Prišiel čas aj na mňa...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prišiel čas aj na mňa...
Zaujimava tema. Ake su tvoje zivotne priority, resp. preco zijes, co ta na zivote bavi?
Pýtaš sa dosť všeobecne, tak to vezmem zo široka a potom trocha viac špecifikujem. Teraz asi niesom veľmi rozdielny od priemerného 20ročného človeka. Žiaden extrém, či už v pozitívnom alebo negatívnom zmysle. Koníčkov a vecí, ktoré ma bavia je pomerne dosť, som ten typ človeka, ktorého zavrieš do izby s krabičkou zápaliek a nájdeš ho skladať jadrový reaktor
Veľmi rád fotím a točím videá, s čím sa, samozrejme, spája cestovanie, turistika, prípadne nejaký ten survival, ak celú noc fotím oblohu na kraji sveta. To je vlastne aj niečo, čoho by som sa v budúcnosti chcel držať. Presadiť sa v tomto ale nieje prechádzka ružovou záhradou. Je to o to ťažśie, že pri svojom pokroku som už dávnejšie narazil na hranice mojej techniky a potrebný upgrade by ma stál celkom slušný peniaz. Preto by to chcelo aj nejakú perspektívnu výšku - pre prípad. Čiže ideálna budúcnosť? Buď sa uživiť týmto, alebo pokračovať v IT, tvrdo makať a keď raz bude v prasiatku dosť peňazí, tak opäť len cestovať
To lozenie po baroch nieje ani tak koníček, ako skôr náhrada za vzťah. Proste to musím podstúpiť kvôli niekoľkým pekným chvíľam. Nájsť si dlhodobý vzťah ma síce stále svojim spôsobom láka, ale dokonalú ženskú nenájdem a kompromisy neznášam, čiže by som bol nespokojný a to by v konečnom dôsledku zničilo každý vzťah.
-
t0m4s3
Admin
Tak asi ta neprekvapi moja odpoved, ked napisem, ze ti neviem vlastne ani poriadne poradit. Evidentne, nemas zdravotne problemy, zarabas zrejme nadpriemerne a mas veci co ta bavia a naplnaju, cize mas zo zivota radost a to je (min. pre mna) to najdolezitejsie. Vztah bude asi problem, ale v tvojom veku, by som sa sustredil najma uzit si (tym nemyslim iba sex) pokial to ide a neskor zacnes uberat zo svojich poziadaviek a usadis sa. Alebo ani nebudes vediet ako, najde sa baba do ktorej sa blaznivo zamilujes (a to mi ver, ze nie som zrovna moc romanticky "zalaskovany" typ). Alebo nic z toho a zostanes sam - ziadna tragedia. To co si popisal na zaciatku by som pripisal iba nejakej kratkodobej chmure, zhode okolnosti (viacero negativnych zazitkov v kratkom casovom slede) a "samo-vycukaniu sa". Vela zdaru prajem, zivot mas pred sebou.
Ako som napísal v úvode, žiadne konkrétne rady som ani nečakal. Žiadni z psycho odborníkov, ktorých som navštívil, sa nezhodli ani len na charakteristike mojej osobnosti, nieto ešte na riešení mojich problémov. Jeden tvrdil, že mám depky a potrebujem prášky, druhý zase, že mi nič nieje, že som dokonca nadpriemerne šťastný. Niekde som už spomenul, že jedna mi dokonca diagnostikovala sociopatiu, čo bola vlastne aj posledná kvapka po ktorej som s odborníkmi definitívne skončil. Potreboval som len názory väčšieho množstva rozumných ľudí a Hojko mi pripadalo ako vhodná komunita. Z nich si vezmem maximum užitočných informácií a pôjdem ďalej. Ďakujem všetkým, ktorí sa tu zastavili 
-
qwerty-xyz
Ty vole king na cierne diery a astronomicku fyziku nevie zbalit podnapite zeny na diskoteke, to je prekvapenie roka. este aj po predpoklade ze priznal ze bohvie ako nevyzera, a hned na to ze hraje ALFA samca.
tak taketo sci fi nevymyslim ani ja po pol litri palenky, 10 tich castiach startreku liznuteho so stargate a nacucnuty na plagate mass effectu, .....
--- k tym tvojim narcistickym prejavom a o tom koho na diske hrajes ti viem povedat jedno, u NAS by hned kazdy vedel kto si, a ktorakolvek baba by ti povedala ze nehraj gangstra lebo si chudak, a este by ti aj povedala ze chudakovi ako tebe neda zatrtkat nikdy v zivote a sla by za REALNYM alfa-s .... akonahle by si siel po zadanej babe tak u nas by si dostal celkom efektivne cez hubu, a to by ta IQ veruze nezachranilo . . . nehovoriac o tom ako by ta zvozil ktorykolvek obycajny chlapec na informaciach ktroe by o tebe mal, .... a neze by si sa prepadol od hanby, ale rano by ta museli zo stromu zvesovat lebo by si sa obesil na prvom spagate co by si doma nasiel.
koniec koncov som myslel ze mas na viac. ze preferujes balenie s taktikou, rozvahou, premyslene, na roznych miestach, a suprove ulovky z kategorie 8/10 a vyssie .... ako ja, ale tak mno mozem sa mylit v tomto.
ja uz ulovok mam. takze uz len teoreticky radim a pomaham kde treba.
