Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste sem
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste
Šiel si sa tam kochať grafikou a riešiť gramatiku alebo sťahovať?
-
aviceN
Guru
vie niekto zohnat what.cd alebo waffles.fm ? mam ked tak pozvanku na ourphorum
Dôjdi na ich IRC, "zapíš" sa do fronty sprav "pohovor" a oni ti dajú invite. Musíš dúfať, že chytíš dobrého moderátora a nie dementa, ktorý ti dá na tie otázky 2 minúty pričom ani on sám by to za taký čas nedal....aviceN napísal:vie niekto zohnat what.cd alebo waffles.fm ? mam ked tak pozvanku na ourphorum
http://www.whatinterviewprep.com/
Ak prejdeš, a dáš hodnosť Power user (50gb upload, 5 vlastných torrentov) automaticky môžeš popýtať o dalšie invitačky -
//foto patrí do prílohy
Ak sa ti nechce robiť pohovor, môžeš skúsiť šťastie tu - http://torrentinvites.org/forum.php?referrerid=28506, niekedy sa tam objaví invitačka na what.cd a Waffles. Ostatné alternatívy sú ešte BeatHau5, Panda.cd, a ruTracker
-
xH4wK
Pocujte ... ktory tracker je teda dobry ? Potreboval by som stiahnut HP1-7 a SW1-6 no nikde neviem najst vsetko pokope a funkcne aspon 720p a ANGLICKY, nechcem nejaky blby dabing.
Bol by som rad za info v PM pripadne pozvanku
Diky a K+ ista
PS: Bral by som na CZtorrent pozvanku
Bol by som rad za info v PM pripadne pozvanku
Diky a K+ ista
PS: Bral by som na CZtorrent pozvanku
-
Sphinx
Addict
Na czt nie su pozvanky...treba pisat na irc
-
hrban
Addict
na czt sa dá ľahko dostať, i keď teraz nedávajú pozvánky, (ani cez IRC, skôr sa riešia bany pre krysy, a redukuje sa počet leeacherov) ale tak modi sú v pohode, ak nebudeš jednať ako mladý zasran a budeš mať s ním normálnu debatu tak ti ju pošlú. Druhá vec teraz dostalo veľa ľudí na czt BAN-án za vynášanie torrentov von, čiže by sa hodili nejaký čo by mali dobrý upload a mali normálnejšie ratio. Takisto ak by si čosi prispel, isto pozvánku dostaneš.
-
Sphinx
Addict
vynasanie? ved tam nic original nie je .. len zlepence a vynesene rls z privatnych for a trackov..
-
hrban
Addict
ach... ako neviem čo máš za problém, každý jeden torrent na czt ktosi stiahol a uploadol na tracker, to, že to stiahol odniekaľ inakiaľ ma nezaujíma a nezaujíma to nikoho, kto je normálny. Neviem, či ty veríš v to, že to tvoje fórum kde si sú ľudia, čo kúpia origo hru/video ripnú ho, spravia crack a potom uploadnu úplne nový torrent, ak hej tak si asi trošku ťuk-ťuk...
Vynášači sú tí, čo stiahnu torrent súbor cez svoj login a prdnú ho na iné fórum a potom cez login jedného užívateľa sťahuje naraz aj 100 ľudí jeden torrent a nulový upload.
Tak ako každé jedno fórum aj to tvoje úžasné má torrenty od niekaľ inakiaľ. To, že nejaký uploader zmaže origo uploadera zo súborov a nahradí ho svojim nickom ala seriál@uploaded_by_los_ko*ot_for_echt.užastný.tracker.com tomu never, to spraví aj 5 ročné dieťa a prisvojí si cudzí upload keď aj z pirátskej zátoky.
Vynášači sú tí, čo stiahnu torrent súbor cez svoj login a prdnú ho na iné fórum a potom cez login jedného užívateľa sťahuje naraz aj 100 ľudí jeden torrent a nulový upload.
Tak ako každé jedno fórum aj to tvoje úžasné má torrenty od niekaľ inakiaľ. To, že nejaký uploader zmaže origo uploadera zo súborov a nahradí ho svojim nickom ala seriál@uploaded_by_los_ko*ot_for_echt.užastný.tracker.com tomu never, to spraví aj 5 ročné dieťa a prisvojí si cudzí upload keď aj z pirátskej zátoky.
Hlavne ze na Trakeri skoro nikdy nieje uvedene od akej groupy dany film je (HD samozrejme). Lebo dotycny to poctivo premenuje ako pise hrban. Potom je v tom bordel. Dakujem, neprosim.
poslete niekto pozvanku na ourphorum pls na [email protected]
Ahojte uz dlhsiu dobu zhanam pozvanku na Warxtreme, ak by sa niekto nasiel tak mi ju prosim poslite na [email protected] . Ako protihodnotu vam neviem poskytnut bohuzial nic ale budem vam velmi vdacny

Zhanam pozvanku na ourphorum a warxtreme, ak by niekto mal, bol by som rad. Dakujem
Zdravim, z neznamych pricin mi zrusili ucet na hdclub.sk. Nemohol by mi niekto poslat pozvanku na [email protected]? Ako protihodnotu viem poskytnut pozvanku na ourphorum.com
Dakujem
Dakujem
-
Sphinx
Addict
Ak si bol neaktivny tak preto. Prechádzalo sa na novy systém.... Pozvánku nedostaneš tie sú vypnute
Zhánam pozvánku na cinemageddon.net
Ponúkam na výmenu warxtreme.com, lamky.net
Ponúkam na výmenu warxtreme.com, lamky.net
Na torrentleech majú deň otvorených dverí 
Treba použiť invite code: SUMMER2014
Stránka na signup: http://www.torrentleech.org/user/account/signup
Treba použiť invite code: SUMMER2014
Stránka na signup: http://www.torrentleech.org/user/account/signup
-
Thrash/Death
Star
Nestihol som to sakra
Nemá niekto pozvánku na torrentleech? Môžem poskytnúť pozvánku na WarXtreme alebo OurPhorum.
Ahojte,
mam zaujem o vymenu pozvanok. Viem ponuknut pozvanku na uvedene trackery a fora. Ma niekto nieco zaujimave na vymenu ? Prijal by som CHDBits, GFT, RevolutionTT, BitMe, Blackcats-Games ale aj ine zamerane na HD filmy, Classic Movies a hry.
Trackery:
TorrentLeech
IPTorrents
HDTorrents
TorrentDay
Tv TORRENTs ro
bitGAMER
Bit-HDTV
BeyondHD
Blu Evolution
SceneFZ
Fora:
WarExtreme
OurPhorum
mam zaujem o vymenu pozvanok. Viem ponuknut pozvanku na uvedene trackery a fora. Ma niekto nieco zaujimave na vymenu ? Prijal by som CHDBits, GFT, RevolutionTT, BitMe, Blackcats-Games ale aj ine zamerane na HD filmy, Classic Movies a hry.
Trackery:
TorrentLeech
IPTorrents
HDTorrents
TorrentDay
Tv TORRENTs ro
bitGAMER
Bit-HDTV
BeyondHD
Blu Evolution
SceneFZ
Fora:
WarExtreme
OurPhorum
Zdravim potreboval by som pozvanku na lamky, ak niekto mate budem rad
Dakujem
Dobrý den, poprosil bych o pozvánku na ourphorum.com. Předem (i zadem) děkuji..