych protokolov ktore sa nedaju zahrnut v jednom "UNI" kabli, su autodiagnostiky ktore su kompatibilne so vsetkymi modelmi aut ale to je autoservisna technika stoji obvykle radovo v 1000€-och + licencie.
Navrhujem teda, prezrad nam o aky voz ide a mozno niekto bude vediet aky konkretny hoci cinsky kabel Ti bude stacit a aky free soft sa k tomu vyuziva.
Navrhujem teda, prezrad nam o aky voz ide a mozno niekto bude vediet aky konkretny hoci cinsky kabel Ti bude stacit a aky free soft sa k tomu vyuziva.
-
mihalswk
Medium Professional
fuha tak to je ina suma ..napriklad teraz som mal Fiat stilo 1,9 JTD MJT 2007 prisiel taky panko s kablom ze si skontroluje PC a neslo mu to
ja som to daval normalne v servise na diagnostiku a všetko mi reštartoval a podobne ...tak som chcel ze by som si to v buducnosti spravil aj sam napr na octaviu alebo tak co pride
viem supervag - diagnostika na vacsinu aut za cca 600€ plus minus..
VAG kupis z Ciny za 15 eur a na diagnostiku VW, Skody, Audi a Seatu postaci, dokazes spravit adaptacie, zakladne nastavenia, resetovat intervaly a kopu inych veci co na bezne pouzitie staci.
-
Makovnik
Medium Professional
Na Fiata s klasickou 25 (alebo kolko ich je) kolikovou paticou CANbus staci kabel ELM327 a soft FiatEcuScan. Teraz sa tusim premenoval na MultiEcuScan. Ten stoji cca 50Eur. Alebo ked sa posnazis tak aj menej 
-
hojko
Site Admin
Treba sa popozerat na auto-professionals.co.uk, tam je najde kopa uzitocnych navodov, informacii a este kopa dalsich veci