Chcel by som poziadat daku dobru dusu o pomoc. Zalozil som si blog prostrednictvom empowernetwork.com a nasledne som si kupil domenu akozarobitblogovanim.eu. K domene som si kupil aj parkovanie a svoju povodnu adresu ako-zarobit.empowernetwork.com som presmeroval na kupenu domenu akozarobitblogovanim.eu. Na stranke, ak ste si ju nahodou rozklikli mozete vidiet rozne prispevky ktore som pridal v priebehu cca jedneho tyzdna dozadu. Ak ich zratam tak v case kedy pisem tento prispevok ich je 15 + tie ktore mam staticky nahodene v menu cize dalsich 5. Ak si do vyhladavaca zadam moju stranku vyhodi sa mi iba jeden odkaz, ostatne su veci ktore som postoval na rozlicne fora ako reklamu. Som s toho na nervy a neviem si dat pomoct, preto sa obraciam na Vas aby som nasiel mozno niekoho kto ma s tym skusenosti.
Taktiez je stranka pridana a vyuziva Google Analytics a pred dvoma dnami som ju registroval aj na google.com/webmaster kde je stranka schvalena. Priznam sa neviem kolko trva nacitanie novych stranok a ci je ta urceny minimalny limit stranok ktore musia byt na vytvorene. Spolocnost Empowernetwork (neberte to ako reklamu) ma vytvoreny system, ktory poskytuje svojim klientom produkt, blogovaci system, ktory obsahuje SEO a je lahko nastavitelna. Drzal som sa videi od spolocnosti cize tu by chyba nemala byt co sa tyka klucovych slov. Neriesim zatial klucove slova pretoze mi nezobrazuje ani samotne prispevky.
Za odpoved dakujem.