Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?
Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?
Ale ja som si to audio všetko nevymyslel alebo nevyčítal z nejakej knihy. Mal som skoro dvoj ročný vzťah, a keby ma nenechala (nemal som ju kvôli tomu rád, no teraz to je naopak), tak by som nezistil že som kvôli nej zanedbával priateľov, alebo veci čo ma bavili. Nehovorím že ma nebavilo jej robiť radosť ako spomínaš, mál som ju ozaj rád. No neskôr som už z toho necítil až taký dobrý pocit ako zo začiatku alebo ako pred vzťahom. Áno, nebola tá pravá, sú veľa iných dievčat. No keď stretávam dievčatá v práci, alebo iba tie čo poznám, tak všetke chcú to isté. Chcú byť rovnocenné a rovnoprávne, tak prečo ma nezabávajú, prečo nie som žiadaný? Vždy som musel začínať nové témy v dialógu ja, prečo nie ona?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja neviem prečo nie si žiadaný medzi ženami v práci a kolektíve. Možno ťa len poznajú, a poznajú tvoje názory. Ak takto vystupuješ aj v reálnom živote, tak sa nedivím že sa s tebou nedávajú do reči. Načo by to robili? A možno sú v tom iné dôvody, možno im nie si sympatický, možno nemajú záujem lebo sú zadané, možno nemajú náladu sa vyprávať lebo majú nejaké osobné problémy...
to že nechala ona teba je zrejme spúšťačom tých tvojích názorov a nenávisti voči ženám. Ak si kvôli nej zanedbával priateľov, tak to bola tvoja chyba a nie jej
to že nechala ona teba je zrejme spúšťačom tých tvojích názorov a nenávisti voči ženám. Ak si kvôli nej zanedbával priateľov, tak to bola tvoja chyba a nie jej
Nič také zo seba nerobím. Už som aj tu spomínal že ja som rád z dievčatami, no už iba ako kamarát. Všetko čo som písal som zažil buď ja alebo niekto v mojom blízkom okolí. Takže mi nemôžeš tvrdiť že to tak aspoň z časti nefunguje.audiotrack napísal: kookie to pekne vystihla. Si rovnaký ako terepin, ešte aj ten hugh laurie v postave hausa v avatare vás spája. Rovnako arogantní, egoistický panici čo nemali nikdy vzťah ani sex, ale snívajú o ňom. Samozrejme si treba udržať hrdosť, a tak treba umelo vymyslieť čo najviac negatív vzťahu. A keď nezaberajú negatíva, tak príde plán B - najúčinnejšia výhovorka (hlavne pred samým sebou) je vydávať sa za výnimočného človeka, ktorý nezapadá do všeobecného priemeru. Človeka, ktorý je jedinečný, odmieta sa prispôsobovať, odmieta dokonca komunikovať so ženami. Z lovca sa stáva nedobitná korisť. Už nie je podstatné že nikoho nedokážeš zbaliť, lepšie znie keď to preformuluješ že nikoho nechceš a nikto teba nedokáže zbaliť lebo sa nemieniš prispôsobiť. Zo svojej chyby a nevýhody umelo vytvoriť výhodu a výnimočnú pozitívnu vlastnosť.
Moja? Veď chcela ísť na "balet", tak som kvôli nej šiel. Chcela aby som dnes ostal u nej, tak som ostal. Tak ako to bola moja chyba keď som jej robil radosť?audiotrack napísal:ja neviem prečo nie si žiadaný medzi ženami v práci a kolektíve. Možno ťa len poznajú, a poznajú tvoje názory. Ak takto vystupuješ aj v reálnom živote, tak sa nedivím že sa s tebou nedávajú do reči. Načo by to robili? A možno sú v tom iné dôvody, možno im nie si sympatický, možno nemajú záujem lebo sú zadané, možno nemajú náladu sa vyprávať lebo majú nejaké osobné problémy...
-
audiotrack
VIP
Prečítaj si ešte raz čo som písal. Ak si kvôli nej zanedbával priateľov, bola to tvoja chyba. A možno si jej stále vyhovel, to by vysvetlovalo to tvoje slovko "stále" z tvojej definície kompromisov
Luky, ak sa staneš bábkou v rukách ženy, prestane si ťa vážiť (tým pádom prestaneš byť tým mužom, do ktorého sa zamilovala; a staneš sa iba niekým, koho z teba sama urobila). Tam je dôležitá tá rovnováha (tie kompromisy), nie vždy len ustupovať.