Nevesaj hlavu, taketo veci typu dni blbec sa stavaju, radsej ries ine baby na inych miestach, a inak ....
--- k tym tvojim narcistickym prejavom a o tom koho na diske hrajes ti viem povedat jedno, u NAS by hned kazdy vedel kto si, a ktorakolvek baba by ti povedala ze nehraj gangstra lebo si chudak, a este by ti aj povedala ze chudakovi ako tebe neda zatrtkat nikdy v zivote a sla by za REALNYM alfa-s .... akonahle by si siel po zadanej babe tak u nas by si dostal celkom efektivne cez hubu, a to by ta IQ veruze nezachranilo . . . nehovoriac o tom ako by ta zvozil ktorykolvek obycajny chlapec na informaciach ktroe by o tebe mal, .... a neze by si sa prepadol od hanby, ale rano by ta museli zo stromu zvesovat lebo by si sa obesil na prvom spagate co by si doma nasiel.
Nevesaj hlavu, taketo veci typu dni blbec sa stavaju, radsej ries ine baby na inych miestach, a inak ....
Pozri, "zahrať alfa" neznamená, že do baru príde gadžo ako veľká voda, robí najvačší bordel a myslí si aký je pán. Chce to trocha sa zamyslieť nad psychológiou, pozorovať ľudí, ktorí su alfa prirodzene, naučiť sa ich spôsoby a gestá, racionálne si ich vysvetliť a zdokonaliť. Chcem povedať, že to viem zahrať na dosť vysokej úrovni tak, aby to pôsobilo prirodzene, čiže iní ma môžu vnímať ako prirodzeného alfa. Ten "problém" je ale v tom, že ním prirodzene niesom. Thats all. Pokiaľ ide o vzhľad, nieje to ani tak o tom čo človek má, ale čo s tým vie spraviť. So spolužiakom, na ktorého baby letia ako muchy na med, sme sa rozhodli spraviť malý experiment. Jednoducho sme mu zmenili štýl na iný, ktorý sa síce bežne nosí, ale jemu vôbec nepristane. Tým myslím všetko- oblečenie, účes, brada.... Išli sme do baru do iného mesta, nech nás náhodou niekto nespozná a čuduj sa svete, žiadna o neho ani nezakopla. Čiže ak človek vie čo mu pristane a drží sa toho, tak nieje až také dôležité či má fejs modela.
-
qwerty-xyz
na ALFA ti treba aj poriadne oblecenie, auticko a zazemie, ked to nemas, a jednoducho len to hras, tak je jasne ze skor ci neskor to prekuknu aj tie podnapite a hlupucke slecny ktore tak horlivo balis na diskoteke.
Presne o tom som tu už skôr písal.
No qwerty, ty asi alfa samec nikdy nebudeš, kedze to autíčko nie a nie šoférovať 
Zaujimava situacia nam tu nastala. Stretli sa dvaja hojko alfa samci a uz aj idu do seba. Ostat moze iba jeden...
-
qwerty-xyz
no jo, to aj beriem na vedomie, ja to neodsoferujem, cize sa o to nejako ani nesnazim, na tento styl, ..... ani na oblecenie nejako. Ja oblecenie beriem skor z funkcneho hladiska ako z estetickeho, ....
na par ludoch ktori zarabaju tazke prachy, som si vsimol ze chodia obleceni tiez takto, .... ziadne znackove super handy ale skor pohodlne oblecenie a funkcne, samozrejme vynimiek ktore sa potrebuju ukazat ze na to maju bude asi ovela viac
na par ludoch ktori zarabaju tazke prachy, som si vsimol ze chodia obleceni tiez takto, .... ziadne znackove super handy ale skor pohodlne oblecenie a funkcne, samozrejme vynimiek ktore sa potrebuju ukazat ze na to maju bude asi ovela viac
-
t0m4s3
Admin
"vynimiek bude asi ovela viac" tesat do kamena!
Nechapem ako si niekto dokaze protirecit v dvoch po sebe iducich prispevkov v priebehu ani nie hodiny. Inak qwerty odkedy zarabat tazke prachy = alfasamec?
qwerty-xyz napísal:na ALFA ti treba aj poriadne oblecenie, auticko a zazemie, ked to nemas, a jednoducho len to hras, tak je jasne ze skor ci neskor to prekuknu aj tie podnapite a hlupucke slecny ktore tak horlivo balis na diskoteke.
qwerty-xyz napísal:no jo, to aj beriem na vedomie, ja to neodsoferujem, cize sa o to nejako ani nesnazim, na tento styl, ..... ani na oblecenie nejako. Ja oblecenie beriem skor z funkcneho hladiska ako z estetickeho, ....
