Iphone 5 z sk online shopu
Iphone 5 z sk online shopu
Je mozne si kupit z nejakeho lacneho eshopu ako podla heuerky za 480 eur z webtelefony.sk alebo nikita.sk, alebo pride tovar už otvoreny, čiže nebude efekt vône ako byva pri prvom otvoreni??? Pretože napr pri webtelefony, kde je mobil najlacneši pišu, že telefon bol testovaný.... možno aj preto taka cena, či?? mate nejake osobne skusenosti??
Re: Iphone 5 z sk online shopu
ano preto taka cena, budu to vsetko bud otvorene kusky alebo sede distribucie
Otvorene = dnes to vyberie Janko v Orange, doma sa s nim pohra a da na Bazos. Zajtra to od Janka kupim a predam dalej.
hovorime o e-shopoch evidovanych v heureke, a nie o bazosi a podobnych bazaroch. Precitaj si ešte raz prvy prispevok a nazov temy.
Dakujem
PS: Mal si niekedy niečo od apple, tak vieš, že ak to otvoriš tak tie veci vonajú specifickou vonou, nie ako tvoje činske ajdidajdy.
Preto sa pytam, že ak si kupim z e-shopu iphone 5 za smiešnych 480 eur, čo je oproti konkurencii velmi dobra cena, tak či pride original zatvorene balenie od apple, alebo je cena nizka preto, lebo to už pred tym otvorili.
BTW: Heker, nič v zlom, ale patriš medzi najvačšich posthunterov, akych som kedy videl.
Dakujem
PS: Mal si niekedy niečo od apple, tak vieš, že ak to otvoriš tak tie veci vonajú specifickou vonou, nie ako tvoje činske ajdidajdy.
Preto sa pytam, že ak si kupim z e-shopu iphone 5 za smiešnych 480 eur, čo je oproti konkurencii velmi dobra cena, tak či pride original zatvorene balenie od apple, alebo je cena nizka preto, lebo to už pred tym otvorili.
BTW: Heker, nič v zlom, ale patriš medzi najvačšich posthunterov, akych som kedy videl.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
otvorené je, že to bolo niekde vystavené ľudia sa s tým mohli hrať, (napr niekde v predajni/u operátora) potom sa to len dá nas5 do krabičky a predáva, ale zabalené vo fólií to už nebude, len tam bude všetko v krabičke ako v novom, tá vôňa asi už tiež nie. Každopádne, pri otvorených kusoch si treba zistiť ako je to so zárukou (priamo kontaktovať predajcu), tuším, že je záruka skrátená od doby, kedy to bolo rozbalené (vystavené)/ u niektorých produktov dokonca nie je vôbec žiadna záruka.
druhá vec, hekker sa nemusí mýliť, poznám plno online-shoppov v blave čo to takto robia a sú aj na heureke.
druhá vec, hekker sa nemusí mýliť, poznám plno online-shoppov v blave čo to takto robia a sú aj na heureke.
Ako? že kupuju použite iPhony z bazošu a predavajú ich ako nové so zárukou? Hroza...
-
hrban
Addict
s tou zárukou je to práve tak, že sú s ňou vždy problémy, ak bol produkt predaný ako rozbalený, to sa treba vždy spýtať predajcu. Práve niekedy vôbec nemusí byť.
nemusi byt vobec vo folii a pritom bude novy, staci ze zakaznik chce vidiet gold, pricom je vystaveny iba biely, a je po folii
Som heker, nie hekker. Alik vies o tom evidentne h...o! Kopa mobilov v obchodoch na internete je z Anglicka, su to tie s nulovou DPH, pretoze DPH v ramci smernice EU a EHP plati firma v Anglicku, su to prevazne iPhony a vysoke rady telefonov, ktore tu stoja aj cez 600 eur a takto ich nukaju bez DPH aj koncovym zakaznikom, no telefony su v anglickej verzii s dodatocne tlacenym slovenskym manualom. Tiez sa predavaju telefony z vykupu z bazarov a z Bazosu, uvadza sa dvojrocna zaruka a balenie byva castokrat rozbalene, pri zaruke pocas posledneho mesiaca je problem, pretoze telefon bol vybrany dnes z Orange, ale ty ho kupis az o mesiac a tak predavajuci ma zaruku v Orange uz len 23 mesiacov a preto je problem ak sa pokazi na konci zaruky. Dalsim prikladom je vykup od predajcov operatorov kde ukecaju znameho, kamarata alebo aj celu firmu v pride SME predajcov, aby tie mobily predali dalej.