Potom si v rozpore zo svojím názorom audio. Tak ako to je? Mám jej robiť stále radosť, a pri tom sa správať tak aby som nebol jej bábkou. To sa nedá.audiotrack napísal: Ak svoju polovičku skutočne ľúbim, a navrhne ísť na nejakú debilinu do kina alebo dajme tomu na balet alebo hocičo čo ma zaujíma menej ako vierovyznanie mravcov, tak tam idem kvôli nej. Lebo viem že jej to spraví radosť, a chcem jej spraviť radosť..
-
audiotrack
VIP
to "stále" tam furt iba ty vsúvaš. Vytkol som ti to v tej definícii že to neznamená že stále sa prispôsobovať, vytkol som ti to teraz že ak si si nevedel nájsť čas na priateľov tak si robil chybu, a znova to tam napíšeš. Vzťah je o kompromisoch. Bodka. Žiadne stále prispôsovanie. Ty tu ale pripúšťaš iba dva extrémy. Najprv napíšeš že sa nebudeš nikomu prispôsobovať, a potom napíšeš že si chodil všade kam chcela a stále si sa jej prispôsoboval. A celé to obrovské spektrum medzi týmito hranicami si odignoroval. A práve v tom priestore fungujú vzťahy. Ty vidíš mantinely, na ktorých vzťahy krachujú
Ale už pri troch tých vašich kompromisoch, mi bolo vynadane, že uprednostňujem kamarátov namiesto nej. Takže kde je problém?
-
Fabo
Hardcore addict
Nie, tam to bolo o tom, ze ty si pisal ze ty proste *nikdy* neurobis to, ze pojdes s kamaratmi, lebo ona chce nieco ine, ty *nikdy* nepojdes na motorku, ty *nikdy* ...
-
audiotrack
VIP
potom zrejme vo forme akou si to napísal. Nepoznáme tvoj život, tak sa dá chytať iba toho čo napíšeš. Ak napíšeš tri prípady kedy si jej nevyhovel ale nenapíšeš že si jej aj vyhovel tak to berieme implicitne že také nič nebolo a teda ťa odsúdime. Rovnako ak napíšeš že si jej vždy vyhovel a zanedbával priateľov, tak ti vytknem že to bola chyba.
Treba byť niekde v strede. Ak si zanedbával priateľov, alebo bolo vždy po jej, tak je to problém. Rovnaký problém ako keby ju ignoruješ a nevenuješ sa jej vôbec. Z toho ako si to napísal teraz, že bolo aj po jej aj si chodil s kamarátmi ale nechápem prečo potom nerozumieš tomu čo je kompromis a prečo ich tak striktne odmietaš keď si schopný ich robiť.
Treba byť niekde v strede. Ak si zanedbával priateľov, alebo bolo vždy po jej, tak je to problém. Rovnaký problém ako keby ju ignoruješ a nevenuješ sa jej vôbec. Z toho ako si to napísal teraz, že bolo aj po jej aj si chodil s kamarátmi ale nechápem prečo potom nerozumieš tomu čo je kompromis a prečo ich tak striktne odmietaš keď si schopný ich robiť.
-
t0m4s3
Admin
To sa tu vsetci chlapi hraju na sprostich, alebo skutocne vsetci stretli same dokonale baby? Alebo ste si nasli obetneho baranka v podobe Lukasa? Lukas to vyhana do extremov, rovnako ako aj jeho "oponenti" - tak dokonaly vztah (plny kompromisov a komunikacie) ako tu vacsina popisuje funguje mozno prve 2 roky, pokial nevyprcha zamilovanost. Tak isto je potreba vziat v uvahu individualitu cloveka, niekto kto nema moc konickov a sedi doma "zhnity" ocakava od druheho to iste, pricom ten ma naopak vela konickov. Mam znamych co sa od seba nepohnu a takisto mam kamosa, ktory ma 35, byva sam a rozhodne mu nic nechyba. Ako uz niekde bolo spomenute, zvrhlo sa to na typicku debatu "my" vs "vy" alebo "pravdu maju vsetci a nikto zaroven"
lukas je aj tak iba slaby odvar toho co tu predvadzal pred rokom uplink, to bol mizogyn extra premium
lukas je aj tak iba slaby odvar toho co tu predvadzal pred rokom uplink, to bol mizogyn extra premium
2 roky? aha a po 2 rokoch čo príde na rad? rozchod, alebo stale sa to bude točiť okolo komunikácie,tolerancie,kompromisu atd...potom to hovor párom čo spolu vydržali desiatky rokov.
