League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Nech skúsi postup čo je uvedený tu: http://forums.euw.leagueoflegends.com/b ... ?t=1265182
Citujem:
The problem is to do with internet explorer.

I've had this and took me about a week to figure it out, tried resyncing the clock and everything.

Hope this helps>

- Open Internet Explorer
- Press 'Alt' (a toolbar should pop up underneath your address bar)
- Go to 'File'
- Untick 'Work Offline'

You'll need to do that everytime the error occurs, should fix it straight away.
I usually load a webpage to make sure it's working online.
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 18:23)
LukasqoO napísal:Ja som ten curse voice nepouzival, tak neviem co tam zrusilli. Ale ucel to splna tak...
Nepoužíval si a píšeš že je pecka? Účel to nespĺňa žiadny, pretože všetky funkcie na žiadosť RIOTU zrušili.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Akoze nesplna ? Na komunikaciu mi bohate staci, netreba ludi pozyvat na skype, ventrilo, teamspeak ale hned vytvorime miestnost a tam sme. Ostatne veci ako timery a dalsie veci nepotrebujem. Takze vo co go ?
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Oni komunikáciu ponechali? Bol som v tom, že zrušili komplet všetko, keďže RIOT si neželal ani tú komunikáciu ponechať... Interesting. Btw od vtedy som to nezapol, takže nevedel som, sorry.
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Nesplňá?
Podľa mňa splňa viac než dosť. Môžem si pokecať s ľudmi, ktorý sú v mojom teame, pričom by sa to dalo riešiť aj cez TS/skype, no to je dosť zdlhava a neefektívna záležitosť.
To že zrušily jungle timer je len plus, aspoň ho minimalne perceto ludi prestalo použivať, bože časy sa daju napohodu zapametať.Okrem toho aj tak riot jungle timere nepodporuje.
No pokiaľ ten jungle timer potrebuješ máš nato kopu iných programov.
viz.
Spoiler
http://www.mkjogo.com/en/
Skin selector + wardskin selector+jungle timer + cursor selector+recording games
No stále je to viac menej soft, ktorý nieje podporovaný riotom, a ak chceš byť lepší, zabudni na myšlienku, že by si to mal používať.

Komunikaciu prenechali preto, že odstránily zvyšok. Len tú ikonu v pravom dolnom rohu by mohli odstrániť ;/

//autoeditácia príspevku (16 Máj 2014, 17:27)

http://fantasy.eune.lolesports.com/en-US/how-to-play
Hmmm, kto to má chuť vyskúšať? ;)
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

Nezahral by niekto niekedy zopar hier? Som na EUNE, hravam prevazne MID lane a som Silver 2
Nick: sanoho456
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Nekupi niekto ucet??

Ucet je na EUNE ale ma free transfer na EUW.
Silver 1
67 Champov
7 Rune pages
27 447 IP 116 RP
Prílohy
skin.png
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Tak po mensej pauze som sa k tomu zas vratil akoz tak :).novy champ braum a jeho pribeh proste super.Konecne champ ktory ma nejako aj zaujal ked vysiel.Skoda,ze pre neaktivitu mi popadali moje divizie,ale w/e.Zatial mam za sebou par hier.(tak 20 co som stihol za posledne dni) a uplne super.voice chat troska zdvihol uroven hry a ani sa dako po tej pauze teraz pri hrani tak nerozculujem,co robi tu hru ovela lepsiu.Takze ak by mal niekto zaujem zahrat nejake dua,tak kludne.Goldy + mozme hrat prakticky okamzite.a ak ma niekto aj low ucet a chce si zahrat,staci ak mi zohnate (na pozicanie) nejaky acc a mozme zahrat.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Kevyn uz 6x som failol promote do goldu Vky, sam tie teamy co mi v promotoch dava proste nedokazem potiahnut, takze ak by si zohnal nejaky silver/gold ucet a pomohol mi, bol by som rad. :)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Walky napísal:Nekupi niekto ucet??

Ucet je na EUNE ale ma free transfer na EUW.
Silver 1
67 Champov
7 Rune pages
27 447 IP 116 RP
aj ty koncis? :D co tie cisla pod nimi znamenaju?
BE11
Light Star
Light Star

Tak kevyn rád by som si zahral, ak by si mal záujem a chuť.
Server EUW.
Ak možeš daj nick ;)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Hotwire napísal:Kevyn uz 6x som failol promote do goldu Vky, sam tie teamy co mi v promotoch dava proste nedokazem potiahnut, takze ak by si zohnal nejaky silver/gold ucet a pomohol mi, bol by som rad. :)

Ak je to pod gold,tak nemam skade zohnat,je to na tebe...

//autoeditácia príspevku (25 Máj 2014, 18:11)
BE11 napísal:Tak kevyn rád by som si zahral, ak by si mal záujem a chuť.
Server EUW.
Ak možeš daj nick ;)
rating? Pretoze mam viac uctov v roznych ratingoch..
BE11
Light Star
Light Star

Gold III.