Tak ja určite nechcem už otvoreny tovar, ja chcem kupiť iphone aby som tam mal tu vônu a nie otvoreny... Slovenske eshopy ked ponukaju otvoreny tovar, tak si ho mozu strcit do riti.
o akej voni stale tocis? nekupujes auto ze bude vyvetrane..
Ked si kupiš original produkt od Apple, čo je zabaleny a nie otvoreny už pred tebou, tak hned po otvoreni ucitiš krasnu vônu
ktorá dodáva výrobku punc luxusu a originality.
Pre mna neni vyrobok Apple plnohodnotny, ak niekto predomnou balenie otvoril a vôna vyprchala... Ked už vysolim tolke peniaze za Iphone 5 tak nech to má všetko, začo si zákazník plati, vrátane vône, ktorú ucitiš po otvoreni nového produktu.
Pre mna neni vyrobok Apple plnohodnotny, ak niekto predomnou balenie otvoril a vôna vyprchala... Ked už vysolim tolke peniaze za Iphone 5 tak nech to má všetko, začo si zákazník plati, vrátane vône, ktorú ucitiš po otvoreni nového produktu.
-
hrban
Addict
CheZteR to máš tak, niekto má rád vôňu mladej vlhkej ku*dy, niekto iPhonu.
Čo narobíš s deťmi. 
a po minute, ked vona vyprcha uz nie je luxusny a originalny
zbehni do iStore a kup si iphone a nespekuluj
zbehni do iStore a kup si iphone a nespekuluj
Nespekulujem, len som si chcel overit, prečo su produkty na heureke take lacne, ale už viem
Dakujem za rady.
Hrban
Vidim, že ty si pan casanova
ale škoda, že len na internete. Takto sa inteligentni muzi nevyjadruju ako ty, a nie to ešte taki, čo maju priatelku a pod... Vidno, že si ešte male neskusene decko, čo sa navaza do inych.
Tema vyriešena, možte lock.
Dakujem za rady.
Hrban
Tema vyriešena, možte lock.
-
tacosi
Moderátor
Punc luxusu a originality ??? kuaalik napísal:hned po otvoreni ucitiš krasnu vônuktorá dodáva výrobku punc luxusu a originality.
Snad chces povedat,ze je rozdiel vo voni medzi otvorenim napriklad IP5 a aididaidy?
Je to uplne to iste.Nieje len vtedy,ak by to niecim parfumovali
Heker ma pravdu,,,najviac v prvych 2-3ch eshopoch sa predavaju mobily z vykupu,cize zoberies z tmobile,alebo orange,predas do vykupu a hopsa do svojho eshopu.(kolkokrat sa stane aj to,ze su priamo od Francuzskeho,alebo ineho zahranicneho operatora)
Dalsi level su sede dovozy,cize nie Slovenska distribucia=Nemozes reklamovat mobil priamo v jeho servisnom stredisku,ale musis to riesit cez shop,od ktoreho si produkt kupoval.
Az nakoniec je SK distribucia,kde mozes produkt reklamovat priamo v servisnom stredisku
Vona nového telefonu je luxus, a punc? Cize ked si kupim topánky, tak sa tiez tesim na ne len kvôli voni alebo kvôli tomu, ze ich vyuzijem a budem nosit? Alebo tricko nebudem 3 mesiace prat, pretoze ma vonu novoty doplnenu smradom z potu, ale ide o ten punc originality?
Dobre som sa na chlapcovi zasmial 
-
guess.whoo
Redeemer
ked tak tuzis po tej voni tak si kup ten za 480, chod do Apple shopu a pricuchaj si tam k novemu neotvorenemu...ci to potom doma este 2 tyzdne fetujes?
zbytočne... toto je lepší spôsobguess.whoo napísal:ked tak tuzis po tej voni tak si kup ten za 480, chod do Apple shopu a pricuchaj si tam k novemu neotvorenemu...ci to potom doma este 2 tyzdne fetujes?