Inak co je s Uplinkom? dostal Ban alebo sem uz prestal chodit?
Inak co je s Uplinkom? dostal Ban alebo sem uz prestal chodit?
-
t0m4s3
Admin
Co pride po dvoch rokoch? Nie zakonite hned po 2 rokoch, ale je to "precitnutie" do reality, poznavanie charakterovych vad druheho cloveka, riesenie nezhod, inych nazorov, atd. Statisticke cisla rozvodovosti su niekde na 50%, co je dost vela (alebo malo, opat na uhlu pohladu).
"potom to hovor párom čo spolu vydržali desiatky rokov" - Ty to zase mozes povedat parom, ktore to nevydrzali ani tie 2 roky, ktorych je viac, co myslis?
ad Uplink, prestal chodit, nejak sa jeho predstava formy vyjadrovania nazorov nezhodovala s predstavou vedenia fora.
"potom to hovor párom čo spolu vydržali desiatky rokov" - Ty to zase mozes povedat parom, ktore to nevydrzali ani tie 2 roky, ktorych je viac, co myslis?
ad Uplink, prestal chodit, nejak sa jeho predstava formy vyjadrovania nazorov nezhodovala s predstavou vedenia fora.
Určite je viac tých párov co nevydrzali ani 2 roky spolu.
Totiž aspon ja delím rozchody na 2 prípady
1. Závisí od toho ako sa rešpektuju,komunikuju,toleruju,ci maju tajnosti alebo nemaju. Ci su to uplne protiklady alebo su si podobní aj od toho to závisí..atd.... Samozrejme musia sa snazit obidve strany v tom vztahu.
2. Vztahy vedia skončiť aj nedobrovolne,alebo kvôli ich rodičom sa vztah rozpadol a podobne...V tomto prípade do buducnosti sa mozu taketo rozídené páry dat znovu dohromady. A este je tu jeden prípad ten najsmutnejší. že jeden z partnerov umrie.
Totiž aspon ja delím rozchody na 2 prípady
1. Závisí od toho ako sa rešpektuju,komunikuju,toleruju,ci maju tajnosti alebo nemaju. Ci su to uplne protiklady alebo su si podobní aj od toho to závisí..atd.... Samozrejme musia sa snazit obidve strany v tom vztahu.
2. Vztahy vedia skončiť aj nedobrovolne,alebo kvôli ich rodičom sa vztah rozpadol a podobne...V tomto prípade do buducnosti sa mozu taketo rozídené páry dat znovu dohromady. A este je tu jeden prípad ten najsmutnejší. že jeden z partnerov umrie.
-
Fabo
Hardcore addict
Ved nikto nehovori ze kazdy vztah musi dopadnut krasne a stastne. Jasne, su vztahy ked to proste nefunguje, tak ked to nema cenu, tak je lepsie to ukoncit, mozno ten dalsi bude lepsi.t0m4s3 napísal:To sa tu vsetci chlapi hraju na sprostich, alebo skutocne vsetci stretli same dokonale baby? Alebo ste si nasli obetneho baranka v podobe Lukasa? Lukas to vyhana do extremov, rovnako ako aj jeho "oponenti" - tak dokonaly vztah (plny kompromisov a komunikacie) ako tu vacsina popisuje funguje mozno prve 2 roky, pokial nevyprcha zamilovanost. Tak isto je potreba vziat v uvahu individualitu cloveka, niekto kto nema moc konickov a sedi doma "zhnity" ocakava od druheho to iste, pricom ten ma naopak vela konickov. Mam znamych co sa od seba nepohnu a takisto mam kamosa, ktory ma 35, byva sam a rozhodne mu nic nechyba. Ako uz niekde bolo spomenute, zvrhlo sa to na typicku debatu "my" vs "vy" alebo "pravdu maju vsetci a nikto zaroven"
Ale zavrhovat vsetky zeny ala Lukas lebo lieta z extremu do extremu?
