//btw už to smeruje k OT
Modrá obrazovka smrti nového PC
Re: Modrá obrazovka smrti nového PC
Nene predtým som bol ešte OK, až teraz ma začal švagor opíjať
. Radšej sa nezačnem rozpisovať lebo by to nemdopadlo dobre 
//btw už to smeruje k OT
//btw už to smeruje k OT
Len aby si Ty teraz nedostal BSOD alebo skôr modré okno.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no ako v pohode s kompom?
Nechcem zakríknuť! Ale všimol som si že keď vypnem PC, tak mi vyhodí nejakú tabuľku s errorom. Dohrám lolko a skúsim odfotiť.
-
hrban
Addict
to je tabuľka, že program sa nechce vypnúť ale on sa i tak vypne do pár sekúnd. keby sa nevypne, tak máš na výper z možností, storno, vynútené vypnutie alebo počkať na vypnutie. Deje sa to často, keď máš viac programov narz a nestíhjú sa vypínať.
Nie nie, to je iné... Ono sa to objaví a rýchlo to zmizne, tak som to nestihol celé prečítať, ale viem že tam bolo spomenuté C/Program Files a názov bolo niečo raptr64.exe.
Je to zrejme tento problém: http://winfiledb.com/q.php?q=raptr-ep64 ... iles-raptr
Keď si otvorím raptr.exe, tak sa mi otvorí toto, viď príloha (btw ani neviem odkiaľ mám 2 friends, nikde som sa ani neregistroval, ani neprihlasoval)
Je to nejaký program ktorý sa mi nainštaloval zrejme z ovládača grafickej karty. Ani neviem presne čo to je, neštudoval som to, ale mám tam zoznam hier a stále keď sa zapne hra, tak vpravo dole mi vybehne (také niečo ako v steame alebo origine): Raptr systém available. Press CTRL+TAB to use it. A keď to stlačím tak je tam nejaké menu v ktorom mám take screenshot a iné veci.
Ani by som to neriešil, ale stále keď vypínam PC, tak mi vybehne Error aptr_ep64.exe.
Je to zrejme tento problém: http://winfiledb.com/q.php?q=raptr-ep64 ... iles-raptr
Keď si otvorím raptr.exe, tak sa mi otvorí toto, viď príloha (btw ani neviem odkiaľ mám 2 friends, nikde som sa ani neregistroval, ani neprihlasoval)
Je to nejaký program ktorý sa mi nainštaloval zrejme z ovládača grafickej karty. Ani neviem presne čo to je, neštudoval som to, ale mám tam zoznam hier a stále keď sa zapne hra, tak vpravo dole mi vybehne (také niečo ako v steame alebo origine): Raptr systém available. Press CTRL+TAB to use it. A keď to stlačím tak je tam nejaké menu v ktorom mám take screenshot a iné veci.
Ani by som to neriešil, ale stále keď vypínam PC, tak mi vybehne Error aptr_ep64.exe.
-
typek61
Darca
tak si to odinstaluj,podla mna to tam nema co robit 
Asi máš pravdu a odinštalujem to, nebude to žiadna dôležitá súčasť ovládača grafickej karty nie? 
-
typek61
Darca
nieco taketo je aj na nvidii hned to islo prec 
Odinštaloval som ale v zložke mi ostalo ltc_help32-82061.dll. Zase banálna otázka, ale môžem normálne zmazať, nie? 
-
typek61
Darca
nechaj tak, skus restart ci ti bude hadzat tabulku,ked nie nechaj to tak ako to je
Ja len preto, lebo v Program Files mám zložku s názvom toho programu "Raptr" a v tej zložke je iba ten jeden jediný súbor - ltc_help32-82061.dll. Nechápem prečo tam ostal. Ochvíľu hodím RR a dám report či stále hádže Error.
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2014, 19:50)
Tak už ten Error nehádže, len ma tam štve ten 1 súbor, no ale nechám to asi pre istotu tak
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2014, 19:50)
Tak už ten Error nehádže, len ma tam štve ten 1 súbor, no ale nechám to asi pre istotu tak
Súbor vymaž a prečisti registre napr. :
http://www.filehippo.com/download_ccleaner
http://www.filehippo.com/download_ccleaner
4040 - tak urobil som ako si napísal. Hral som BF 4 v pohode asi pol hodinu a potom mi vybehol nejaký DirectX Error. Neviete čím to je? Je to divné, pretože nedostal som to až do chvíle kedy som vymazal ten súbor a CCleanrom prečistil PC a opravil registre... Alebo iba náhoda? Potom som skúsil zapnúť BF 4 znova a už to šlo v pohode (aj keď som bol v hre asi 20 sekúnd).
-
hrban
Addict
vieš po anglicky
tam sa to píše. grafická karta v podstate zastala. Dôvod sú vačšinou ovládače poprípade nejaký software. U AMD normálka, že ovládače treba hľadať, u AMD platí, najnovšie neznamená najlepšie
tam sa to píše. grafická karta v podstate zastala. Dôvod sú vačšinou ovládače poprípade nejaký software. U AMD normálka, že ovládače treba hľadať, u AMD platí, najnovšie neznamená najlepšie
Tomu hlavnemu slovicku hung som prave nerozumel a prelozilo mi to ako obesit
.
Fuuha, takze odporucanie? Odinstalovat verziu 14.4 grafickeho ovladaca a skusit nainstalovat o 1 verziu starsi ovladac? Len sa bojim aby sa mi zase nieco nedodrbalo v PC, kym to je zatial v pohode.
Fuuha, takze odporucanie? Odinstalovat verziu 14.4 grafickeho ovladaca a skusit nainstalovat o 1 verziu starsi ovladac? Len sa bojim aby sa mi zase nieco nedodrbalo v PC, kym to je zatial v pohode.
-
hrban
Addict
odporúčanie, skús preinštalovať na ten 14.4. keď potom budeš inštalovať ovládače, nedaj možnosť express install ale custom install, potom dostaneš okno kde si môžeš vybrať čo nainštalovať a čo nie. tam vyber max driver a ccc, plus budú asi 2 okná šedivé s tými sa nič nedá robiť. A len to nainštaluj. poprípade postni sem screen z toho okna a ja ti poviem, čo je čo a ty zvážiš, či to využiješ alebo nie. Podľa toho to nainštaluješ alebo nie.
Fajn, pustim sa do toho len co budem na PC.
Este otazka. Mam ten ovladac najprv odinstalovat a az nasledne spustit instalaciu nanovo?
Este otazka. Mam ten ovladac najprv odinstalovat a az nasledne spustit instalaciu nanovo?
No takže v prílohe sú tie možnosti... čo z toho nainštalovať?