Hra ako zo zleho sna. No to čo sa stalo som ešte nezažil, nervy take, že by som vaľal budovy, ach ;D
Spoiler
5. minuta 3-0 mid, easy ;)
Zrazu zlý ping, ok stojim asi minutu pod turetou, a testujem cez prehliadač ping,upload, download- all ok.
Ok vraciam sa do hry, medzitym fizz stihol dofarmiť, fightim sa s nim, zrazu disconnect.Ok, som s5, dobehnem na mid, a o5 disconnect. Po reconnecte zistim, že fizz gangol top a ma už 2-3. Ok vraciam sa na linku, prva tureta dole, druha skoro. Zrazu Bugsplat, crashla mi hra.... pripojim sa, opet Bugsplat... crashla mi hra, po 6 minutach som s5 ingame, zistujem, že fizz už ma 12-3. Prichadza faza teamfightov, stači ho zergnuť a teamfight vyhrany. Pushujeme 3 nexusove turrety, k mission complete, su dole, no mi tiež, ale nevadi ;D
Wardu tam mam, mam aj TP, už len čakam na respawn. Nepriatelia nam ničia inhibitor, naši to idu defovať, a ja sa portujem na wardu. Ničim nexus, prichadza aj fizz s enemy caitlyn, som dole, nexus ma 80 hp, moji medzičasom vyhrali 3vs4 bez straty, už mieria na nexus. V tom sa im do cesty postavy nafeedeny fizz, drži ich tam 30s, snažia sa ho zabiť no on ich po jednom troli, idem si vypingovať ruku nech niekto doniči nexus ktory už ma 300hp, nik nič, chcu ho zabiť.. ok vytrolil ich... enemici sa spawnuju, pushuju nam turrety, prehra.... čo to ma do **** byť?
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Hotwire napísal:Kevyn uz 6x som failol promote do goldu Vky, sam tie teamy co mi v promotoch dava proste nedokazem potiahnut, takze ak by si zohnal nejaky silver/gold ucet a pomohol mi, bol by som rad. :)
ja to iste ... si na weste ? :D
kevyn68
Medium Star
Medium Star

imbatron11 ,kamaratov ucet hravam tam skor teraz.Pretoze sa mi nechce prehravat na mainoch..Len tak si tam hram for fun a nehrotim to.Ak by ste mali zaujem teda ,tak add a mozme skusit.
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

BE11 napísal:Gold III.

Hra ako zo zleho sna. No to čo sa stalo som ešte nezažil, nervy take, že by som vaľal budovy, ach ;D
Spoiler
5. minuta 3-0 mid, easy ;)
Zrazu zlý ping, ok stojim asi minutu pod turetou, a testujem cez prehliadač ping,upload, download- all ok.
Ok vraciam sa do hry, medzitym fizz stihol dofarmiť, fightim sa s nim, zrazu disconnect.Ok, som s5, dobehnem na mid, a o5 disconnect. Po reconnecte zistim, že fizz gangol top a ma už 2-3. Ok vraciam sa na linku, prva tureta dole, druha skoro. Zrazu Bugsplat, crashla mi hra.... pripojim sa, opet Bugsplat... crashla mi hra, po 6 minutach som s5 ingame, zistujem, že fizz už ma 12-3. Prichadza faza teamfightov, stači ho zergnuť a teamfight vyhrany. Pushujeme 3 nexusove turrety, k mission complete, su dole, no mi tiež, ale nevadi ;D
Wardu tam mam, mam aj TP, už len čakam na respawn. Nepriatelia nam ničia inhibitor, naši to idu defovať, a ja sa portujem na wardu. Ničim nexus, prichadza aj fizz s enemy caitlyn, som dole, nexus ma 80 hp, moji medzičasom vyhrali 3vs4 bez straty, už mieria na nexus. V tom sa im do cesty postavy nafeedeny fizz, drži ich tam 30s, snažia sa ho zabiť no on ich po jednom troli, idem si vypingovať ruku nech niekto doniči nexus ktory už ma 300hp, nik nič, chcu ho zabiť.. ok vytrolil ich... enemici sa spawnuju, pushuju nam turrety, prehra.... čo to ma do **** byť?

Nebolo to náhodou niečo takéto ? http://www.tryhard.cz/forum/51-zabava/1 ... of-legends
BE11
Light Star
Light Star

Hmm.. video už nevidím, ale podľa komentov, asi ano, niečo na podobny princíp.
Ale tie komenty typu "nezabezpečeny router" su riadne hovadiny, pretože ak niečo take je, čo spôsobuje problemy ostatnym hračom, musi to využivať jedine chybu Lol clienta/servera, lebo ine spojenie z danym "lamerom" nemam :?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

BE11 napísal:Hmm.. video už nevidím, ale podľa komentov, asi ano, niečo na podobny princíp.
Ale tie komenty typu "nezabezpečeny router" su riadne hovadiny, pretože ak niečo take je, čo spôsobuje problemy ostatnym hračom, musi to využivať jedine chybu Lol clienta/servera, lebo ine spojenie z danym "lamerom" nemam :?

niesu to nahodou DOS utoky?Ale bacha,ak by ste chceli stahovat podobne programy a "zvysit"si elo.Dos utoky sa povazuju za hackovanie a mozte mat vazne problemy s policiou..
BE11
Light Star
Light Star

rex
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa rex »

Cez vikend som sa nudil, tak som spravil takuto timer appku https://play.google.com/store/apps/deta ... ungletimer . Viem, ze je tam toho vela, ale vsetky mali strasny design, tak som chcel spravit nieco, co lepsie vyzera :D (az na tie obrazky, ktore sa daju prepnut, nenasiel som nic v lepsom rozliseni). Budem rad za nejake nazory downloady, nech ma to da aspon vyssie do vyhladavania :D
BE11
Light Star
Light Star

Celkom pekne.
Hh, tie recenzie si si robil tiež sam? ;)
Napísať odpoveď