Takže je lepšie každý jeden vzťah udržať ako ho zavrhnúť? To je ako mať ružové okuliare ala Fabo.
-
audiotrack
VIP
a zase sme v extréme. Zase existuje len zavrhnutie všetkých alebo udržanie všetkých.
Fabo nenapísal že je dobré udržať všetky vzťahy
Fabo nenapísal že je dobré udržať všetky vzťahy
kým ty si všetky ženy zavrholked to proste nefunguje, tak ked to nema cenu, tak je lepsie to ukoncit, mozno ten dalsi bude lepsi.
Tak nemôžeš otáčať jeho argument proti nemulukas9206 napísal:Jednoducho povedané, nedá sa veriť žiadnej žene, či má 18 alebo 30Každá žena chce po nás dôveru, no sama ju nevie dať. Moje rybičky sú mi vernejšie ako ženy čo som za život spoznal.
No jasné šak Lukáš si to tak predstavuje že vztah je bez kompromisu a ked príde prvý problém treba utiecť. No ak rozmýšlal takto aj pri svojich ex frajerkách tak zrejme preto ho nechali. Lebo slovo kompromis, komunikácia- riešenie problemov mu nic nehovoria. Aj ked su to základné nevyhnutné faktory bez ktorých vztah neprežije. Pochybiť moze každý vo vztahu, ked olutuje a omluví sa priatelovi/priatelke za bôl ktorý sposobil sa dá ten vztah udržať. Nie je umenie vystriedať 10 partnerov vo vztahu len preto že niekto nevie co sa vo vztahu patrí a nepatrí robit.
Jeho velké tvrdohlavé ego ktoré mu nedovolí príjimať názory druhých ludí ho skor či neskor aj tak zasiahnu ešte viac, až ostane uplne sám.
Jeho velké tvrdohlavé ego ktoré mu nedovolí príjimať názory druhých ludí ho skor či neskor aj tak zasiahnu ešte viac, až ostane uplne sám.
-
t0m4s3
Admin
To pride vekom, predsalen je to stale "cucak", kto bol v jeho veku iny? Ja urcite nie.
-
audiotrack
VIP
no písal že takmer 22. Ja som v 22 rozhodne baby nezatracoval a nebol som presvedčený že aj tak všetky podvádzajú a nevedia čo chcú a podobne. Ani o vzťahoch som nemal mienku ako večnom kompromise z mojej strany a nulovom kompromise zo strany partnerky. Dokonca som mal v tom veku vzťah, a nezanedbával som ani vysokú školu, ani priateľov, ani rodinu, ani svoje koníčky. A aj keď ten vzťah krachol (v rovnakom veku, trval 8 mesiacov, nechala ona mňa), nenadával som na ňu a nezmenilo to môj pohľad na ženy a ženské správanie či myslenie. Tak neviem teda ako ty, ale ak si bol v jeho veku taký ako on, tým sa moc nevychvaľuj.
A v podstate okrem tohto experta, terepina a teraz už aj teba ako si priznal že si taký v tom veku bol, nepoznám nikoho iného kto tak v 22+ rokoch uvažuje. Vždy som si myslel že je to typické pre skorú pubertu (vek okolo 10-13 kedy sa človek hanbí za to že sa mu niekto páči, a striktne odmieta akékoľvek podpichovanie okolia o tom kedy bude mať frajerku a podobne) alebo potom starých mládencov nad 35 čo nikdy nemali vzťah a zanevreli na všetky ženy už len z princípu a presvedčenia že žiadna pre nich nie je súdená. Samozrejme bez toho aby hľadali
A v podstate okrem tohto experta, terepina a teraz už aj teba ako si priznal že si taký v tom veku bol, nepoznám nikoho iného kto tak v 22+ rokoch uvažuje. Vždy som si myslel že je to typické pre skorú pubertu (vek okolo 10-13 kedy sa človek hanbí za to že sa mu niekto páči, a striktne odmieta akékoľvek podpichovanie okolia o tom kedy bude mať frajerku a podobne) alebo potom starých mládencov nad 35 čo nikdy nemali vzťah a zanevreli na všetky ženy už len z princípu a presvedčenia že žiadna pre nich nie je súdená. Samozrejme bez toho aby hľadali