-
qwerty-xyz
zarabat tazke prachy sa moze a nemusi rovnat alfa samcovi, .... netreba to hadam dalej rozvadzat, ci ano? bohaty clovek moze byt zaroven takym ktory neukazuje svoje bohatstvo, poziciu a moc, a nzneuziva to na to aby bol the one, a najlepsi kdekolvek pride, ale na druhej strane sa najde ista skupina ludi ktori to pri velkom zarobku aj robia a to z nich spolu s tym z vela zarabaju a vela si mozu dovolit robi alfa.
Ja som napisal ze to neodsoferujem na to aby som uzemnil beardiho, nemam take auto ktorym by som sa mohol chvalit, ale aj keby som ho mal, a mal prostriedky byt napr alfa tak by som nim pravdepodobne nebol, pretoze napr by so mto auto nevedel odsoferovat, takto to bolo myslene, ...
A uz klud, nestiham to tu vsetko vysvetlovat a rozpisovat.
Ja som napisal ze to neodsoferujem na to aby som uzemnil beardiho, nemam take auto ktorym by som sa mohol chvalit, ale aj keby som ho mal, a mal prostriedky byt napr alfa tak by som nim pravdepodobne nebol, pretoze napr by so mto auto nevedel odsoferovat, takto to bolo myslene, ...
Hej hej, tak si ma uzemnil, ze si si ešte viac nasral do huby
Nielen autom, ale aj handrami
Asi ti stačí to zázemie vo Vranove, ci kde
Nielen autom, ale aj handrami
Asi ti stačí to zázemie vo Vranove, ci kde
-
qwerty-xyz
ty vole beardie, ja nechapem ze co tym vlastne myslis. ved som normalne rozpisal veci ako su. nechapem cim si podla teba do tej huby seriem.... ved ja nie som Alfa ani sa za neho nepovazujem, .... oblecenie si nosim ake ja chcem a ake mne vyhovuje, jedine co som povedal je, ze ti ktori alfa samsi su tak musia mat aj zazemie aj peniaze na to aby nimi mohli byt, inak sa na nich mozu len hrat, ako autor temy, ... a ze to skor ci neskor bude zo strany dievcat prekuknute.
tak nechapem ze vo co go, ...
tak nechapem ze vo co go, ...
Jáj, dôjde qwerty a je šou. Idem si po popcorn
Skôr, než sa to tu zvrhne v nezvratný flame a následne téma upadne do zabudnutia by som si dovolil len maličkú technickú poznámku. Rozdiel medzi predstieraným a prirodzeným alfa vidí vlastne len dotyčná osoba. Kým ju tak vnímajú ostatní, aký je rozdiel, či ním je aj vo vnútri alebo nie?
Skôr, než sa to tu zvrhne v nezvratný flame a následne téma upadne do zabudnutia by som si dovolil len maličkú technickú poznámku. Rozdiel medzi predstieraným a prirodzeným alfa vidí vlastne len dotyčná osoba. Kým ju tak vnímajú ostatní, aký je rozdiel, či ním je aj vo vnútri alebo nie?
No mňa zaráža, že inteligentný človek má vôbec potrebu "riešiť baby na diskotéke" a keď sa už teda jeden večer nezadarí (po tých rokoch "úspechov"), tak sa zosype a príde vyplakať na hojko.
Neber si to osobne, pre mňa osobne si zatiaľ fajn oživenie fóra.
Inak som prečítal len prvých pár príspevkov a ako vidím, téma sa už asi medzičasom posunula inde.
Neber si to osobne, pre mňa osobne si zatiaľ fajn oživenie fóra.
Inak som prečítal len prvých pár príspevkov a ako vidím, téma sa už asi medzičasom posunula inde.
To je dovod preco vlastne nemozes mat vztah, lebo cim dlhsie ta zena pozna, tym je vacsia pravdepodobnost, ze strati zaujemUnkown napísal:Jáj, dôjde qwerty a je šou. Idem si po popcorn![]()
-
qwerty-xyz
lebo to cele nemoze vyjst, lebo je to predstierane, .... a ked je to cele na kompletku hrane tak ako som pisal, skor ci neskor sa to stane nezaujimavym, nepritazlivym, ... budes musiet potom vymysliet nieco ine.
Keby bolo moje správanie logické, tak by som nepotreboval pomoc od iných ľudíNo mňa zaráža, že inteligentný človek má vôbec potrebu "riešiť baby na diskotéke" a keď sa už teda jeden večer nezadarí (po tých rokoch "úspechov"), tak sa zosype a príde vyplakať na hojko.
Keby som chcel rozoberať prečo moje vzťahy skončili, tak to rozoberám. O jednom som tu napísal, hold bola to štetka a to nijako nesúvisí so mnou. Nerozoberám to, lebo to nesúvisí s tým, čo som rozoberať chcel. Ale aby mali poniektorí pokoj na duši, obvykle to boli len rôzne variácie jedného scenára. Začal som sa s ňou nudiť, trávil som s ňou stále menej času, ju to naštvalo.... Stereotyp neznášam a zatiaľ každý vzťah (až na štetku, ona bola super, len bola štetka), teda aspoň z môjho pohľadu, do neho upadol.